25 απλά και όμορφα σχέδια κολιέ Diamond

Το Diamond ισοδυναμεί με την ευτυχία για μια γυναίκα. Αναγνωρισμένο από τα 4 C, συγκεκριμένα, κομμένα, σαφήνεια, πιστοποίηση και καράτι, τα διαμάντια είναι αναμφισβήτητα πολύτιμες πέτρες. Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας. Τα διαμάντια είναι εκείνες οι αφρώδεις λευκές πέτρες με λαμπρότητα και λάμψη για οποιαδήποτε φορά φοράτε και για κάθε περίσταση.

απλά-και-όμορφα-διαμάντι-κολιέ-σχέδια

Τα κομμάτια κοσμημάτων διαμαντιών πρέπει να έχουν στη συλλογή κοσμημάτων μιας γυναίκας. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες συνεργασίας και αγοράς ενώ πειραματίζονται με διαμάντια. Που κυμαίνονται από solitaires σε εκατομμύρια πέτρες, κοσμήματα με διαμάντια έχει μια πληθώρα επιλογών. Τα διαμάντια έχουν κερδίσει ιδιαίτερη αξία και είναι αναμφισβήτητα αριστοκρατικό. Έτσι μια γυναίκα που φοράει διαμάντια μιλάει για τον εαυτό της. Η τιμή μπορεί να κυμαίνεται από λίγες χιλιάδες και μπορεί να τρέξει σε lakhs και crores.

Διαφορετικοί τύποι των τελευταίων πραγματικών σχεδίων διαμαντιών κολιέ:

Η σύζευξη διαμαντιών και χρυσού έδωσε λίγα αριστουργήματα όταν πρόκειται για κοσμήματα. Εδώ θα έχουμε μια ματιά στα κορυφαία 25 σχέδια διαμαντένιο κολιέ.

1. Απλά κολιέ Diamond για τις γυναίκες:

απλά διαμαντένια περιδέραια

Η κομψότητα και η ομορφιά των διαμαντιών μπορεί να αποτυπωθεί τέλεια σε ένα απλό κολιέ. Το διαμάντι κολιέ δεν χρειάζεται να είναι πολύ περίτεχνα σχεδιασμένο, αλλά μπορεί να είναι όμορφο και ταυτόχρονα απλό. Μπορεί απλώς να είναι απλό μοτίβο όπως ένα πέταλο, αλφάβητο, αστέρια, λουλούδια, οποιοδήποτε αφηρημένο σχέδιο κλπ. Η αλυσίδα μπορεί να είναι λίγο παχύ για το κολιέ που θα κάνει το μοτίβο ξεχωρίζει με μια ωραία πτώση στο λαιμό.

2. Βαρύ ακριβά κολιέ Diamond:

πολύπλοκα διαμαντένια περιδέραια

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτά τα σχέδια διαμαντιών κολιέ είναι λίγο πολύ στην ακριβή πλευρά. Είναι βαριά κατασκευασμένα και γεμάτα με υψηλής ποιότητας πολύτιμα διαμάντια. Έχουν επίσης μια αξία μάρκας, καθώς γενικά αυτά τα βαριά σύνολα κολιέ ανήκουν σε διεθνείς μάρκες. Λόγω της επωνυμίας, η ποιότητα των διαμαντιών είναι κορυφαία εγκοπή και η λαμπρότητα είναι εμφανής μόνο κοιτάζοντας το διαμάντι κολιέ set itself.

3. Σετ διαμάντι κολιέ ελαφρύς βάρος:

ελαφρά-διαμάντι-περιδέραια

Το ελαφρύ κοσμηματοπωλείο Diamond περιλαμβάνει συνήθως ένα απλό κολιέ με διαμάντια και το αντίστοιχο ζευγάρι σκουλαρίκια. Τα ελαφριά περιδέραια με διαμάντια είναι απλά τέλειο κοσμηματοπωλείο για απλές λειτουργίες, λειτουργίες για το γάμο, λειτουργίες γραφείου κλπ. Το μενταγιόν με διαμάντια, η χρυσή αλυσίδα και τα σκουλαρίκια δεν χρειάζεται να είναι πολύ βαρύ. Είναι ευαίσθητα στην αίσθηση και επομένως ελαφρύ σε βάρος.

