Κορυφαία 25 μοντέρνα κοσμήματα μόδας σκουλαρίκια για τις γυναίκες

Τα κοσμήματα ήταν πάντα το κέντρο έλξης για τις γυναίκες. Τα μοντέρνα κοσμήματα, όπως το βραχιόλι, το περιδέραιο, τα βραχιόλια, τα σκουλαρίκια κ.λπ., έχουν αντικαταστήσει τα βαριά σετ με χαριτωμένα και ευαίσθητα σχέδια. Έχουν δώσει έναν τρόπο να φαίνονται μοντέρνα και επίσης να σέβονται τα παλιά ιδεώδη του ινδουιστικού πολιτισμού τη φορά.

μοντέρνα-σκουλαρίκια-κοσμήματα-για-γυναίκες

Διαφορετικά σχέδια των σκουλαρικιών έχουν το δικό τους συμβολισμό σύμφωνα με τον πολιτισμό που φοριούνται μέσα. Σε κάποια κουλτούρα, τα σκουλαρίκια είναι το σύμβολο του πλούτου, ενώ για μερικούς είναι το σύμβολο της δουλείας. Αλλά συνολικά, τα σκουλαρίκια συμβολίζουν τη δύναμη, τη δύναμη, τη θηλυκότητα, την αγάπη, την αισθησιασμό κλπ.

Διαφορετικοί τύποι μόδας Earings Κοσμήματα Σχέδια:

Ας έχουμε ένα glace από διάφορα είδη σκουλαρικιών σχέδια που είναι αρκετά αξιολάτρευτο:

1. Σκουλαρίκια σκουλαρίκια με διαμάντι:

διαμάντι-με-moonstone-earings1

Το λευκό διαμάντι με συνδυασμό μερινιού δίνει μια γοητευτική ματιά σε λευκά ρούχα. Το σκουλαρίκι είναι κατασκευασμένο σε ασήμι με ένα διαμάντι που συνδέεται με ένα φεγγαρόπετρο επικαλυμμένο σε ασήμι. Το φεγγάρι συμβολίζει την ειρήνη, τον πλούτο και την πιστότητα. Είναι το τετράγωνο του Ιουνίου. Έτσι, είναι εξαιρετικά ελκυστικό σχέδιο για δώρο όμορφη πριγκίπισσα σας γεννήθηκε τον Ιούνιο.

2. Σύγχρονα Calla Lily Σκουλαρίκια με Μαργαριτάρι:

calla-lily-με-μαργαριτάρι-σκουλαρίκια2

Το σκουλαρίκι κοσμημάτων που σχεδιάστηκε με σχέδιο calla Lily με ένα μικρό λευκό μαργαριτάρι που αναδύεται από το εσωτερικό, δίνει εκπληκτική ματιά στα φορέματα σχεδιαστών. Το σχέδιο σκουλαρίκι μπορεί επίσης να γίνει από ροδοπέταλα με ένα μαργαριτάρι μέσα. Το σχέδιο αντιπροσωπεύει την πιστότητα, την αγνότητα και το άγιο μέρος της γυναίκας που το φοράει.

3. Απλά τυχερά δαχτυλίδια αυτί τριφύλλι σε ασήμι:

ασημένια τυχερά τριφύλλια3

Θέλετε να έχετε εκπληκτική εμφάνιση για καθημερινή βάση ή σε γραφεία! Δοκιμάστε ένα ζευγάρι μοντέρνα σκουλαρίκια σε ασήμι με ένα λουλούδι με τέσσερα πέταλα. Ο σχεδιασμός των σκουλαρικιών γίνεται με ασημένιο ασήμι και είναι γεμάτος μικροσκοπικά κρυστάλλινα διαμάντια. Το λουλούδι τριφύλλι με τέσσερα πέταλα θεωρείται ότι είναι ένα σημάδι της καλής τύχης. Τα τέσσερα πέταλα συμβολίζουν την πίστη, την ελπίδα, την αγάπη και την τύχη που μπορεί επίσης να είναι ένα ιδανικό δώρο για τον αγαπημένο.

