25 Δημοφιλή και Τελευταία σχέδια των δαχτυλιδιών για τους άνδρες με τις εικόνες

Τα δαχτυλίδια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης μόδας από αιώνες. Τα δαχτυλίδια είναι κοσμήματα κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά, ως επί το πλείστον μέταλλα και φοριούνται στα δάκτυλα. Σε όλη την ιστορία, δαχτυλίδια έχουν φορεθεί ως σύμβολα της εξουσίας, της θέσης ή του σεβασμού. Τα δαχτυλίδια έχουν φτάσει στη μόδα ακόμη και κατά τη διάρκεια των ελληνικών και ρωμαϊκών αυτοκρατοριών. Δαχτυλίδια έχουν φορεθεί από ανθρώπους για πάνω από 100 χρόνια για να δείξουν την κατάσταση, τον πλούτο, τη δέσμευση κλπ.

δακτυλίους for men

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων των δαχτυλιδιών των ανδρών:

Ως αποτέλεσμα μιας τόσο τεράστιας ιστορίας, τα δαχτυλίδια έχουν δει πολλά διαφορετικά στυλ, λειτουργικότητα και μορφές μέσα από τα χρόνια. Σήμερα θα σας πούμε για τους κορυφαίους 25 τύπους δακτυλίων για τους άνδρες. Επιλέξτε το δαχτυλίδι σας προσεκτικά. Ένα λάθος δακτύλιο μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο το βλέμμα σας.

1. Απλά δαχτυλίδια γάμου για άντρες:

γαμήλιο ring1

Τα γαμήλια δαχτυλίδια είναι ένα από αυτά τα δαχτυλίδια που φοράτε για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας. Η λειτουργία του είναι να σας υπενθυμίζει την επιτυχημένη προσπάθειά σας να βρείτε το σωστό. Δεδομένου ότι αυτοί οι δακτύλιοι σημαίνουν τόσο πολύ, προορίζονται να φορεθούν σωστά και να συντηρούνται καλά. Αρχικά φοριούνται μόνο από γυναίκες. Αλλά τα τελευταία χρόνια, οι βέρες φοριούνται και από τους δύο συζύγους. Τώρα μερικές μέρες, τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν τα ταιριαστά βέρες. Οι δακτύλιοι γάμου είναι κατασκευασμένοι από διαφορετικά υλικά όπως ο χρυσός, ο αργυρός και ακόμη και ο λευκόχρυσος.

Δείτε περισσότερα: Δαχτυλίδια γάμου για γυναίκες.

2. Απλά δαχτυλίδια αρραβώνων για άνδρες:

Σύμπλεξη Ring2

Τα δαχτυλίδια αρραβώνων έχουν φορεθεί από τις γυναίκες από την ηλικία. Αλλά σε αυτή την εποχή της ισότητας των φύλων, οι άνδρες έχουν δει επίσης αθλητικά αυτά τα δαχτυλίδια. Τα δαχτυλίδια αρραβώνων θεωρούνται σύμβολο αγάπης και ένωσης. Αυτοί οι δακτύλιοι είναι γενικά φορεμένοι στο δάκτυλο δακτύλου του αριστερού χεριού. Σε ορισμένες χώρες, φοριέται στα δεξιά. Γενικά, τα δαχτυλίδια αρραβώνων έχουν το διαμάντι ως κεντρική πέτρα τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπου δαχτυλίδια δέσμευσης μεταβιβάζονται ως κειμήλιο, χρησιμοποιούνται και άλλες πολύτιμες πέτρες.

Διαβάστε περισσότερα> Τελευταία Δαχτυλίδια δέσμευσης.

3. Σχέδια αρσενικών δαχτυλιδιών αρθρώσεων:

δακτυλιοειδής δακτύλιος3

Ο δακτύλιος δακτύλων είναι επίσης γνωστός ως δακτύλιος δακτύλων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αντίθετα από τα κανονικά δαχτυλίδια, αυτοί οι δακτύλιοι φοριούνται στις άκρες των δακτύλων. Αυτοί οι δακτύλιοι είναι ένα φαινόμενο μόδας στις ΗΠΑ. Διασημότητες όπως η Rihanna και η Beyonce. Ενώ αγοράζετε τέτοια δαχτυλίδια, σιγουρευτείτε ότι δεν είναι χαλαρά, καθώς αυτά τα δαχτυλίδια έχουν την τάση να γλιστρήσουν δεξιά από τα δάχτυλα.