4. Kundan Diamond Κολιέ Σχεδιασμός με Μαργαριτάρια:

kundan-διαμάντι-περιδέραια-με-μαργαριτάρια

Kundan είναι πολύ δημοφιλές και ένα σημαντικό κοσμημάτων σε σχέδια κολιέ για γάμους και άλλες παραδοσιακές περιπτώσεις. Τα περιδέραια Kundan διαμαντιών σε ασημένια ή χρυσή βάση φαίνονται όμορφα για κάθε περίσταση. Το πλούσιο έργο Kundan παίρνει κομψά κατακτημένο σε αυτά τα περιδέραια με μαργαριτάρια που προστίθενται για βασιλική εμφάνιση σε αυτά. Kundan με διαμάντια και μαργαριτάρια, κατάλληλα για μια βασίλισσα πραγματικά!

5. Κολιέ Ruby Kundan Diamond Fusion Κολιέ:

ρουμπίνι-κουντάν-διαμάντι-σύντηξης-περιδέραια

Πω πω είναι η λέξη. Μια ματιά στο κολιέ και ένα είναι βέβαιο ότι θα πάει άφωνος. Ρουμπίνια, kundan και διαμάντια όλα συγχωνευμένα σε ένα καταπληκτικό κολιέ σχεδιαστή σύντηξης σετ με τα σκουλαρίκια. Είναι εκπληκτικό. Τα ακριβά ρουμπίνια τοποθετούνται προσεκτικά στη μέση των χιλιάδων αφρώδους διαμαντιού και η σύντηξη γίνεται ένα αφηρημένο στρώμα με την Kundan. Η σύντηξη γίνεται όμορφα στο κολιέ και τα σκουλαρίκια σε αυτή την περίπτωση.

6. Κολιέ Diamond και Ruby για το Νυφικό:

διαμάντι-και-ρουμπίνι-περιδέραια

Το τέλειο δώρο για μια νύφη για το γάμο της ή για οποιαδήποτε άλλη σημαντική λειτουργία στο γάμο της μπορεί να είναι αυτά σταγόνα νεκρά πανέμορφα γίνονται διαμάντια και ρουμπίνια περιδέραια με βαριά τα σκουλαρίκια που ταιριάζουν. Είναι ένα από αυτά που φαίνονται από πολλές διασημότητες και για οποιεσδήποτε εκδηλώσεις κόκκινου χαλιού. Τα μοτίβα λουλουδιών και φύλλων σε αυτά τα σχέδια κολιέ με διαμάντια ξεχωρίζουν πραγματικά.

7. Σχεδιαστής Peacock Diamond Κολιέ:

διαμαντένια-περιδέραια σχεδιαστή-παγώνι

Το Peacock, το εθνικό πουλί της Ινδίας, σύμβολο υπερηφάνειας και ομορφιάς χρησιμοποιείται αποκλειστικά στα κοσμήματα αυτές τις μέρες. Μέρος από βαριά επεξεργασμένα, στρωματοποιημένα και νυφικά κοσμήματα, τα σχέδια παγώνι είναι εκπληκτικά όμορφα με διαμάντια και άλλες δαπανηρές πέτρινες εργασίες. Αυτά τα περιδέραια σχεδιασμένα με ροζ διαμάντι είναι βασιλικά και αποπνέουν τάξη. Τα βασιλικά χρώματα του παγώνιου συνδυάζονται τέλεια με τα λαμπερά διαμάντια για να τονίσουν το κολιέ με αυτή τη χάρη και τη γοητεία.

