Κορυφαία 9 σχέδια πέτρα κοσμήματα | Στυλ στη ζωή

Οι πολύτιμοι λίθοι είναι ορυκτοί κρύσταλλοι που μπορούν να κοπούν και να διαμορφωθούν για να κάνουν κοσμήματα και άλλα στολίδια. Οι πολύτιμοι λίθοι είναι συνήθως σκληροί, αλλά μαλακά ορυκτά χρησιμοποιούνται επίσης στα κοσμήματα λόγω της αισθητικής τους αξίας. Πολλές πέτρες είναι σπάνιες, οι οποίες κάνουν κοσμήματα από πέτρα ακριβά. Ενώ οι περισσότερες πέτρες βρίσκονται στη φύση, μερικές μπορούν επίσης να δημιουργηθούν τεχνητά. Στη σύγχρονη εποχή, μερικές από τις πολύτιμες πέτρες είναι - διαμάντι, ρουμπίνι, ζαφείρι, σμαράγδι, χαλαζία, αμέθυστος και τυρκουάζ.

Όμορφη σχέδια πέτρα κοσμήματα:

Εδώ είναι τα κορυφαία 9 σχέδια πέτρα κοσμήματα ως εξής.

1. Σειρά κοσμημάτων της Αμερικής Diamond Stone:

πέτρα jewelry

Τα διαμάντια είναι οι πιο πολύτιμες πέτρες. Είναι το πιο σπάνιο και το πιο όμορφο. Δικαίως ονομάζονται «καλύτεροι φίλοι της γυναίκας». Αυτό το σετ είναι κομμάτι με διαμάντια με ημιπολύτιμες πέτρες. Μπορεί να φορεθεί από τη νύφη την ημέρα του γάμου της. Το περίπλοκο σχέδιο του δίνει μια μαγευτική εμφάνιση και είναι σίγουρο ότι θα κλέψει την προσοχή όλων. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια πέτρινων κοσμημάτων.

2. Βραχιόλι πέτρα κοσμήματα:

πέτρινο βραχιόλι2

Αυτό το κομψό βραχιόλι είναι κατασκευασμένο από στρογγυλές πέτρες. Προσφέρει κοραλλιογενή εμφάνιση και το χρώμα των πέτρινων κοσμημάτων είναι καταπραϋντικό στα μάτια. Η λεία υφή το καθιστά άνετο να φορέσει και η μεγάλη πέτρα στη μέση έχει μια τραχιά αλλά ωραία υφή. Αυτό το βραχιόλι μπορεί να φορεθεί σε οτιδήποτε. Δίνει μια απλή καλοκαιρινή ματιά στα χέρια. Πρόκειται για ένα καλό κοσμηματοπωλείο.

3. Πέτρα Κοσμήματα Pop Κολιέ:

πέτρινο-κολιέ3

Αυτό το αριστοκρατικό κομμάτι λαιμού είναι κατασκευασμένο από ομαλές μοβ αχάτες, που είναι προσαρτημένες σε μια χρυσή αλυσίδα. Οι μεγάλες πέτρες έχουν μια δυνατή εμφάνιση, και έτσι θα φαίνονται καλά σε απλά φορέματα. Αυτό το σχέδιο βρίσκεται με τις περισσότερες κοσμηματοπωλεία πέτρες αυτές τις μέρες. Αυτό είναι ένα ωραίο παράδειγμα κοσμημάτων από πέτρες χρωμάτων.

4. Αμέθυστος Stone Σκουλαρίκια Κοσμήματα:

Αμέθυστος-σκουλαρίκια4

Η Αμέθυστος είναι μια από τις πιο αγαπημένες πέτρες που ανήκουν στην οικογένεια χαλαζία. Εκτιμάται για το πορφυρό χρώμα του, το οποίο έχει διαφορετικούς τόνους. Αυτό το μοναδικό ζευγάρι σκουλαρικιών έχει αμέθυστο πέτρινο σχήμα που κρέμεται από τετράγωνες πέτρες. Είναι όμορφο και μπορεί να φορεθεί σε πάρτι.

Δείτε περισσότερα: Σκουλαρίκια από πέτρα

5. Σκουλαρίκια Κοσμήματα Σκουλαρίκια:

σμαραγδένιο κολιέ5

Το Emerald είναι ένας από τους πιο πολύτιμους λίθους. Είναι γνωστό για το λεπτό πράσινο χρώμα του. Αυτό το όμορφο κολιέ έχει μια σειρά από σμαραγδένιες πέτρες κρεμασμένες από μια χρυσή αλυσίδα. Οι πέτρες έχουν ελκυστικό χρώμα και φαίνονται απλά. Αυτό μπορεί να φορεθεί από τις νέες γυναίκες και θα φανεί καλό πάνω από την παραδοσιακή, καθώς και τη δυτική ενδυμασία.

6. Citrine Stone Σκουλαρίκια Κοσμήματα:

citrine-earrings6

Η κιτρίνη είναι μια κίτρινη, διαφανής ποικιλία χαλαζία. Αυτά τα κιτρινικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια είναι μοναδικά. Είναι όμορφα και κομψά. Μπορούν να φορεθούν πάνω από την παραδοσιακή αλλά και τη δυτική ενδυμασία. Δεν είναι πάρα πολύ βαρύ ούτε πολύ απλό, έτσι έχουν την τέλεια εμφάνιση.

Δείτε περισσότερα: Φυσικές πέτρινες χάντρες

7. Τιρκουάζ πέταλο κοσμήματος πέτρα:

τυρκουάζ-ανκλέτα7

Οι ποδιές είναι πίσω στη μόδα. Αυτή η χρυσή αλυσίδα με μια τιρκουάζ πέτρα στη μέση θα σας κάνει να πάτε wow. Είναι απλό και κομψό και φαίνεται καλό με ένα καλοκαιρινό φόρεμα.

8. Ruby Diamond δαχτυλίδι κοσμήματα πέτρα:

ρουμπίνι-δαχτυλίδι-δαχτυλίδι8

Αυτό το δαχτυλίδι έχει μια δυνατή και υπέροχη εμφάνιση. Το μεγάλο ρουμπίνι στο κέντρο έχει δύο διαμάντια και στις δύο πλευρές. Έχει μια βαριά εμφάνιση και μπορεί να συνδυαστεί με ίδια σκουλαρίκια. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες πέτρες κοσμήματος.

Δείτε περισσότερα: Σετ κολιέ Moonstone

9. Σκουλαρίκια από σκουλαρίκια από σκουλαρίκια από χαλαζία:

χαλαζία-σκουλαρίκια9

Αυτά τα σκουλαρίκια είναι απλά και χαριτωμένα. Τα λευκά καρφιά χαλαζία φαίνονται κομψά. Μπορούν να φορεθούν με οτιδήποτε και μπορούν να βρεθούν με τους περισσότερους κοσμηματοπωλεία πέτρας. Η απλότητα αυτών καθιστά την εμφάνιση καλή σε όποιον τα φοράει. Μπορούν να φορεθούν σε τακτική βάση.

Υπάρχουν πολλά σχέδια από πέτρα κοσμήματα που έχουν κερδίσει δημοτικότητα στο πρόσφατο παρελθόν. Έγχρωμη πέτρα κοσμήματα μπορεί να βρεθεί με τις περισσότερες κοσμηματοπωλεία πέτρες αυτές τις μέρες.

Leave A Comment

− 5 = 3