4. Κολιέ καρδιά μαργαριτάρι για τα κορίτσια:

κράμα καρδιά-σκουλαρίκια4

Ένα ρομαντικό σχέδιο είναι ένα τέλειο πράγμα για να φορέσει σε ημερομηνίες για να δώσει μια αισθησιακή εμφάνιση. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από κράμα γεμάτο με μαργαριτάρι και μικρά διαμάντια δίνουν μια υπέροχη εμφάνιση με καμπύλα κλαδιά στην καρδιά σε casuals για καθημερινή χρήση ή πάρτι. Η καρδιά εδώ συμβολίζει την αγάπη, τη συνοχή, την ενότητα και τη θηλυκότητα. Μπορεί να είναι ένα τέλειο δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για την πριγκίπισσα σας.

5. Παραδοσιακά Hamsa Earings για Γυναίκες:

hamsa-σχεδιασμένα-σκουλαρίκια5

Ένα όμορφο σχέδιο που δίνει την εμφάνιση μιας παλάμης φαίνεται εκπληκτική σε πάρτι. Ένα χρυσό σκουλαρίκι hamsa είναι γεμάτο με θαλασσινά πράσινα σμαράγδια για να δώσει μια shinny εμφάνιση. Ένα σχέδιο hamsa δίνει μια φοίνικα σαν σχεδιασμό τη γοητεία των σκουλαρικιών με σμαράγδια, μαργαριτάρια ή διαμάντια μέσα. Τα σκουλαρίκια hamsa λέγεται ότι φοριούνται για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τα κακά μάτια που προκαλούν ασθένεια ή ακόμα και θάνατο.

6. Οξειδωμένα δαχτυλίδια αυτιού ροζέ:

οξειδωμένα-ροζάρια-σκουλαρίκια6

Ο νέος σχεδιασμός σκουλαρικιών με οξειδωμένο μέταλλο φαίνεται εκπληκτικός σε ρούχα με παραδοσιακή εμφάνιση. Ένα ροζ σκουλαρίκι σχέδιο με ένα μαύρο χρώμα απλό καμπύλο σχέδιο μέσα δίνει μια θρησκευτική εμφάνιση επίσης ως ένας σταυρός είναι ένα ευσεβές σύμβολο στο χριστιανισμό. Συμβολίζει εκείνη την αφοσίωση στον Θεό. Τα οξειδωμένα κοσμήματα μεταφέρονται επίσης σε λειτουργίες όπως το Navratri ή οποιεσδήποτε θρησκευτικές λειτουργίες. Φέρνουν επίσης πικνίκ για μια αριστοκρατική εμφάνιση.

7. Πέταμα αγκιστρωτά σκουλαρίκια για τα κορίτσια:

σκουλαρίκια με γάντζο7

Θέλετε να φοράτε ένα αξεσουάρ που είναι απλό! Ένα παπούτσι αλόγου σχεδιασμένο με σκουλαρίκια από ασήμι σκουριασμένο με μαύρα διαμάντια ενώνει το υπέροχο βλέμμα σας με τα τζιν. Πρόκειται για ένα απλό σχέδιο μοντέρνων σκουλαρικιών, το οποίο μπορεί επίσης να ονομαστεί ως μαύρο Beauty όπως είναι σχεδιασμένο με μαύρο χρώμα. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε τα μαύρα διαμάντια με το χρώμα που ταιριάζει με τα ρούχα σας. Συμβολίζει την καλή τύχη, την τύχη και τη γονιμότητα. Δείχνει επίσης την ένδειξη καλών καλλιεργειών.