8. Κολιέ Diamond Choker:

διαμαντένια σκουλαρίκια

Ένα από τα πιο ακριβά και μεγάλα κοσμήματα με διαμάντια είναι τα περιδέραια Choker. Τα περιδέραια διαμαντιών και τα κοσμήματα Choker είναι μεγάλα και φαίνονται εξαιρετικά εκπληκτικά για όποιον φοράει αυτά τα κοσμήματα. Ακριβά και κατασκευασμένα από στρώματα και σχέδια διαμαντιών, αυτά τα chokers φαίνονται όμορφα με την παραδοσιακή φθορά και είναι κατάλληλα νυφικά. Αυτά τα περιδέραια είναι κατασκευασμένα από στρώματα εκατομμυρίων διαμαντιών σε ένα μοναδικό ύφος. Το σετ έχει ένα βαρύ μαξιλάρι στην πρώτη σειρά με στρώματα από περιδέραια με διαμάντια που συνδέονται με το διαμάντι.

9. Κολιέ με διαμάντια σε στρώσεις με μαργαριτάρια της Νότιας Θάλασσας:

διαμαντένια-περιδέραια-με-μαργαριτάρια-νότια-θάλασσα

Στρώματα περιδέραια ή κολιέ βήματα είναι πολύ στη μόδα αυτές τις μέρες με όλους flaming πολυεπίπεδη αλυσίδες και κολιέ βήματα. Αυτά τα περιδέραια φαίνονται μεγάλα και βασιλικά όταν συνεργάζονται με διαφορετικά σχέδια. Αυτά τα στριφτά περιδέραια με νότια μαργαριτάρια είναι ιδανικά για παραδοσιακές λειτουργίες και οικογενειακές περιστάσεις. Μπορούν να έχουν ακριβά πέτρινα έργα εκτός από ακριβά διαμάντια και μαργαριτάρια νότιας θάλασσας.

10. Uncut Diamond Κολιέ Σχέδια:

άκαμπτα διαμαντένια περιδέραια

Τα αδιάβροχα διαμάντια, γνωστά και ως ακατέργαστα ή ακατέργαστα διαμάντια, είναι τα πιο πρόσφατα εισερχόμενα από άποψη κοσμημάτων με διαμάντια και διαμαντιών. Μετά την εξόρυξη διαμαντιών, αδιάτρητα διαμάντια υψηλής αξίας και ποιότητας αποστέλλονται για να κοπούν και να κατασκευαστούν σε κομψά και αποκλειστικά κομμάτια κοσμημάτων σχεδιαστών. Κομψά διαμαντένια περιδέραια με όμορφα αδιάβροχα διαμάντια σε τέλεια φινίρισμα και τα σχέδια είναι τέλεια νυφική ​​φθορά και πολλές ινδικές νύφες αγκαλιάζουν αυτό το βλέμμα με την ομορφιά.

Δείτε περισσότερα: Ασημένια κολιέ για γυναίκες

11. Αντίκες Νότιας Ινδίας κολιέ Diamond:

αντίκα-νότια-ινδική-διαμάντι-περιδέραια

Ο χρυσός είναι ένα αειθαλές μέταλλο που είναι εξαιρετικά δημοφιλές από τις εποχές των βασιλιάδων και των βασίλισσες. Οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες εκείνων των ημερών φορούσαν περιδέραια και άλλα κοσμήματα από καθαρό χρυσό. Ως εκ τούτου, τα αντίκα περιδέραια ήταν κατασκευασμένα σε καθαρό χρυσό και ο τρόπος με τον οποίο δημιουργήθηκαν ήταν μόνο πνεύμα φυσώντας. Ομοίως, στην παλαιά εποχή πολύτιμοι λίθοι και ημιπολύτιμοι λίθοι χρησιμοποιήθηκαν πολύ, ενώ παράλληλα έκαναν κοσμήματα τα οποία στις μέρες μας έχουν μεγάλη αντίκα αξία και είναι πολύ ακριβά. Αυτοί οι τύποι αντίκες χρυσά και διαμαντένια περιδέραια μπορούν να φορεθούν σε γάμους ή σε κάθε ευοίωνο περίσταση κάνοντας να μοιάζετε με μια αιθέρια ομορφιά και μια αληθινή θεά.

