9 δημοφιλή ινδικά νυφικά σχέδια ποδιού | Στυλ στη ζωή

Τα ποδιού είναι ένα κομμάτι κοσμήματος που φοριέται πάνω και γύρω από τον αστράγαλο. Τα ποδιού γνωστά ως payal και pajeb στην Ινδία φορούν σχεδόν όλα τα μικρά κορίτσια, οι νέες κυρίες και οι ηλικιωμένες γυναίκες. Από αρκετά παρελθόν, αν περνούσαμε προς τα πίσω, γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν επίσης και ποδιές για τα είδωλα του θεού και των θεών. Στη συνέχεια, μετά φορούν επίσης κυρίες σε όλη την Ινδία και σήμερα φοριούνται σε όλο τον κόσμο.

Η νέα εμφάνιση και ο σχεδιασμός ποδιού ποικίλλει διαφορετικά από διαφορετικές χώρες και τεχνίτες από παντού. Το νυφικό ποδιού είναι ένα από τα πιο δαπανηρά ποδιού όπου μπορείτε να δείτε φοβερό έργο τέχνης, που συνδέονται μικροσκοπικά καμπάνες που δακτυλίου κάθε φορά που κάποιος περπατά, γεμάτη πολύτιμους λίθους και μαργαριτάρια που μοιάζει φοβερό με τα ενδύματά σας.

Ινδικό Νυφικό Anklet Σχέδια:

Η γοητεία του κοσμήματος αστράγαλο δεν μπορεί να αγνοηθεί. Μερικά βραχιόλια νυφικό αστράγαλο μπορούμε να ευθυγραμμιστούν μεταξύ των καλύτερων είναι εδώ.

1. Νυφικό Anklet με το σχέδιο Peacock σε χρυσό:
νυφικά-ποδιού-σχέδια
Μια νύφη χωρίς κοσμήματα και αυτή που δεν έχει πληρώσει και ο ήχος μικροσκοπικών καμπάνων δεν είναι η πλήρης νύφη. Οι νύφες περπατούν σιγά-σιγά στο γάμο τους και ο τραγουδισμένος ήχος ποδιού που φοριέται από τη νύφη κάνει τα βήματα της τόσο ξεχωριστά. Αυτό το χρυσό αστράγαλο έχει σχεδιαστεί με εργασία minakari, ένα μικρό σχέδιο παγωνιού στις αλυσίδες που συνδέονται με αυτό.

2. Νυφικό Anklet σε ασήμι:

νυφικό-ποδιού-νυφικό-anklet-σε-ασήμι

Οι ποδιές εμφανίζονται ως επί το πλείστον σε ασημί και φοριούνται συνήθως από κυρίες στην καθημερινή ζωή. Αυτό το νυφικό αστράγαλο είναι ένα όμορφο παράδειγμα ασημένιου ποδιού γεμάτο με μικρά διαμάντια και ένα στρώμα με μικρά καμπάνες που φέρνουν τον ήχο όταν η νύφη περπατά.

3. Νυφικά Ποδιού στο Polki Design Diamond:

νυφικό-ποδιού-νυφικό-ποδιού-in-polki-διαμάντι-σχεδιασμό

Έχει έρθει ένας νέος σχεδιασμός των διαμαντιών polka σε κοσμήματα μόδας. Το διαμάντι σε σχήμα στρογγυλής κοπής είναι γεμάτο σε χρυσό και ασήμι και πολλές φορές και σε άλλα μέταλλα. Ο σχεδιασμός polka είναι έτσι σε αυτές τις μέρες, μπορείτε να δείτε νυφικά κοσμήματα σε μεγάλο βαθμό αποδεκτή από fusionists.

4. Περλ και Kundan Anklet:

νυφικό-ποδιού-μαργαριτάρι-και-kundan-anklet

Τα κοσμήματα Kundan έχουν κοσμηθεί από τη νέα γενιά σε μεγάλη κλίμακα. Η εργασία Kundan είναι διαμορφωμένα καθρέφτες με μέταλλα που κατασκευάζουν αποκλειστικά εξαιρετικά κοσμήματα με χαμηλό κόστος. Νυφικό κόσμημα έχει επιλεγεί σε μεγάλο βαθμό να γίνει με kundan σχεδιασμένο κοσμήματα. Εδώ είναι νυφικό βραχιόλι αστράγαλο γίνεται με εργασία kundan.