8. Ινδικό δαχτυλίδια παγώνι σε χρυσό:

σκουλαρίκια παγώνι-τσάκρα8

Αγάπη φορώντας σχέδια παγώνι! Τα σχέδια παγώνι έδωσαν πάντα στα παραδοσιακά φορέματα μια μοναδική και ουράνια εμφάνιση. Εδώ είμαστε με ένα σχεδιασμό τσάκρα παγώνι που σας δίνει μια παραδοσιακή ματιά πάνω από εθνοτική φθορά. Ο σχεδιασμός του τσάκρα δίνει στο σώμα σας μια ισορροπημένη εμφάνιση και τις συνδέει με πνευματικές και σωματικές ενέργειες. Το σχέδιο παγώνι δείχνει τη βασιλική, πνευματική, καθοδηγητική φύση της κοπέλας που φοράει. Τα jingles που κρέμονται στο τέλος δίνουν μια αντίκα εμφάνιση.

9. Χρυσό δαχτυλίδια κακό μάτι:

χρυσά-κακά-μάτια-σκουλαρίκια9

Ένα απλό και λεπτό σκουλαρίκι για τις γυναίκες του χρυσού δίνει μια απλοποιημένη προσωπικότητα. Η κακή σχεδίαση μάτι δίνεται μια τελειότητα με λευκά και ροζ διαμάντια γεμάτα με χρυσό. Το σκουλαρίκι ταιριάζει καλύτερα σε βαριές sarees σχεδιαστές ή φορέματα δίνοντας μια σπαρταριστική ματιά. Τα ροζ διαμάντια που είναι διατεταγμένα στο μεταξύ δίνουν ένα floral σχέδιο στα σκουλαρίκια. Τέτοια κοσμήματα λέγεται ότι φοριούνται για να αποτρέψουν από τα κακά μάτια των φίλων, της οικογένειας ή των ξένων που μπορεί να προκαλέσουν κάποια βλάβη.

10. Σκουλαρίκια Diamond Infinity:

διαμάντι-ασημένια σκουλαρίκια10

Τα σχέδια Infinity έδωσαν μια νέα ματιά στα σκουλαρίκια της μόδας. Το σκουλαρίκι δίνει μια διπλή εμφάνιση με δύο χρώματα. Το κράμα και το ασήμι. Ένας συνδυασμός και των δύο είναι γεμάτος με μικρά λευκά και μωρά ροζ διαμάντια. Δίνει μια απλή αλλά ενοποιημένη ματιά σε μικρές περιπτώσεις. Αυτά τα σκουλαρίκια συμβολίζουν τη φιλία και την αγάπη και γι 'αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για φίλους. Μπορεί επίσης να είναι ένα τέλειο δώρο για τους λάτρεις που μοιράζονται την αιώνια αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Δείτε περισσότερα: Σκουλαρίκια σχεδιαστών σε χρυσό

11. Σκουλαρίκια για γυναίκες:

Ναυτικό-σκουλαρίκια11

Ψάχνετε για κάτι θέμα! Πάρτε ένα ναυτικό βλέμμα με μοντέρνα σκουλαρίκια που φέρει την άγκυρα και τον τροχό. Τα μεταλλικά κοσμήματα είναι επικαλυμμένα με χρυσό και γεμάτα με μπλε πέτρες. Η άγκυρα συμβολίζει τη σταθερότητα στη ζωή Ενώ ο τροχός συμβολίζει την κατεύθυνση πλοήγησης. Είναι καλύτερο να φορεθεί για τα θέματα για μια προσωπικότητα ομφαλό.

12. Σκουλαρίκια σχεδίασης Arrow μέσω αυτιού:

σκουλαρίκια σχεδιασμένα με βέλη12

Ένα νέο σχέδιο σκουλαρίκια πάρει v δημοφιλή αυτές τις μέρες είναι τα σκουλαρίκια καρφίτσα βέλος. Κατασκευασμένο από ασήμι 925, το σκουλαρίκι είναι επικαλυμμένο με χρυσό και προστίθενται διαμάντια για να γίνει πιο γοητευτικό. Ένα τέτοιο σχέδιο σκουλαρίκια αντιπροσωπεύει προστασία, άμυνα, δύναμη, σιγουριά, δύναμη και κατεύθυνση. Πρόκειται για μια προειδοποίηση προς τα κακά πνεύματα. Τα σχέδια βέλους είναι επίσης διαθέσιμα σε σχεδιασμό ακίδων αυτιού και σχεδιασμό μαγνητικού αυτιού που μπορεί εύκολα να φορεθεί.