12. Vintage Diamond Κολιέ:

vintage-διαμάντι-περιδέραια

Vintage κοσμήματα είναι λίγο παλαιότερο από πενήντα περίεργα χρόνια σε σύγκριση με αντίκες που είναι αρκετά πάνω από ένα αιώνα παλιά, και vintage κολιέ θεωρείται ότι είναι ακόμα αρκετά πρόσφατα για να είναι σε στυλ, ακόμη και αν είναι λίγο ξεπερασμένο. Με τα κατάλληλα κλασικά ρούχα, τα vintage διαμαντένια περιδέραια μπορούν να κάνουν ξεκάθαρες δηλώσεις μόδας ή να προσθέσουν μια αριστοκρατική αίσθηση σε μια πιο σύγχρονη ματιά σε μια γυναίκα. Φαίνονται αριστοκρατικές, αλλά έχουν αυτό το vintage σαν αίσθηση.

13. Κολιέ με διαμάντια με σχέδια του ναού:

διαμαντένια-περιδέραια-με-ναό-σχέδια

Το χρυσό σχεδιασμό κοσμημάτων ναού της Νότιας Ινδίας είναι μοναδικό και εντυπωσιακά διαφορετικό από τα άλλα σχέδια χρυσοχοΐας. Αυτά τα σχέδια κολιέ με διαμάντια μπορούν να εμπνευστούν από την αρχαία εργασία του ναού και είναι τα περιδέραια που φοριούνται από τους προγόνους ανθρώπους που έχουν εικόνες Θεών και θεών. Αυτά τα περιδέραια έχουν πολύτιμους λίθους και ακριβά διαμάντια με καθαρό χρυσό τελειώματα σχεδιασμού ναού.

Οι περικοπές, τα σχέδια, η κατασκευή και τα σχέδια είναι πολύ ξεχωριστά και θεαματικά και κάποιος δέχεται δέος χτυπώντας με μια ματιά στο κολιέ με διαμάντια. Η ποιότητα του χρυσού και των διαμαντιών που χρησιμοποιήθηκαν, η λάμψη, η λάμψη και η μάρκα του σχεδιασμού και των κοσμημάτων είναι απλά θαυμάσια. Φορέστε τα για εκείνη την πανέμορφη αλλά και εθνοτική εμφάνιση.

14. Αρχαία κολιέ Diamond:

αντίκα-διαμάντι-περιδέραια

Αρχαία είναι εκείνα τα κομμάτια κοσμημάτων τα οποία είναι πάνω από ένα αιώνα παλιά. Ως εκ τούτου αυτά τα αρχαία περιδέραια με διαμάντια έχουν μεγάλη νομισματική αξία καθώς και συναισθηματική αξία που συνδέονται με αυτό. Αυτά τα αρχαία σχέδια κολιέ είναι όμορφα και έχουν διαφορετική λάμψη και λάμψη σε αυτά. Φαίνονται καταπληκτικά και είναι αρκετά όμορφα για να φορέσουν.

15. Κολιέ Jadau Diamond:

jadau-διαμάντι-περιδέραια

Τα σημαντικότερα κοσμήματα σε οποιαδήποτε ινδική νυφική ​​ενδυμασία είναι τα εργαλεία Kundan και Jadau. Το Jadau είναι ακριβό και εξαιρετικά χειροποίητο χειροποίητο κόσμημα που προέρχεται από τη Βόρεια Ινδία. Το Jadau είναι κοσμηματοπωλείο που βρέθηκε πολύ πίσω από την εποχή Mughal και βρέθηκε στις πολιτείες του Rajasthan και Gujarat γνωστό για τους πρίγκιπες και τα βασίλεια τους. Αυτά τα περιδέραια jadau διαμαντιών έχουν τέλεια κομμένα ακρίβεια ακριβή διαμάντια που έγιναν σε ένα εκπληκτικό κολιέ.

