9 καλύτερα σχέδια κοσμημάτων αντίκες ναού Στυλ στη ζωή

Τα κοσμήματα του ναού είναι μια αρχαία παραδοσιακή τέχνη των τεχνιτών της Ινδίας. Το κοσμηματοπωλείο του Ναού αρχικά κατασκευάστηκε για τον Θεό και τις θεές του ινδικού πολιτισμού. Τότε οι κλασικοί χορευτές δέχθηκαν να φορούν τα στολίδια ως μέρος των χορευτικών κοστουμιών τους. Μακριά περιδέραια και βραχιόλια κλπ. Χρησιμοποιήθηκαν ευρέως από τους χορευτές Bharatnatyum και Kuchhipudi.

αντίκα temple jewellery

Αργά όλες οι γυναίκες στην Ινδία αγάπησαν να τις φορούν. Και σήμερα όλες οι ξένες χώρες επίσης αγαπούν να έχουν τα κοσμήματα του ναού για τον εαυτό τους.

Διαφορετικοί τύποι αντικειμένων κοσμημάτων αντίκες:

Όταν μπαίνουμε στην αγορά κοσμημάτων ναών. Τα κοσμήματα των αρχαίων ναών είναι τα καλύτερα μεταξύ των θησαυρών του χρυσού και του αργύρου. Εδώ έχουμε μερικά όμορφα και φοβερά μοναδικά σχέδια από αντίκες κοσμήματα τέμπλα είναι ως εξής.

1. Κολιέ Κοσμήματα Antique Ναός:

αντίκες-ναό-κοσμήματα-αντίκες-ναό-κοσμήματα-κολιέ

Πρόκειται για ένα αρχαίο σχέδιο κολιέ κοσμημάτων ναού. Η ομορφιά του έργου μπορεί να φανεί στην ωραία δουλειά με ακρίβεια και σκληρή δουλειά. Το κολιέ γίνεται με τα σύμβολα των θεών στο κεντρικό κρεμαστό κόσμημα και το ίδιο με τα άλλα εξαρτήματα του κολιέ.

2. Αντίκες κοσμήματα Ναός Ανοίξτε βίδες βίδα:

κοσμήματα αντίκες-ναό-κοσμήματα-αντίκες-ναό-κοσμήματα-ανοιχτό-βίδες-bangles

Αυτά είναι βραχιόλια των σχεδίων κοσμημάτων ναού. Εδώ έχουν χρησιμοποιήσει νομίσματα ginni για να κάνουν το αρχαίο σχέδιο κοσμημάτων ναού, ένα ωραίο έργο. Ο απλός σχεδιασμός των νομισμάτων Ginni δίνει μια πλούσια επίδραση στο ντύσιμο σας.

3. Αντίκες μενταγιόν σε κοσμήματα ναού:

κοσμήματα αντίκες-ναό-κοσμήματα-αντίκες-κρεμαστά-στο-ναό-κοσμήματα

Εδώ είναι ένα φοβερό σχέδιο από ένα μενταγιόν που είναι όμορφα σκαλισμένα σε χρυσό με ριγέ ριγέ και σμαράγδια. Η αντίκα σχεδίαση του μενταγιόν δίνει το καλύτερο παράδειγμα κοσμημάτων ναών. Το μενταγιόν είναι κατασκευασμένο σε χρυσό με περισσότερη εμφάνιση με διαμάντια.

4. Μια αρχαία εργασία στο ναό Tikka:

αντίκες-ναό-κοσμήματα-ένα-αρχαίο-work-in-temple-teeka

Μπορείτε να δείτε εδώ είναι ένα νυφικό tikka κατασκευασμένο σε χρυσό σχεδιασμό κοσμήματα ναού. Το έργο για το tikka γίνεται με studying διαμάντια ρουμπίνια και μαργαριτάρια στο χρυσό. Ένα υπέροχο έργο τέχνης. Τα κοσμήματα του ναού χρησιμοποιούνται για γάμους. η νύφη πηγαίνει συνήθως μόνο για κοσμήματα ναών.