13. Yin Yang Σκουλαρίκια Σχεδιασμός:

ying-yang-σκουλαρίκια-design13

Ψάχνετε για κάτι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για τακτική χρήση, γραφεία, πάρτι ή απλά για casuals! Ένα ying yang σχεδιασμένο μακρύ earings σας δίνει μια μοναδική ταυτότητα μεταξύ άλλων των οποίων τα μάτια κολλήσει στα σκουλαρίκια σας. Κατασκευασμένο από ασήμι 925, και ασπρόμαυρη χάντρα συνδυασμού χρωμάτων δίνει ένα σχεδιασμό για τα κορίτσια και κορίτσια. Αυτό το σύμβολο αντιπροσωπεύει αρμονία και ισορροπία Ο συνδυασμός μαύρου και ασημί προσδίδει στο βλέμμα σας γοητεία.

14. Χρυσό και ασημένιο σκουλαρίκια καρδιά:

χρυσά-ασημένια-κλειδιά-σκουλαρίκια14

Ένα σύνολο σκουλαρίκια μόδας που παίρνουν περισσότερο ιό είναι το κλειδί καρδιάς και κλειδώματος σκουλαρίκια συνδυασμό. Το μείγμα του χρυσού και του αργύρου σπινθήρα προσελκύει τις καρδιές των θεατών. Ένας συνδυασμός της καρδιάς, μιας κλειδαριάς και του κλειδιού είναι αρκετά νέος και δημοφιλής μεταξύ των εφήβων κοριτσιών για πάρτι. Πρόκειται για σκουλαρίκια αγάπης με καρδιά που δείχνει αγάπη και το κλειδί δείχνει αποκάλυψη, κατανόηση και σημασία. Φαίνεται καταπληκτικό σε ρούχα για πάρτι και casuals.

15. Σκουλαρίκια Sterling Silver Fleur De Lis:

ασημένια σκουλαρίκια 15

Μια αρκετά αδέξια σχεδίαση σας δίνει μια χαρούμενη εμφάνιση όταν μεταφέρεται σε μικρές περιπτώσεις και σε casuals πάρα πολύ. Η καμπύλη ασημένια σχεδίαση με μαργαριτάρι φαίνεται λαμπερή στα φορέματα σχεδιαστών. Η έννοια του Fleur De Lis είναι μια κρίνος με τρία πέταλα που δίνουν μια θεϊκή εμφάνιση. Τα σκουλαρίκια Fleur De Lis σχεδιάζονται με ασημένια και καρφωμένα με θαλασσινά μαργαριτάρια σχεδιασμού πέταλα. Αυτά τα σκουλαρίκια που σχεδιάζονται με καμπύλες σημαίνουν καθαρότητα, δύναμη, ιερή Τριάδα κλπ.

16. Gold Falling Jhumkas Design για γάμο:

χρυσό-πτώση-jhumka-design16

Τα σκουλαρίκια jhumka ήταν πάντα αξιολάτρευτα σε εθνοτική φθορά δίνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Κατασκευασμένο από χρυσό, υπάρχουν πολλά jingles συνδεδεμένα στο τέλος κάθε κορδόνι που του δίνει ένα μουσικό αποτέλεσμα. Η jhumka ήταν πάντα η πρώτη επιλογή σε γάμους και άλλες λειτουργίες. Οι χρυσές χορδές που πέφτουν κάτω από ένα jhumar δίνουν την επίδραση μιας πτώσης νερού κάνοντας ένα κυκλικό σχέδιο. Ο σχεδιασμός επιλέγεται ιδιαίτερα από τους λάτρεις της μουσικής και συμβολίζει την ευτυχία και την ευχαρίστηση σε αυτές τις ζωές.