Δείτε περισσότερα: Κολιέ χρυσά σχέδια

16. Κολιέ καρδιά μπλε διαμάντι:

μπλε-διαμάντι-καρδιά-περιδέραια

Διάσημος στην ταινία Titanic, που διασκεδάζει ο διάσημος ηθοποιός είναι αυτό το μπλε διαμάντι καρδιά κολιέ. Ένα τεράστιο, λαμπερό μπλε διαμάντι ως κρεμαστό κόσμημα με πολύ αφρώδη διαμάντια στο περιδέραιο, αυτό το σετ φαίνεται απλώς κατάλληλο για βασιλιά. Πραγματικά αληθινό μπλε και ως εκ τούτου την αίσθηση μιας βασίλισσας!!

17. Ροζ Sapphire Diamond Κολιέ:

ροζ-ζαφείρι-διαμάντι-περιδέραια

Το ροζ είναι ένα χρώμα που αγαπήθηκε από όλες τις γυναίκες. Ροζ ζαφείρια όταν περιβάλλεται από λαμπερά διαμάντια φαίνονται εκπληκτικά όμορφα σε ένα κολιέ. Φαίνονται πραγματικά αριστοκρατικές για τη λαμπρότητα των ροζ ζαφείρι και των διαμαντιών. Είναι βασικά για εκείνους τους πραγματικά υψηλών ανθρώπων τάξη και είναι sported από τη γυναίκα σε σελίδα τρία μέρη και περιοδικά μόδας. Τα ροζ ζαφείρια είναι γνωστά για την ειλικρίνεια και την ευγένεια.

18. Φανταστικά Κόκκινα Διαμάντια Κολιέ:

κόκκινα διαμαντένια περιδέραια

Τα πιο πολύτιμα από όλα τα διαμάντια, τα κόκκινα διαμάντια είναι σπάνια και ελάχιστα διαθέσιμα. Λέγεται ότι μόνο 30 φυσικά κόκκινα διαμάντια υπάρχουν στον κόσμο. Φανταστείτε λοιπόν την αξία αυτών των κόκκινων διαμαντιών. Το συμβολικό νόημα ενός κόκκινου διαμαντιού είναι η δύναμη και η εμπιστοσύνη. Αυτά τα κόκκινα περιδέραια με διαμάντια είναι απλά εκπληκτικά με τον τρόπο που γίνονται με τα σπανιότερα διαμάντια όλων.

19. Diamond Chokers σε καθαρό χρυσό:

διαμάντι-chokers-σε-καθαρό-χρυσό

Ουάου! Η λάμψη του χρυσού και η λάμψη των διαμαντιών συνδυάζονται σε ένα μοναδικό μπριγιάν με διαμάντια. Το Splendid είναι η απόλυτη λέξη. Οι σπινθήρες εκατομμύρια διαμάντια τοποθετούνται στρατηγικά και δημιουργημένα σε ένα τέλειο χρυσό περιδέραιο για το βλέμμα της ντίβα. Διακοσμητικά διαμαντιών ή μοτίβα αστέρι τέλεια φυτευμένα σε χρυσό 22 καρατίων δίνει αυτό το τέλειο τσιμπήματος.

20. Κλασικό σχεδιασμό σμάλτου και διαμαντιών:

κλασικά σμαραγδένια και διαμαντένια περιδέραια

Μπορεί το σμαράγδι να παραμείνει πίσω όταν πρόκειται για πέτρες λαμπερό πράσινο με λαμπερά διαμάντια και χρυσό σε κολιέ; Το Emerald ακτινοβολεί την τάξη και τα δικαιώματα με τις βασιλικές φωτεινές πράσινες πέτρες. Είναι καλύτερα να συνεργαστούν για ένα βραδινό πάρτι με ρέουσες ρόμπες ή είναι ιδανικές για νυφικά ενδύματα. Αυτά το σμαραγδένιο και διαμαντένιο κολιέ λάμπει και δίνει αυτή τη λάμψη και κοκκινίζει στη γυναίκα που φοράει αυτά.

