9 χαριτωμένα βραχιόλια αστραγάλου για τους άνδρες και τις γυναίκες Στυλ στη ζωή

Η ομορφιά ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας μπορεί να είναι πιο ευχάριστη με τις μικροσκοπικές προσπάθειες που τους αρέσει να φορούν πάνω τους. Ποδιές είναι μια από τις πιο αγαπημένες γυναίκες κοσμήματα έχουν τρελαθεί για. Είτε πρόκειται για ένα περιστασιακό πάρτι είτε για μια γαμήλια περίσταση, είτε πρόκειται για μια συνάντηση είτε για μια κανονική ζωή, οι γυναίκες έχουν την επιλογή του anklet στην ντουλάπα τους για κάθε περίσταση. Εδώ έχουμε λίγα σχέδια του τύπου βραχιόλια ποδιού θα σας αρέσει να ξέρετε για. Ποδιού έχουν φορεθεί από πολύ καιρό πριν.

Ο αιγυπτιακός πολιτισμός και η ινδική κουλτούρα ήταν η πρώτη προσπάθεια να φέρουν τα ποδιού σε τακτική μορφή. Οι ινδικές γυναίκες φορούν βραχιόλια ποδιού γενικά παντού. Έχει γίνει δεκτό ως σύμβολο του γάμου τους. Αλλά τώρα είναι πολύ κοινώς αποδεκτό από τα νεαρά κορίτσια, όπως κοσμήματα μόδας.

Τύποι βραχιόλια αστράγαλο:

Μπορείτε να δείτε βραχιόλια αστράγαλο σε πολλά σχέδια και να κατασκευαστεί σε χρυσό, ασήμι, άλλα μέταλλα, χάντρες κλπ. Και να διαλέξετε.

1. Χρυσή βραχιόλι αστράγαλο:

χρυσά ποδιού1

Εδώ είναι όμορφα βραχιόλια αστράγαλο κατασκευασμένα σε καθαρό χρυσό. Τα κορίτσια και οι γυναίκες φορούν χρυσά ποδιού μόνο σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις, καθώς δεν είναι κάτι που πρέπει να φοράτε στην εξωτερική περιοχή. Οι ινδικοί γάμοι έχουν ειδικά την παράδοση να φορούν χρυσά ποδιού.

2. Ασημένιο βραχιόλι αστράγαλο:

ασημένια ποδιού2

Ασημένια βραχιόλια αστράγαλο είναι πολύ συχνές μεταξύ των γυναικών. Η ασημένια λάμψη του κοσμήματος κοσμείται από πολλούς. Βρίσκουμε περισσότερα σχέδια σε ασήμι που φορούν οι κυρίες. Ασημένια ποδιού φορούν ινδικές κυρίες ακόμη και τακτικά στο σπίτι.

3. Beaded Ποδιού:

beaded-ποδιού3

Εδώ είναι όμορφα ποδιού κατασκευασμένα με πολύχρωμες χάντρες σπειρωμένες σε μια παχιά χορδή. Κολλέγια κορίτσια προσελκύονται από beaded ποδιού καθώς φαίνονται τόσο μοντέρνα σε τζιν και κοντές φούστες. Τα κορίτσια φορούν σε ένα άγκυρα ποδιών επίσης καθώς έχει γίνει μια νέα μόδα. Οι άνδρες σήμερα φορούν επίσης beaded ποδιού ως μέρος της μόδας.

4. Ποδιού:

μπαστούνια-ποδιές4

Κοιτάξτε αυτό το σχέδιο anklet. Ο απλός και τρελός σχεδιασμός του ασκάφους μπορεί να φορεθεί στις παραλίες που παίζουν βόλεϊ στην πλήρη διασκέδαση. Η σχεδίαση είναι το μάτι αλίευση και θα δείτε ακριβώς δροσερό με αυτό.