Δείτε περισσότερα: Σετ Κοσμημάτων

5. Ζώνη μέσης κοσμήματος ναού:

αντίκα-ναός-κοσμήματα-ένα-ιερό-κοσμήματα-μέση ζώνη

Έχουμε εδώ μια ζώνη μέσης με το αρχικό σχέδιο των αρχαίων κοσμημάτων ναών. Ένα φοβερό έργο των τεχνιτών. Η ζώνη της μέσης είναι απόλυτα φτιαγμένη με σύμβολα θεότητας για να της δώσει μια παραδοσιακή εμφάνιση. Οι γυναίκες της Νότιας Ινδίας φορούν την ζώνη μέσης περισσότερο συγκριτικά από άλλες γυναίκες. Οι γάμοι τους και οι κλασσικοί χορευτές φορούν ζώνες μέσης με σχέδια ναών.

6. Παραδοσιακή Antique Jhumka Με Nakshi:

αντίκες-ναό-κοσμήματα-παραδοσιακό-αντίκες-jhumka-με-nakshi

Εδώ είναι οι jhumkas με παραδοσιακές nakshikaam που γίνονται από ινδούς τεχνίτες. Τα jhumkas είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα κοσμημάτων αντίκες ναού. Τα jhumkas είναι όμορφα λιθοστρωμένα με ρουμπίνια σμαράγδια και μαργαριτάρια κρέμονται. Θα δώσουν εθνοτική επίδραση στο ντύσιμο σας.

Δείτε περισσότερα: Χρυσό Ναό Κοσμήματα

7. Bajuband Το κόσμημα αντίκες ναού:

αντίκες-ναό-κοσμήματα-baajuband-το-αντίκες-ναό-κοσμήματα

Το Bajuband είναι ένα είδος κόσμημα βραχιόλι που φοριέται στο πάνω μέρος του βραχίονα. Αυτό είναι ένα όμορφο έργο ενός bajuband. Εδώ το bajuband είναι όμορφα σχεδιασμένο και διακοσμημένο με ρουμπίνια και σμαράγδια για το θεϊκό σχέδιο. Ο Θεός και οι θεές είχαν προσφερθεί bajubands. Τώρα ακόμη και οι γυναίκες τους φορούν συνήθως.

8. Καρφίτσες Στην αρχαία κοσμήματα του Ναού:

αντίκες-ναός-κοσμήματα-καρφίτσες-στο-αρχαίο-ναό-κοσμήματα

Εδώ είναι μια καρφίτσα Sari που γίνεται σε ένα σχέδιο κοσμημάτων ναών που φοριούνται από πολλές γυναίκες στα sarees τους. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παραδοσιακό σχέδιο κοσμημάτων ναών. Καρφίτσες έρχονται σε πολλά σχέδια και μέταλλα. Συνήθως χρησιμοποιείται για να καρφιτσώσουν sarees.

Δείτε περισσότερα: Ναυτικά σχέδια κοσμημάτων

9. Κοσμήματα του Ναού που σχεδιάζονται για τις τρίχες των μαλλιών:

αντίκες-ναός-κοσμήματα-ναός-κοσμήματα-σχεδιασμένα-καρφίτσες

Οι καρφίτσες μαλλιών σχεδιάζονται επίσης με την όμορφη δουλειά του ναού κοσμημάτων. Το έργο του παραδοσιακού κοσμήματος είναι αγαπημένο στο γάμο φορές πολύ. Οι κλασσικοί χορευτές και οι ινδικές νύφες χρησιμοποίησαν καρφίτσες για τις γάμους τους και τους χορούς τους.

Έτσι, εδώ έχουμε πολλά σχέδια κοσμημάτων που είναι όμορφα σκαλισμένα και διακοσμημένα με το αρχαίο κοσμηματοπωλείο των αρχαίων ναών. Έχουμε περιδέραια, νυφικά σύνολα, tikka, βραχιόλια, bajuband, φουρκέτες, καρφίτσες κλπ. Πολλά άλλα στολίδια που κατασκευάζονται με σχέδια τέμπλα και σε χρυσό, ασήμι και άλλα μέταλλα.

Εικόνες Πηγή: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 3