4. Σχεδιασμός δαχτυλιδιών Mens Mood:

mood-ring4

Οι δακτύλιοι ψυχικής διάθεσης φοριούνται για να καθορίσουν τη διάθεση ενός ατόμου. Ο δακτύλιος διάθεσης αλλάζει το χρώμα του ανάλογα με τη θερμοκρασία του χρήστη. Οι δακτύλιοι διάθεσης είναι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των εφήβων. Οι δακτύλιοι διάθεσης περιέχουν ένα θερμοχρωμικό στοιχείο, το οποίο αλλάζει χρώμα σε σχέση με τη θερμοκρασία.

Διαβάστε περισσότερα> Χρώματα των Ινδικών δαχτυλιδιών δαχτυλιδιών διάθεσης.

5. Πρωτάθλημα δαχτυλίδι για άνδρες:

πρωτάθλημα-ring5

Τα δαχτυλίδια του πρωταθλήματος για τους άνδρες είναι τα δαχτυλίδια που δίδονται στους νικητές και τους επιλαχόντες στα επαγγελματικά αθλήματα της Βόρειας Αμερικής. Είναι παρόμοιο με την ιδέα της απονομής μετάλλων στους νικητές και τους επιλαχόντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τέτοιες δακτύλιοι παρουσιάζονται επίσης σε άτομα που αξίζουν να ενταχθούν στην αθλητική αίθουσα της φήμης.

6. Δαχτυλίδι Mens Mens:

πένθος-ring6

Αυτός ο δακτύλιος φοριέται για να θρηνήσει το θάνατο ενός αγαπημένου. Είναι επίσης γνωστό ως δαχτυλίδι μνήμης. Η χρήση μπορεί να χρονολογείται μέχρι τον 14ο αιώνα. Σε μερικές οικογένειες, δακτυλίους πένθους μεταβιβάστηκαν επίσης ως κειμήλιο στους επόμενους συγγενείς. Είναι γενικά μαύρο σε χρώμα. Είναι γενικά πολύ μικρό και είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι πολύ φανταχτερός.

7. Δαχτυλίδια Birthstone για άνδρες:

birthstone-ring7

Οι δακτύλιοι Birthstone συνήθως δημιουργούνται με ένα απλό δακτύλιο μαζί με το birthstone του χρήστη. Μερικοί άνθρωποι θεωρούν τα τετράγωνα τους να είναι τυχεροί για αυτούς. Λόγω αυτού, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να φορούν δαχτυλίδια birthstone τους. Πιστεύεται ότι το birthstone βοηθά τον χρήστη να αποκτήσει υγεία, περιουσία και φήμη.

Διαβάστε περισσότερα> Νέα σχέδια των δαχτυλιδιών Birthstone.

8. Cameo Ring:

καμέο8

Τα δαχτυλίδια Cameo για άνδρες είναι ένας πολύ παλαιός τύπος δαχτυλιδιών. Αυτός ο δακτύλιος είχε ένα σκαλιστό καμεό πάνω τους. Κανονικά αυτές οι κάμερες ήταν εικόνες αγίων, θεών ή πορτραίτων. Ωστόσο, κατά τα τελευταία χρόνια, φορούν οι Ρωμαίοι που σκαλίζουν εικόνες των θεών τους και των φημισμένων στρατιωτών τους.

9. Δαχτυλίδια τάξης για αγόρια:

class-ring9

Οι δακτύλιοι κατηγορίας φοριούνται γενικά από φοιτητές ή αποφοίτους ενός αναγνωρισμένου πανεπιστημίου. Τέτοιοι δακτύλιοι δίνονται κατά τη διάρκεια της τελετής αναμνηστικής εκπόνησης του πτυχίου τους. Η παράδοση της παράδοσης τάξεων άρχισε από μια στρατιωτική ακαδημία στο West Point το έτος 1835.

10. Posie Σχεδιασμός:

posie-ring10

Οι δακτύλιοι Posie χρησιμοποιούνται για γάμους. Ονομάζονται Posie λόγω της ποιητικής επιγραφής που είναι χαραγμένη στο εσωτερικό του δακτυλίου. Τέτοιοι δακτύλιοι μεταφέρονται επίσης ως κειμήλιο ως οικογενειακή κορυφή. Αυτά τα δαχτυλίδια δεν έχουν μια πολύ φανταχτερή εμφάνιση, λόγω της απουσίας ενός κεντρικού πολύτιμου λίθου. Ήταν πολύ δημοφιλής από τον 15ο αιώνα μέχρι τον 17ο αιώνα και στην Αγγλία και τη Γαλλία ως το τέλειο δώρο του εραστή.

