17 Μορφές καρφιτσών και μοντέρνα μύτη Στυλ στη ζωή

Σε αυτή τη γη, η σύμπνοια της ομορφιάς είναι η μεγαλύτερη γοητεία για τις γυναίκες και οι ινδικές γυναίκες δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτήν. Η παράδοση της διάτρησης της μύτης στην Ινδία ήταν μια μακρά υπόθεση χιλιάδων ετών. Πάντα, η διάτρηση της μύτης υπήρξε ένα σημαντικό καθεστώς ομορφιάς για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Σε κάποια κουλτούρα, θεωρήθηκε επίσης ως σημαντικό κόσμημα για μια παντρεμένη γυναίκα. Παρά τη σπουδαιότητά της, τα σχέδια με μανταλάκια δεν είναι πάντα τόσο ελκυστικά όσο σήμερα. Αφού η διάτρηση του σώματος έχει γίνει μια τάση, οι μοντέρνες και κομψές καρφίτσες της μύτης έχουν γίνει μάρτυρες ως ένα κρίσιμο make over.

τελευταίο σχέδιο-μύτη-pin-σχεδιασμό

Σήμερα, τα πιό πρόσφατα σχέδια μύτης ήταν πολύ μακριά από αυτές τις απλές πέτρινες καρφίτσες ή απλές καρφίτσες. Αυτό το είδος μύτη καρφίτσες έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της ινδικής γυναίκας, όπως είχαν την πρόθεση να είναι η συμβολική εκπροσώπηση της ινδικής κουλτούρας. Όντας η πολυετής πηγή έμπνευσης για πολλούς, οι καρφίτσες της μύτης έχουν κερδίσει πάνω από τις καρδιές που είναι γνωστές για την ποικιλία, την κομψή εμφάνιση και την περίπλοκη εμπειρία τους. Η τέχνη της στολίσματος πάντα προορίζεται πάντα μόνο για τις γυναίκες. Δείτε στιγμιότυπα μερικών από τα πιο ελκυστικά τελευταία σχέδια των καρφίτσες της μύτης εδώ με την θεότητα και την αισθητική ουσία είναι ανέπαφη σε αυτό!

Contents

Τελευταία σχέδια καρφιών μύτης:

Εδώ είναι τα κορυφαία 15 τελευταία σχέδια καρφιών μύτης ως εξής.

1. Χρυσή καρφίτσα Floral μύτη με διαμάντια:

17 Μορφές καρφιτσών και μοντέρνα μύτη Στυλ στη ζωή

Αυτή η κομψή μύτη στο σχεδιασμό εμπνέεται από την ομορφιά της φύσης. Τα ανοιχτά πέταλα συμβολίζουν την ευημερία και την αφομοίωση. Αυτή η καρφίτσα μύτης χρυσού σας κάνει να μοιάζετε με ένα τέλειο ινδικό Diva και τα διαμάντια προσθέτουν μια λάμψη στο πρόσωπό σας. Συνδέστε το με ένα πλούσιο saree Kanjeevaram για έναν γάμο και ετοιμαστείτε να κλέψετε την παράσταση.

2. Χρυσό Patti Μύτη Pin στην Ganesha Σχεδιασμός:

17 Μορφές καρφιτσών και μοντέρνα μύτη Στυλ στη ζωή

Αν θέλετε να προσθέσετε ένα μικρό δράμα στην παραδοσιακή σας εμφάνιση, αυτή η καρφίτσα Gold Patti είναι απλά τέλεια. Το μικρό ρουμπίνι στο σχέδιο Ganesh κοσμεί τη μύτη σας και σας κάνει να μοιάζετε με ένα εκατομμύριο δολάρια. Αυτή η καρφίτσα μύτης όχι μόνο προσθέτει μια δήλωση μόδας, αλλά συμβολίζει επίσης την ινδική κουλτούρα.

3. Ροζ επιχρυσωμένο ασήμι Pin Σχεδίαση:

ροζ-επιχρυσωμένο-ασήμι-μύτης-pin-design1

Ροζ επιχρυσωμένο ασήμι σχέδιο μύτη καρφίτσα έχει ένα απλό μπαρ και μύτη σφήνα μύτη από 18 καράτια επιχρυσωμένο ασήμι. Αυτός ο πείρος μύτης έχει μια ράβδο τύπου L για εύκολη εισαγωγή και μπορεί να ρυθμιστεί.

4. Μοναδικά δαχτυλίδια μύτης με σχέδιο βιδών:

μοναδικές-μύτη-δαχτυλίδια-με-βίδα-design2

Μια όμορφη προσαρμοσμένη κίτρινη χρυσή καρφίτσα φέρει μια βίδα και χαρακτηρίστηκε από ένα όμορφο και γνήσιο διαμάντι με χρώμα EFG και καθαρότητα SI. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Φορώντας αυτή τη μύτη pin pinde θα ταιριάζει με όλα τα ρούχα των γυναικών κάνοντας τους προσωποποιημένη ομορφιά.

