15 διαφορετικά είδη ασημένια βραχιόλια για τους άνδρες Στυλ στη ζωή

Από τα αρχαία χρόνια, τα κοσμήματα των ανδρών προορίζονταν με ρολόγια, ζώνες γάμου και μανικετόκουμπα. Τα παλιά πρότυπα για τον ορισμό των ανδρικών κοσμημάτων έχουν αλλάξει, καθιστώντας έναν τρόπο να φανταχτερή εμφάνιση με ασυνήθιστα σχέδια, υλικά και πολύτιμους λίθους. Τα βραχιόλια των ανδρών είναι τώρα ένα σημαντικό αξεσουάρ όπως το ρολόι, μεταφέροντας προσωπικό στυλ και στάση. Το βραχιόλι αποτελεί μέρος της καθημερινής εμφάνισης του ανθρώπου και μπορεί να προσθέσει τέλεια ενδυμασία.

ασήμι bracelets for men

Ωστόσο, τα βραχιόλια είναι κατασκευασμένα όχι μόνο για στυλ και στολίδια αλλά και για σκοπό να δώσουν τη φυσική και ψυχολογική δύναμη των ανδρών.

Ανδρικά βραχιόλια ανδρών:

Τα ασημένια βραχιόλια για τους άνδρες είναι γεμάτα από διασκέδαση και κομψότητα. Υπάρχουν ποικιλίες ανδρικών βραχιόλια διαθέσιμα σε ασήμι και είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε το καλύτερο από το πλήθος που καθορίζει την προσωπικότητά σας. Εδώ, είναι μερικά δροσερά και αριστοκρατικά σχέδια ασημένια βραχιόλια για τους άνδρες μαζί με τις περιγραφές τους, έχουν στρατολογηθεί για να πάρετε τη δική σας συλλογή βραχιόλι.

1. Πλατεία αλυσίδας Β:

b-τετράγωνο-αλυσίδα1

Η B-square αλυσίδα είναι μια κομψή εικόνα που δίνει μια κλασική εμφάνιση για τους άνδρες και είναι εξαιρετικά δημιουργημένη με ασήμι 925 που δίνει κομψή εμφάνιση, αλλά είναι φθηνά βραχιόλια σύνδεσης. Έχει πανέμορφο τετράγωνο σχέδιο που συνδέεται μεταξύ τους, που λυγίζει με οποιαδήποτε στολή και δίνει μια ελίτ. Έχει ένα κομψό καρφί αστακό που μπορεί να χωρέσει στον καρπό 8.5 ιντσών. Είναι ένα τέλειο δώρο διακοπών για όλα τα κοινωνικά στρώματα.

2. Βραχιόλι Men Me Link:

link-me-men-βραχιόλι-2

Το ασημένιο βραχιόλι συνδέσεων ανδρών έχει σχέδιο αγκυροβόλησης με ένα βαρύ εύρος 250 που είναι ανθεκτικό καθώς και μοντέρνο στο είδος του. Έχει μια ωραία βερνίκι και βαριά κατασκευασμένη ποιότητα καθιστώντας την ανθεκτική για μεγάλο χρονικό διάστημα με το καπάκι κλεισίματος αστακό καπάκι δίνοντάς του ένα εξαιρετικό φινίρισμα.

3. Brawny Bike βραχιόλι:

βραχνή-ποδήλατο-βραχιόλι3

Αυτό το κομψό βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι δίνει μια όμορφη εμφάνιση στους άνδρες και μπορεί να εμφανίζεται με τολμηρό ασήμι γυαλισμένο δίνοντας μια άνετη εφαρμογή και διπλώνοντας πάνω από το κούμπωμα που εξασφαλίζει ασφάλεια και κάνει εύκολη την αφαίρεση. Ποικιλίες Silver βραχιόλια είναι διαθέσιμα στην Ινδία που δίνει μια κομψή εμφάνιση για τους άνδρες.

4. Βραχιόλι της ρωμαϊκής ζεύξης:

roman-link-βραχιόλι4

Φορώντας ένα νέο ροζ βραχιόλι από ανοξείδωτο ασημί είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να προσθέσετε μια ελκυστική και μοντέρνα κλίση στην εμφάνιση των ανδρών. Ο συνδυασμός των λεπτών γραμμών και των συνδέσμων στυλ σχοινιού είναι ασυνήθιστο και δίνει μια τέλεια εμφάνιση για τον άνθρωπο της μόδας συνειδητή. Κάθε σύνδεσμος συνδέεται με τους μικρούς δακτυλίους, είναι ο πρωταρχικός λόγος που οι περισσότεροι άντρες προτιμούν αυτά τα σχέδια.

5. Βραχιόλι Easy Rider για άνδρες:

εύκαμπτο βραχιόλι5

Αν ψάχνετε για έναν νέο τρόπο ενημέρωσης της εμφάνισής σας, ένα πολύ κομψό ασημένιο βραχιόλι είναι ένας τέλειος τρόπος για να κάνετε ακριβώς αυτό. Τα ασημένια βραχιόλια των ανδρών είναι διαθέσιμα σε αγορές που τους αρέσουν πολύ οι άνδρες. Αυτά τα εύκαμπτα βραχιόλια φέρουν την εκπληκτική εμφάνιση στους αναβάτες.