17. Πλήρη σκουλαρίκια για το νυφικό:

ασημένια σκουλαρίκια με μαργαριτάρια17

Ένα νέο σχέδιο σκουλαρίκια στην αγορά είναι τα πλήρη σκουλαρίκια στο αυτί. Η πλήρης σχεδίαση σκουλαρικιών παίρνει μεγάλη δημοτικότητα λόγω του σχεδιασμού της που είναι αρκετά funky. Ο σχεδιασμός είναι φτιαγμένος από χρυσό, όπου το πλήρες αυτί επιβιβάζεται με διαμαντιέρες και το τμήμα jhumka των σκουλαρικιών είναι διακοσμημένο με μικρά και μεγάλα μαργαριτάρια για να το κάνει πιο αξιολάτρευτο. Μεταφέρεται ως επί το πλείστον σε βαρύ μαργαριτάρι σχεδιασμένο sarees και φορέματα.

18. Παραδοσιακά σμαραγδένια σκουλαρίκια για λειτουργίες:

παραδοσιακά σμαραγδένια σκουλαρίκια18

Θέλετε να δούμε παραδοσιακά για ένα γάμο ή θρησκευτικές λειτουργίες! Δοκιμάστε ένα σκουλαρίκι σχεδιασμένο σε χρυσό και γεμάτο με κόκκινα και πράσινα σμαράγδια, ενώ επιβιβάζονται με θαλασσινά μαργαριτάρια. Το σχήμα της ημικυκλικής φεγγαριού το καθιστά πιο αγάπη για να φορεθεί σε sarees σχεδιαστή με μαργαριτάρια. Αυτά τα σκουλαρίκια δείχνουν την παραδοσιακή, πιστή, δροσερή και θεραπευτική πλευρά μιας γυναίκας.

19. Σκουλαρίκια φτερών για τα κορίτσια:

φτερά-σκουλαρίκια-19

Τα τελευταία σκουλαρίκια για τις γυναίκες που γίνονται μοντέρνα είναι τα σχεδιασμένα με φτερά. Επειδή είναι πολύχρωμα, μπορούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε στολή. Ο σχεδιασμός είναι ένα μείγμα από ένα φτερό παγωνιού, ένα λουλούδι και πολλά πολύχρωμα φτερά κρέμονται από το λουλούδι. Ένα τέτοιο σχέδιο δίνει μια υπέροχη ματιά σε floral μοτίβα σχέδια. Τα σχέδια φτερά παριστάνουν πάντα την ελευθερία, τα πνεύματα, την ειρήνη και την αγάπη. Ο σχεδιασμός επιλέγεται ιδιαίτερα από γυναίκες ή κορίτσια που θέλουν να επιτύχουν οποιοδήποτε υψηλό στόχο χωρίς μπάρα.

20. Σκουλαρίκια φινιρίσματος πολυέλαιος για έφηβους:

σκουλαρίκια-πολυέλαιοι-σκουλαρίκια20

Τα αστέρια είναι τα αγαπημένα σχέδια σκουλαρικιών για τους έφηβους. Ένα σετ σκουλαρίκι που σχεδιάστηκε με αστέρια με στρας και ασημένια εμφάνιση προκαλεί ασφυξία και λίγα εθνοτικά στολή. Το μήκος των σκουλαρίκια δίνει μια τολμηρή εμφάνιση για τα κορίτσια να δείξουν τη δύναμή τους να λάμψουν ενάντια σε οποιοδήποτε πρόβλημα. Ο σχεδιασμός των νέων σκουλαρικιών συμβολίζει την προστασία και την καλή τύχη. Έτσι μπορεί να είναι ένα σπάνιο δώρο για όσους είναι κοντά και αγαπητοί σας.

Δείτε περισσότερα: Σκουλαρίκια για μωρά

21. Λευκόχρυσο σκουλαρίκια με μαύρο μαργαριτάρι:

λευκά-χρυσά σκουλαρίκια21

Τα λευκά χρυσά σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια έχουν μοναδική εμφάνιση με καρδιά. Ένας τέτοιος σχεδιασμός με καμπύλα κλαδιά φαίνεται να τσαλακώνει βαριά ρούχα σχεδιαστή. Το λευκό χρυσό σχέδιο είναι γεμάτο με μικρά διαμάντια και ένα μεγάλο μαύρο μαργαριτάρι. Ο σχεδιασμός δίνει απλά μια ιδέα προστασίας από το κακό και ως εκ τούτου μπορεί να είναι το καλύτερο δώρο για την ημέρα της μητέρας στον προστάτη σας.