11. Σχεδιασμός διδακτορικού δακτυλίου:

διδακτορικού δακτυλίου11

Αυτοί οι δακτύλιοι φοριούνται από γιατρούς που έχουν αποφοιτήσει από πανεπιστήμιο στη Σουηδία. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι ιερείς είναι επίσης γνωστό ότι φορούν τέτοιο δαχτυλίδι όταν αποφοιτούν στη θεολογία. Λέγεται ότι είναι υποχρεωτικό για τους νεοπροσληφθέντες γιατρούς να φορούν το δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια επίσημων τελετών. Στη Δανία, αυτός ο δακτύλιος φοριέται στο δεξί χέρι ενώ φοριέται στο αριστερό χέρι από τον σουηδικό λαό.

12. Εκκλησιαστικός Δακτύλιος:

εκκλησιαστικό δαχτυλίδι12

Στο δυτικό χριστιανισμό, οι κληρικοί και οι επισκόποι φορούσαν εκκλησιαστικό δαχτυλίδι. Αυτά τα δαχτυλίδια των ανδρών ήταν γενικά μεγάλα και φτιαγμένα από χρυσό. Είχαν ένα πέτρινο σύνολο στην κορυφή του δακτυλίου. Αυτοί οι δακτύλιοι θεωρούνται ότι είναι ένα σημάδι απόλυτου σεβασμού. Τα δαχτυλίδια που τους παρουσιάζονται από την Εκκλησία δεν τους ανήκουν. Αντ 'αυτού ανήκει στην Εκκλησία και μεταβιβάζεται στον επόμενο.

13. Ανδρικό σχέδιο Claddagh δαχτυλίδι σε ασήμι:

claddagh-ring13

Τα δαχτυλίδια Claddagh φοριούνται ως ένδειξη αγάπης και φιλίας. Σύμφωνα με τις ιρλανδικές παραδόσεις, τα δαχτυλίδια Claddagh υποδηλώνουν την εμπιστοσύνη και την ένωση. Αυτά τα δαχτυλίδια έχουν φορεθεί από τον 17ο αιώνα. Στους ρωμαϊκούς χρόνους, αυτοί οι δακτύλιοι έκαναν το σύμβολο δύο ενωμένων χεριών. Σημειώθηκε ως σύμβολο της ανταλλαγής όρκων. Έχει γίνει γνωστό ότι οι δακτύλιοι αυτοί μεταδίδονται ως οικογενειακό κειμήλιο στον επόμενο συγγενή. Ήταν τόσο διάσημο που έκανε μια εμφάνιση σε πολλά βιβλία γραμμένα μεταξύ της περιόδου 1906 και 1945.

14. Δαχτυλίδι Eternity για άνδρες:

αιωνιότητα-ring14

Ένας δακτύλιος Eternity είναι επίσης γνωστός ως δακτύλιος ατέρμονος. Στην αρχαιότητα, παρουσιάστηκε σε βασίλισσα από το βασιλιά για να την κρατήσει για αιωνιότητα. Στη σύγχρονη εποχή, οι άνδρες φορούσαν αυτές με υπερηφάνεια. Αυτοί οι δακτύλιοι συνήθως δεν έχουν κεντρική πέτρα. Τα διαμάντια ή οποιεσδήποτε άλλες πολύτιμες πέτρες εμπλέκονται στην πλευρά του δακτυλίου. Αυτό κάνει το δαχτυλίδι να φαίνεται γεμάτο κομψό.

15. Δακτυλίδι θωράκισης δακτύλων:

δακτυλιοειδής δακτύλιος15

Ο δακτύλιος δαχτυλιδιών δαχτυλιδιών είναι ισχίο σε γοτθικό στιλ. Οι δακτύλιοι θωράκισης δακτύλων για άνδρες συνήθως καλύπτουν ολόκληρη την περιοχή του δακτύλου. Έδωσαν μια δεύτερη άρθρωση για να επιτρέψουν την κίνηση του δακτύλου. Ο δακτύλιος δαχτυλιδιών δαχτυλιδιών είναι πολύ δημοφιλής από αιώνες. Αυτοί οι δακτύλιοι φορούσαν οι πολεμιστές στην Αγγλία κατά τον 16ο αιώνα. Αυτοί οι δακτύλιοι μπορούν να κατασκευαστούν από διαφορετικά υλικά όπως δέρμα, χάλυβα, χρυσό κλπ.