Δείτε περισσότερα: Βραχιόλια σχεδιαστών για γυναίκες

5. Φερμουάρ Φερμουάρ:

γοητεύει-ποδιές5

Τόσο χαριτωμένο. Αυτά τα ποδιού έχουν χαριτωμένα κρεμαστά γοητεύει σαν αστέρια και μικροσκοπικά φεγγάρι και λουλούδια κλπ. Τα κορίτσια στο σχολείο και τα κολέγια θα αγαπήσουν να φορέσουν αυτό το χαριτωμένο anklet. Μπορεί να είναι και το καλύτερο δώρο για να παρουσιάσετε το φίλο σας κορίτσι, την κόρη σας ή την αγάπη σας. Είναι σίγουρο ότι θα την αγαπήσει.

6. Ποδιού με τσίκλα:

ποδιές-με-trinklets6

Εδώ είναι ένα όμορφο σχέδιο anklet με τσέρκια συνδεδεμένα σε αυτό. Τα κορίτσια φορούν αυτό το σχέδιο κυρίως όταν συμμετέχουν σε οποιοδήποτε χορό. Οι τσίμπηκες των τσίκλας ακούγονται τόσο χαλαρωτικές για τα αυτιά και αγαπούν να ακούσουν.

Δείτε περισσότερα: Βραχιόλια Bangle

7. Βραχιόλι νυφικό αστράγαλο:

νυφικά-ποδιές7

Οι ινδικοί γάμοι έχουν αποδεχθεί ποδιές ως κοσμήματα παράδοσης. Η νύφη φορά το αστράγαλο που είναι παχύ και όμορφο σχεδιασμένο για να είναι καλύτερο με το νυφικό της.

8. Ποδιές με δακτύλιο toe:

ποδιού-με-toe-ring8

Έτσι λεπτό και όμορφο σχέδιο είναι. Τα κορίτσια αγαπούν να φορούν ποδιού με δαχτυλίδια, που φαίνονται τόσο όμορφα στον αστράγαλο μας. Υπάρχουν πολλά σχέδια σε ένα σχέδιο βραχιόλια αστράγαλο με προσαρτημένο δαχτυλίδι δαχτυλίδι. Το σύνολο των σχεδίων που καλύπτουν τα δάχτυλα είναι επίσης διαθέσιμα.

Δείτε περισσότερα: Βραχιόλι δαχτυλίδι αλυσίδας

9. Ποδιές σε άλλα μέταλλα:

ποδιού-σε-άλλα-μέταλλα9

Εδώ είναι ένα όμορφο σχέδιο βραχιόλι anklet που είναι κατασκευασμένο από χαλκό. Είναι πολύ μοντέρνο στον σημερινό κόσμο της μόδας να φορούν κοσμήματα σε άλλα μέταλλα από χρυσό και ασήμι. Φαίνεται πολύ funky και στη μόδα που ταιριάζει με τα δυτικά ρούχα.

Έτσι, εδώ είδαμε όμορφα σχέδια βραχιόλια αστράγαλο. Υπάρχουν τεράστια σχέδια σε βραχιόλια anklet. Μπορούμε επίσης να το ονομάσουμε αλυσίδες ανκλέτων. Οι ποδιές μπορούν να φορεθούν και σε οποιοδήποτε πόδι. Υπάρχουν νόημα και σε ποιο πόδι φοράτε το αστράγαλο. Λέγεται στη χριστιανική θρησκεία ότι πρέπει να φορούμε το αστράγαλο στο δεξιό πόδι καθώς οτιδήποτε στα αριστερά είναι η πλευρά του διαβόλου. Ενώ στις δυτικές χώρες θεωρείται ότι ένα αστράγαλο που φοριέται στο δεξί πόδι συμβολίζει να είναι πόρνη.

Αλλά για εκείνους που είναι εκτός του μπλε δεν κάνουν τίποτα λαμβάνοντας υπόψη τις παγκόσμιες παραμέτρους. Κάνουν αυτό που τους αρέσει. Ποδιού είναι μια όμορφη τέχνη αν κοσμήματα που ενισχύει την ομορφιά σας.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

75 + = 83