5. 925 Στερεό ασημένιο αντίγραφο μύτης Σχεδίαση:

925-στερεό-ασήμι-απαρχαιωμένο-μύτη-pin-design3

Το 925 στερεό ασήμι απαρχαιωμένη μύτη σχεδιασμό είναι μια παραδοσιακή εκείνη που έχει μια Nostril βίδα που μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Αυτός είναι ο τύπος σύρματος του πείρου μύτης. Αν θέλετε να δοκιμάσετε ένα νέο σχέδιο, ξεκινήστε να πηγαίνετε με αυτό το σχέδιο μύτης που θα αξίζει πραγματικά.

6. Παραδοσιακή 925 Στερεά ασημένια πριτσίνια με καρφίτσα Nostril:

παραδοσιακό-925-στερεό-ασήμι-απαρχαιωμένο-μύτη-pin-με-nostril-screw4

Η παραδοσιακή κούκλα 925 στερεών ασημένιων πριονιδίων με Nostril βιδωτή καρφίτσα είναι από όμορφο σχέδιο τύπου ασημένιου σύρματος. Αυτό είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ όλων των σχεδίων μύτης για μια εθνική εμφάνιση.

7. Λευκό πέτρα πολύτιμων λίθων στυλιζαρισμένο Τελευταίο σχέδιο μύτη καρφίτσα:

λευκό-πολύτιμος λίθος-πέτρινα-καρφωμένα-τελευταία-σχεδιασμό-μύτη-pin5

Αυτό το λευκό πέτρινο κόσμημα που είναι γεμάτο από πιό πρόσφατο ντιζάιν σχέδιο σχεδιασμού είναι ένα χειροποίητο σχέδιο με πολύτιμο λίθο γεμάτο σε αυτό και μέτρα περίπου 9 × 9 mm διάμετρο και 16 × 2 mm στο κεφάλι. Αυτό είναι ελαφρύ και μακράς διαρκείας για εύκολη φθορά.

8. Στερεό ασημένιο floral clip στην ακίδα της μύτης:

ασημένιο-floral-clip-on-μύτη-pin6

Silver Floral Clip στην μύτη Pin είναι το φοβερό σχέδιο που προσελκύει μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Είναι λεπτό χειροποίητο με τη χρήση των πολύτιμων λίθων που θα προσθέσει την επιπλέον ομορφιά στο πρόσωπο που φορά αυτό.

9. Πολύχρωμο πολύτιμος λίθος δακτυλιοειδής δαχτυλίδι:

πολύχρωμο πολύτιμος λίθος-δακτυλιοειδής δακτύλιος

Αυτό το πολύχρωμο δαχτυλίδι μύτης γεμάτο με διαφορετικά χρώματα από πολύτιμους λίθους είναι επιμεταλλωμένο με το χρυσό μέταλλο που προσελκύεται κυρίως από μεγάλη κατηγορία ανθρώπων. Φορώντας αυτή την καρφίτσα μύτης θα εννοηθεί με την παραδοσιακή πεποίθηση ότι ο χρήστης θα πάρει καλή τύχη και γοητεία στη ζωή τους.

10. Χειροποίητη Παραδοσιακή Nostril Clipped Μύτη Σχεδιασμός Pin:

χειροποίητα-παραδοσιακά-ρουθούνια-clipped-μύτης-pin-design8

Ο χειροποίητος παραδοσιακός σχεδιασμός των ρινιστών κορδονιών με ρινίσματα γίνεται κλασσικός με περίπλοκο σχέδιο που καταλήγει με το εξαιρετικά δημιουργημένο έργο τέχνης. Αυτό φέρνει ένα κομψό κλιπ οξειδωμένου αργύρου για τους μη διάτρητους δακτυλίους με το εθνοτικό σχέδιο που κοσμούν την ομορφιά τους.

11. Στερεό Ασημί Μπλε Ζαφείρι Φόρεμα Floral Pierced Nose Pin:

στερεό-ασημί-μπλε-ζαφείρι-καρφωμένα-floral-διάτρητο-μύτης-pin9

Φορώντας αυτό το γαλάζιο ζαφείρι στολισμένο floral τρυπημένο σχέδιο μύτη pin θα λατρέψουν την αυθεντικότητα των φυλών Κοσμήματα σε πιο λεπτή και εξαίσια μορφή του με εκπληκτική εμφάνιση και στερλίνα ασημένια φυλετική σχεδίαση.

12. Χειροποίητο χειροποίητο σχέδιο Floral Pierced Nose Pin:

κλασικό-χειροποίητο-floral-διάτρητο-μύτης-pin-design10

Το floral τρυπημένο μάνδαλο σχεδιασμός είναι κλασικά χειροποίητο στοιχείο με ένα περίπλοκο και όμορφο έργο τέχνης από τους ειδικευμένους τεχνίτες. Αυτό είναι ένα αριστοκρατικό κομμάτι που δίνει την αριστοκρατική ματιά στους φέροντες κάνοντάς τους να ξεχωρίζουν μπροστά από το πλήθος.