16. Σχεδιασμός δαχτυλιδιών αρσενικής φιλίας:

φιλία-ring16

Τα δαχτυλίδια φιλίας δίνονται μεταξύ τους από τους φίλους τους. Θεωρείται ότι αποτελεί ένδειξη της αιώνιας φιλίας και εμπιστοσύνης τους. Οι περισσότεροι από αυτούς τους δακτυλίους χρησιμοποιούν διασταυρούμενο σχέδιο για να συμβολίζουν τη φιλία. Ορισμένοι από αυτούς τους δακτυλίους διαθέτουν ακόμη και πολύτιμους λίθους. Γενικά, έχουν δύο πολύτιμους λίθους για να δηλώσουν τον δεσμό εμπιστοσύνης μεταξύ φίλων. Ο σκοπός του δακτυλίου του είναι να υποδηλώνει τη φιλία-πλατωνική ή ρομαντική.

17. Gay Pride Mens Ring:

gay-pride-ring17

Τους τελευταίους χρόνους της ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας και των γεγονότων LGBT, τα δαχτυλίδια ομοφυλοφιλίας θεωρούνται ως ένδειξη υποστήριξης. Αυτοί οι δακτύλιοι αποτελούνται από τα επτά χρώματα του ουράνιου τόξου. Τα χρώματα του ουράνιου τόξου σημαίνουν την κίνηση LGBT. Αυτός ο δακτύλιος φοριέται στο δάκτυλο δακτύλου του δεξιού χεριού. Πολλοί άνθρωποι που υποστηρίζουν το κίνημα των ΛΟΑΤ φορούν αυτό το δαχτυλίδι και το καμαρώνουν περήφανα για να υποστηρίξουν τους ομοφυλόφιλους συνεργάτες τους.

18. Παραδοσιακά Δαχτυλίδια Σήματος για Άνδρες:

ring-ring18

Signet δακτύλιο ένα πολύ παραδοσιακό δαχτυλίδι που φοριούνται ως οικογενειακή κορυφή. Τα περισσότερα δακτυλίδια σηματοδοσίας έχουν την εγχάρακτη οικογένεια χαραγμένη πάνω τους. Αυτοί οι δακτύλιοι έχουν μια επίπεδη στεφάνη στην οποία είναι χαραγμένη η κορυφή. Αυτή η κορυφή, όταν πιέζεται πάνω σε ζεστό κερί αφήνει μια εντύπωση της κορυφής. Αυτοί οι δακτύλιοι χρησιμοποιήθηκαν ως υπογραφή του χρήστη κατά τους αρχαίους χρόνους. Σημαίνει τη δύναμη του ατόμου που το φοράει. Η χρήση του μπορεί να ανιχνευθεί στην Αίγυπτο, όπου φορούν δαχτυλίδια που χρησιμοποιούνται για τη σφράγιση σημαντικών εγγράφων με κερί.

19. Δαχτυλίδι φρουράς για άνδρες:

guard-ring19

Οι δακτύλιοι φρουρών ονομάζονται επίσης ενισχυτές δακτυλίου. Ο μόνος σκοπός αυτών των δαχτυλιδιών είναι να ενισχύσει την οπτική ομορφιά του δαχτυλιδιού πασιέντζα. Όταν φοριούνται μαζί, και οι δύο μοιάζουν με ένα ενιαίο, πολύ πέτρινο δαχτυλίδι. Οι δακτύλιοι φρουρών παρουσιάζονται επίσης στο στρατό και το στρατιωτικό προσωπικό ως φόρο τιμής για τη φύλαξη της χώρας τους. Τα δαχτυλίδια που παρουσιάζονται σ 'αυτούς τους στρατιώτες έχουν το έμβλημα της στρατιωτικής δύναμης χαραγμένο πάνω τους.

20. Δαχτυλίδια πολλαπλών δακτύλων για άντρες:

δακτύλιο πολλαπλών δακτύλων20

Όπως είναι προφανές, το δαχτυλίδι πολλαπλών δακτύλων είναι ένα δαχτυλίδι που φοριέται ταυτόχρονα σε πολλά δάχτυλα. Μπορούν ή όχι να ενώνονται. Αυτοί οι τύποι δαχτυλιδιών έχουν γίνει δημοφιλείς από την πρόσφατη καλλιέργεια hip hop. Μπορούν να έχουν πολύτιμους λίθους ενσωματωμένους σε αυτά ή μπορούν να έχουν μια απλή εμφάνιση. Είναι πολύ σημαντικό μέρος της ντουλάπας του hipster. Είναι κατασκευασμένο με διάφορα υλικά όπως ο χρυσός, ο μαύρος χρυσός, το ασήμι κλπ.