Δείτε περισσότερα: Μωρό ποδιού

5. Άκαμπτος νυφικό άγκιστρο:

νυφικό-ποδιού-άκαμπτο-νυφικό-anklet

Τα ποδιού έρχονται σε εύκαμπτα και άκαμπτα σχέδια. Τα ευέλικτα σχέδια αστράγαλο μπορούν να μετακινηθούν εύκολα στον αστράγαλο μας, ενώ τα άκαμπτα ποδιού είναι δύσκαμπτα. Είναι βαριά στο σχεδιασμό και το έργο του επίσης. Για να φορέσετε αυτά τα ποδιού, οι σχεδιαστές έκαναν βίδα για να στερεώσουν σωστά τους ποδιούς στον άγκιστρο.

6. Fancy Νυφικό Anklet με καρφίτσες:

νυφικό-ποδιού-φανταχτερό-νυφικό-anklet-με-καρφίτσες

Νύφη αγαπώντας νηφάλια σχέδια θα αγαπήσουν σίγουρα το απλό anklet. Ποδιές με μια μόνο αλυσίδα και όμορφες καρφίτσες στο τέλος το καθιστούν πολύ αξιολάτρευτο. Νύφες έχουν mehendi στα πόδια τους που θα φανεί φοβερό με αυτά τα νηφάλια σχεδιασμένα ποδιού.

Δείτε περισσότερα: Σχεδιασμός Ποδιού

7. Πολύχρωμα νυφικά ποδιού:

νυφικό-ποδιού-πολύχρωμο-νυφικό-ποδιού

Ποδιές με πολύχρωμο διαμάντι είναι επίσης καυτό αγαπημένο στο νυφικό κόσμημα. Τα πολύχρωμα διαμάντια στο μανίκι ταιριάζουν στη φθορά νυφικών. Τα κορίτσια αγαπούν να φορούν κοσμήματα που ταιριάζουν στις βραδιές dandiya τους. Αυτό το σχέδιο και πολλά άλλα θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας σωστά.

8. Νυφικά ποδιού με κρεμαστά αλυσίδες:

νυφικά-ποδιού-με-κρεμαστά αλυσίδες

Ποδιού έρχονται σε πολλά σχέδια. Οι κρεμασμένες συνημμένες αλυσίδες σε μια κύρια αλυσίδα του αστράγαλου είναι ένα πολύ γνωστό σχέδιο στις αλυσίδες των ασκίδων. Εδώ η αλυσίδα των κλίνων γίνεται πιο ελκυστική με αλυσίδες στήριξης διαφορετικού μήκους με πολύχρωμα διαμάντια στο τέλος. Κάνει όμορφο κόσμημα ποδιών.

Δείτε περισσότερα: Απλά ποδιές

9. Νυφικό Anklet Με Ring δακτύλιο:

νυφικό-ποδιού-νυφικό-anklet-με-δαχτυλίδι-δαχτυλίδι

Το νυφικό αστράγαλο φαίνεται φοβερό και πλήρες με ένα δάχτυλο του δακτύλου που συνδέεται με αυτό. Τα πόδια της νύφης είναι καλυμμένα με όμορφο mehendi, και το αστράγαλο με ένα δαχτυλίδι που συνδέεται με αυτό φέρνει ένα τρομερό αποτέλεσμα στην ομορφιά της νύφης.

Νυφικό ποδιού είναι ένα κύριο μέρος της στολίδι μια νύφη φορά. Η παράδοση της φθοράς ινδικού κοσμήματος κάνει μια νύφη πιο όμορφη. Μια παραδοσιακή ματιά σε μια ευοίωνο περίσταση χρυσό, επιχρυσωμένο και ασημένια ή οξειδωμένα κοσμήματα είναι καυτό αγαπημένο. Νυφικά βραχιόλια αστράγαλο είναι επίσης ευρέως δει με ένθετες πέτρες, πολύτιμους λίθους και μαργαριτάρια που τους καθιστούν πιο ελκυστική.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. 9.

Leave A Comment

29 − = 24