13. 925 Στερεά ασημένια καρφίτσα τριαντάφυλλο Χρώμα Σχέδιο μύτης:

925-σχεδιασμός-στερεωμένο σε ασήμι-τριαντάφυλλο-χρώμα-μύτη-καρφίτσα11

Η παραπάνω προεξέχουσα καρφίτσα της μύτης ήταν γεμάτη με το τριαντάφυλλο και φτιαγμένο από 925 στερεά μέταλλα ασήμι είναι ένας τύπος μεγάλης ινδικής καρφίτσες μύτης που μετράει περίπου 15x15x1.5 × 1.5 cm με 24 Gauge και γεμάτο με 9 ruby ​​ροζ πέτρες.

14. Εθνικό Καταρτισμένο με σχέδιο βιδών στηρίγματος βιδών:

εθνοτική-απαρχαιωμένη-με-βίδα-μύτη-pin-design12

Αυτή η περασμένη καρφίτσα μύτης με σχέδιο βιδών είναι μια από τις δημοφιλείς εθνοτικές συλλογές που είχαν φορεθεί από την αρχαιότητα. Αυτό είναι το παραδοσιακό σχέδιο για τους φυλετικούς ανθρώπους με βάση την φυλετική τους κουλτούρα.

15. Κόκκινες πέτρες από γυαλί με ακίδα αλυσίδας:

κόκκινες-πέτρες-με-αλυσίδα-pin-pin13

Αυτά τα καρφιά μύτης είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από επιχρυσωμένο ορείχαλκο και διακοσμημένα με ένα κομμάτι από εξαιρετικά όμορφες κόκκινες πέτρες από γυαλί με αλυσίδα. Φορώντας αυτό το pin μύτη θα κάνει τις γυναίκες να αντιμετωπίσουν πιο λαμπερή και ελκυστική.

16. Θεά Καάλι Mata 925 Ασημί Διάτρητη Μύτη Σχέδιο:

θεά-καάλι-ματά-925-ασήμι-διάτρηση-μύτη-pin-design14

Η ασημένια κοπή της Θεάς Kaali Mata είναι μια παλιομοδίτικη ινδική μύτη. Αυτή η ράβδος μύτης σύρμα είναι παραδοσιακή άκρη εντυπωμένη μύτη καρφίτσα με μαύρο σκουριασμένο φινίρισμα. Αυτή η καρφίτσα μύτης απεικονίζεται με μια γυναίκα που θαυμάζεται πολύ για την ομορφιά της και αυτή είναι μια θεά της νίκης, έτσι φορώντας αυτή την καρφίτσα μύτης θα δώσει μια όμορφη εμφάνιση. Διατίθενται σε μέγεθος L: 14,50 mm, W: 12,65 mm.

17. Παραδοσιακό συμπαγές ασήμι λουλούδι Clip στην ακίδα μύτης:

παραδοσιακό-στερεό-ασήμι-λουλούδι-clip-on-μύτη-pin15

Το συμπαγές κλιπ ασημένιας λουλουδιού στον ακροδέκτη της μύτης είναι ο παραδοσιακός σχεδιασμός της μεγάλης καρφίτσας της Ινδίας που κόβει την μύτη, το κλιπ Nostril στη μύτη του μύτη Αυτό το κλασικό χειροποίητο και όμορφο έργο έγινε από έμπειρους τεχνίτες. Αυτό είναι κατάλληλο με αποκλειστικά κομψά κλιπ οξειδωμένου αργύρου για τη μη διάτρητη μύτη με εθνοτική σχεδίαση. Το μέγεθος είναι συνήθως διαθέσιμο σε L: 16mm, W: 13mm ή 1.6cm x 1.3cm περίπου.

Η παράδοση της φθοράς της μύτης δεν είναι καινούργια αλλά εισήχθη και πολλαπλασιάστηκε πολύ καιρό και από τους πρωτόγονους χρόνους, το ιθαγενές στυλ των καρφιών της μύτης έχει θέσει την ινδική κοσμηματοποιία πολύ μακριά από άλλες. Μέταλλα όπως ο χρυσός, ο αργυρός, ο ορείχαλκος, ο χαλκός, το διαμάντι και οι πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες μεταμορφώθηκαν επιδέξια σε καρφίτσες από τους εξειδικευμένους τεχνίτες που έλαβαν έμπνευση.

Σήμερα, μπορείτε να πάρετε πολλά σχέδια από καρφίτσες μύτη που θα κοσμούν σίγουρα το βλέμμα σας και οι ποικιλίες στις μύτη καρφίτσες είναι εξαιρετικά εξαιρετική που που αγαπούνται πολύ από πολλούς γνώστες. Η εθνότητα και η σύγχρονη μόδα συνδυάστηκαν τόσο καλά με αυτά τα σχέδια με μύτες, όπου ο θεατής του κόσμου θα προσελκύσει την ελκυστική εμφάνιση του. Μπορείτε να ποικίλες μορφές που ξεκινούν από φυλετικές σε μοντέρνες που έχουν αγκαλιάσει οι κόσμοι των κοσμημάτων.

Leave A Comment

+ 89 = 98