Δείτε περισσότερα: Πρόσφατα Κολιέ

21. Polki Κολιέ Diamond:

κολιέ με ροζ-διαμάντι

Τα Polki είναι βασικά άκοπα ή ακατέργαστα διαμάντια μετά από εξόρυξη που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ινδικά κοσμήματα νυφικών. Τα κοσμήματα με διαμάντια Polki είναι πλούσια σε χειροτεχνία και είναι βαριά. άρα τέλεια για εκείνη την μεγάλη εμφάνιση για μια νύφη την ημέρα του γάμου της. Τα κοσμήματα Polki έχουν αυτή την ωμή ματιά σε αυτά και ως εκ τούτου τα περιδέραια με καθαρό χρυσό και διαμάντια είναι στην ακριβή πλευρά. Το Polki έχει ένα μοναδικό φινίρισμα στα διαμάντια και έχει διαφορετική εμφάνιση και εμφάνιση.

22. Κίτρινο Diamond κολιέ:

κίτρινα-διαμάντια-περιδέραια

Τα κίτρινα διαμάντια είναι τα πιο συχνά που βρέθηκαν από όλα τα φανταχτερά χρώματα για κοσμήματα με διαμάντια δίπλα σε λευκά και κίτρινα διαμάντια που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μερικών αριστουργημάτων κοσμημάτων. Ένα κίτρινο διαμάντι αντιπροσωπεύει την ελπίδα, την ευτυχία και είναι το χρώμα της φιλίας. Το κίτρινο χρώμα είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και αυτά τα περιδέραια μπορούν εύκολα να μεταφερθούν από κάθε γυναίκα.

23. Αφηρημένη Σχεδίαση Κολιέ Diamond:

αφηρημένα διαμαντένια περιδέραια

Πραγματικά διαφορετική εμφάνιση και λάμψη, είναι αυτά τα αφηρημένα σχέδια διαμαντιών. Αυτά είναι ιδανικά για δυτική φθορά και βράδυ. Φτιαγμένο από πολλά διαμάντια, αυτά φαίνονται όμορφα με κάθε μονόχρωμο φορέματα, συμπαγή φορέματα κλπ.

24. Επτά πέτρα κολιέ Diamond:

επτά πέτρα-διαμάντι-περιδέραια

Κλασικό αναζητούν επτά πέτρινα διαμάντια είναι πολύ δημοφιλή σε κοσμήματα με διαμάντια. Αυτά έχουν επίσης ταιριάζουν σύνολο από επτά πέτρινα σκουλαρίκια. Είναι πολύ απλά αλλά όμορφα στον πυρήνα και φαίνονται εκπληκτικά σε οποιαδήποτε απλή ενδυμασία πάρα πολύ.

25. Πασιέντζα κοσμήματα Diamond Κολιέ:

πασαρέλα-διαμάντι-περιδέραια

Οι πασιέντζες είναι όμορφα διαμάντια ως μια μεγάλη ενιαία πέτρα, γνωστή και ως βράχος. Αυτοί οι solitaires είναι ακριβοί και χρησιμοποιούνται σε δαχτυλίδια δέσμευσης και αυτά τα περιδέραια πασιέντζα φαίνονται όμορφα και ουράνια. Μεμονωμένα μεγάλα διαμάντια γεμάτα με καταπληκτικά σχέδια για να σχηματίσουν ένα κολιέ είναι η ομορφιά του κολιέ.

Τα διαμάντια είναι πολύτιμα για όλες τις πέτρες που είναι για την παραγωγή κρατά και μπορούν να παραδοθούν σε γενιά σε γραμμή. Πειράζοντας με τα κοσμήματα με διαμάντια και τα περιδέραια, τα διαμάντια προτιμούν περισσότερο τα κοσμήματα. Η επένδυση σε διαμάντια είναι σαν να επενδύετε χρήματα σε αυτά που έχουν πάντα εκτιμημένη αξία. Η συναισθηματική αξία που συνδέεται με τα κοσμήματα με διαμάντια είναι υψηλή σε σύγκριση με άλλα. Τα κορυφαία σχέδια κολιέ με διαμάντια είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι από τις συλλογές κοσμημάτων με διαμάντια της Πανδώρας. Εξερευνήστε τις επιλογές και απολαύστε εκείνες που είναι σύμφωνα με την επιλογή σας το καλύτερο!

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

+ 74 = 83