22. Σχεδιασμός φύλλων από χρυσό δαχτυλίδι:

φύλλα σκουλαρίκια22

Το σχέδιο σκουλαρίκια κοσμημάτων με ένα φύλλο είναι πολύ ελκυστικό για να φορέσει σε βαριά sarees με σχέδια πέταλο. Συχνά φοριέται σε sarees όπως patola, sela, Kanjivaram, κλπ. Τα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα από χρυσό και μια μικρή πράσινη πέτρα είναι τοποθετημένη στην κορυφή που την κάνει πιο ελκυστική.

23. Καρφίτσα για τις γυναίκες:

floral-ear-pin-23

Floral σχέδια φαίνονται καταπληκτικά σε οποιαδήποτε στολή. Όχι μόνο τα σκουλαρίκια είναι καταπληκτικά, αλλά και ένα πινέλο είναι επίσης πιασάρικα. Η καρφίτσα έχει πολλά λουλούδια που κινούνται προς τα πάνω από την πλευρά του αυτιού. Φορτωμένο με μικροσκοπικά λαμπερά διαμάντια και ένα μαργαριτάρι δίνει μια κομψή ματιά στον φέροντα. Ένα τέτοιο floral σχέδιο αντιπροσωπεύει την αγάπη, την αγνότητα, την καλή υγεία, τον πλούτο κλπ.

24. Pin νυχτερίδα στο ασήμι:

snowflake-ear-pin24

Οι καρφίτσες αυτιών έχουν γίνει πιο δημοφιλείς μεταξύ των κοριτσιών αυτή τη σεζόν. Ένα σκουλαρίκια μόδας με νιφάδα χιονιού σχεδιασμό και δύο σκέλη διαμάντι που ενώνει τους δίνει μια προσωπικότητα με μια αντίκα εμφάνιση. Ο χρυσός σχεδιασμός ροδοδενδρονίων μικροσκοπικών διαμαντιών φαίνεται εξελιγμένος σε μικρές περιπτώσεις.

Δείτε περισσότερα: Ανδρικά Σκουλαρίκια

25. Σχεδιασμός δαχτυλιδιών δαχτυλιδιών πεταλούδων:

πεταλούδα-σκουλαρίκια-design25

Θέλετε να έχετε μια κλασική και μοντέρνα εμφάνιση με τη βοήθεια μοντέρνων σκουλαρικιών! Δοκιμάστε σκουλαρίκια σχεδιασμένα από πεταλούδα, φτιαγμένα από χρυσό και γεμισμένα με κρυστάλλινα διαμάντια, για να το κάνετε λάμψη. Η σχεδίαση καλύπτει τις πλευρικές περιοχές του αυτιού σας δίνοντάς της μια αίσθηση κοκκινίσματος. Τέτοιου είδους σχέδια υποδηλώνουν αναγέννηση, χάρη, θηλυκότητα, αγάπη κλπ. Προσφέρει μια χαριτωμένη ματιά σε κάθε φόρεμα σε γραφεία, πάρτι και λειτουργίες.

Με την πάροδο του χρόνου, τα σχέδια των βαριών δαχτυλιδιών έχουν αντικατασταθεί από νέα, ελαφριά, λεπτή και μοντέρνα σκουλαρίκια που δίνουν μια εξεζητημένη εμφάνιση. Τα νέα μικροσκοπικά σχέδια των αστεριών, των λουλουδιών, της καρδιάς κλπ. Ήταν πάντα τα αγαπημένα για τα μικρά κορίτσια στα σχολεία και τους έφηβους στα κολέγια. Μια επαναστατική φάση έχει επίσης φτάσει στα σχέδια των σκουλαρικιών για τις γυναίκες που τους δίνουν μια μοντέρνα εμφάνιση με απλότητα.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

5 + 3 =