21. Σχεδιασμός δαχτυλιδιών δηλητηριωδών ατόμων:

δακτύλιο δηλητήριο21

Αυτοί οι δακτύλιοι έχουν έναν ειδικό χώρο ή διαμέρισμα κάτω από τη στεφάνη για να αποθηκεύουν μικρό όγκο υγρού. Παρόλο που ονομάζεται έτσι, αυτά τα δαχτυλίδια φορούσαν πραγματικά να μεταφέρουν μικρές ποσότητες αρώματος. Έγιναν δημοφιλείς γύρω στο 16ο αιώνα στην Ευρώπη. Στην ταινία "Smurfs 2", ο κακοποιός Gargamel φαίνεται ότι φοράει ένα τέτοιο δαχτυλίδι που μεταφέρει μικρή ποσότητα μαγικού υγρού σε αυτό.

22. Aqeeq Ring for Muslim Men:

aqiq-ring22

Τα δαχτυλίδια Aqeeq φορούν οι μουσουλμάνοι κατά τους μεσαιωνικούς χρόνους, ειδικά οι σιίτες. Η λέξη aqeeq σημαίνει Quartz. Στην ισλαμική θρησκεία, ο χαλαζίας είναι ένα ημιπολύτιμο κόσμημα και έχει πολλή σημασία. Σύμφωνα με ισλαμικές μελέτες, ο Προφήτης Μωάμεθ φορούσε ένα δαχτυλίδι aqeeq στο δεξί του χέρι. Ακόμη και μέχρι σήμερα, οι μουσουλμάνοι τόσο Σιίτες όσο και Σουνίτες φορούν δαχτυλίδι aqeeq με ασημένιο χρυσό στα δεξιά τους χέρια.

23. Σιδερένιο δαχτυλίδι

σίδερο-δαχτυλίδι23

Το σίδερο δαχτυλίδι είναι επίσης γνωστό ως δαχτυλίδι του μηχανικού. Φοράται από μια υποτροφία που αποτελείται από μηχανικούς και μέλη της Αμερικανικής Τάξης Μηχανικών. Αυτός ο δακτύλιος είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα, όπως συμβαίνει με τη δύναμη του επαγγέλματος. Ο δακτύλιος γίνεται όσο το δυνατόν πιο απλός ώστε να υπενθυμίζει στον φορέα του όρκο του να βοηθήσει την ανθρωπότητα χρησιμοποιώντας το επάγγελμά του.

24. Δαχτυλίδια Gimmel για τον άνθρωπο:

gimmal-ring24

Αυτός ο τύπος δακτυλίου γίνεται με την ένωση δύο ή περισσοτέρων στεφανών. Αυτοί οι τύποι δακτυλίων ήταν δημοφιλείς τον 16ο και 17ο αιώνα σε ολόκληρη τη Γερμανία, την Αγγλία και άλλες χώρες. Χρησιμοποιήθηκαν τότε ως δαχτυλίδια δέσμευσης. Η σύμπλεξη των στεφανών πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει τον δεσμό της αγάπης μεταξύ του ζευγαριού. Ήταν επίσης γνωστός ως κοινός δακτύλιος στην Αγγλία. Ήταν τόσο δημοφιλές που βρήκε πολλές αναφορές σε πολλά έργα του Σαίξπηρ, συμπεριλαμβανομένου του Othello.

25. Δαχτυλίδι παζλ σε χρυσό:

παζλ-ring25

Τα δαχτυλίδια παζλ είναι ένα από τα εξαιρετικά δημιουργημένα δαχτυλίδια. Αυτοί οι δακτύλιοι μοιάζουν με 3 έως 4 μεταλλικές ταινίες που είναι συνδεδεμένες μεταξύ τους. Αυτή η ασυνήθιστη ομοιότητα κερδίζει αυτό το δαχτυλίδι είναι το όνομα του δακτυλίου παζλ. Είναι επίσης γνωστό ως το τουρκικό γαμήλιο δαχτυλίδι. Λέγεται ότι μόλις αφαιρεθεί από το δάχτυλο του συζύγου, είναι πολύ δύσκολο να το πάρετε ξανά στον ίδιο τρόπο όπως και πριν.

Τα δαχτυλίδια είναι μέρος της ανθρώπινης μόδας από χιλιάδες χρόνια. Λόγω αυτού, υπάρχουν διάφοροι τύποι δαχτυλιδιών και σχεδίων διαθέσιμων. Τα δαχτυλίδια μπορεί να έχουν πολλές διαφορετικές λειτουργίες - θρησκευτικές, συμβολικές ή κοινωνικές. Παρ 'όλα αυτά, τα δαχτυλίδια αποτελούν το σύμβολο κατάστασης και την αντανάκλαση του χαρακτήρα του χρήστη. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επιλέξετε και να φορέσετε ένα καλό δαχτυλίδι, καθώς λέει πολλά για εσάς.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 , 25.

Leave A Comment

7 + 2 =