Δείτε περισσότερα: Σχέδια βραχιόλι μωρών

6. Greek To Me Σύνδεσμοι:

ελληνικά-σε-me-links-βραχιόλι6

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για να επιλέξετε ένα ασημένιο βραχιόλι σε σύγκριση με άλλα σχέδια που κατασκευάζονται από άλλα υλικά. Το ασημένιο βραχιόλι ανδρών ταιριάζει στη συλλογή κάθε άνδρα. Ένα από τα πιο απλά αλλά κλασικά βραχιόλια είναι ένα ασημένιο βραχιόλι που δίνει μια υψηλής ποιότητας εμφάνιση. Τα ελληνικά βραχιόλια που συνδέονται με εμένα είναι ένα σύγχρονο αξεσουάρ για τη συλλογή κοσμημάτων του άνδρα. Μπορεί να σχεδιαστεί με το μοτίβο του ελληνικού βασικού μοτίβου.

7. Διπλή αλυσίδα δράκων:

διπλό δράκο-αλυσίδα-βραχιόλι7

Η αλυσίδα διπλού δράκου δίνει την τολμηρή και όμορφη εμφάνιση. Δείχνει αυτό το σχέδιο βραχιόλι ασήμι σχεδίου δράκος μαζί με άγρια ​​γλυπτά κατά μήκος του σώματος. Το άγκιστρο λειτουργεί ως κούμπωμα και είναι προσαρτημένο με το στόμα του για να ασφαλίσει το βραχιόλι. Αυτά τα ασημένια βραχιόλια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για άνδρες.

8. Βραχιόλι Hot Havana:

hot-havana-βραχιόλι8

Αυτό το ζεστό βραχιόλι της Αβάνας είναι μια εξαιρετική επιλογή για δώρο για έναν αγαπημένο ή έναν εκπληκτικό φίλο που απολαμβάνει φορεμένο το κλασικό και το κλασικό ανδρικό κόσμημα. Αυτό το ασημένιο βραχιόλι κάνει υπέροχη μόδα από την εμφάνιση και δίνει μια πρόσθετη ξεχωριστή, ξεχωριστή εμφάνιση.

9. Scary βραχιόλι κρανίο:

τρομακτικό-κρανίο-βραχιόλι9

Πάρτε το τελειωμένο ρούχο σε στυλ, ενώ αγκαλιάζετε τις τελευταίες τάσεις του Χόλιγουντ με αυτά τα τρομακτικά βραχιόλια κρανίου. Το πρέπει να έχει αξεσουάρ αυτής της σεζόν είναι ασημένιο βραχιόλι κρανίο για τους άνδρες. Τα κρανιασμένα κρανία αποτελούν το βραχιόλι του κρανίου αυτού του άνδρα ως ένα από τα πολύ άνετα φορώντας. Σκεφτείτε για την προσθήκη κάποιου γοτθικού στιλ αντί για τη συνήθη εμφάνισή σας, που θα γεμίσει την ντουλάπα σας με το βραχιόλι κρανίου ειδικά κατασκευασμένο για άνδρες. Και επίσης δίνει τη μοναδική εμφάνιση, ενώ συγκρίνεται με άλλα σχέδια βραχιόλι.

10. Buckle Up Βραχιόλι Σχεδιασμός:

πόρπη-επάνω βραχιόλι-design10

Για την κομψή εμφάνιση για τους άνδρες και τις γυναίκες, ένα unisex πόρπη βραχιόλι πόρπη είναι η καλύτερη επιλογή δεδομένου ότι ήταν κατασκευασμένο από ανθεκτικό υλικό από ανοξείδωτο ασημί. Αυτό το βραχιόλι χαρακτηρίστηκε με επένδυση ματιών με σχέδιο πόρπης ζώνης. Ματιών βραχιόλι hush-up γύρω από τον καρπό σας σαν μια πραγματική πόρπη ζώνης.

Δείτε περισσότερα: Ανδρικά βραχιόλια

11. Βιβλικό βραχιόλι:

βιβλίο-βραχιόλι11

Τα είδη πνευματικής κοσμήματα γίνονται πολύ δημοφιλή δώρα για τα μέλη της οικογένειας. Η συναισθηματική αξία αυτών των βραχιόλια προσευχής του Κυρίου θα είναι ένας καλός τρόπος για να εκφράσεις την αγάπη σου. Αυτό γίνεται με ασημένιο και δερμάτινο σχέδιο και μπορεί να κατασκευαστεί με ανοξείδωτο ασημί και μαλακό καουτσούκ. Αυτό το διακριτικό βραχιόλι δίνει την οικονομική προσιτότητα και την άνεση.

12. Μισό βραχιόλι με μισό μανίκι για άντρες:

μισό-η-μισό-βραχιόλι μανικέτι12

Για μια αναζωογονητική αλλαγή σε ένα ασημένιο βραχιόλι από χαλύβδινη μανσέτα, αυτό το άπειρο βραχιόλι μανικετιάς αξίζει μια πιο προσεκτική εμφάνιση. Ένας διπλός δερμάτινος ιμάντας περιτυλίγεται γύρω από μια διπλή ασημί μανσέτα για μια μοναδική εμφάνιση. Αυτό το ζευγάρωμα δερμάτων και ασημιού δίνει απροσδόκητη υφή στο βραχιόλι σας. Η ενημέρωση του στυλ σας είναι εύκολη με ένα προσιτό δερμάτινο βραχιόλι από ανοξείδωτο ασημί.

13. Δείτε το τώρα βραχιόλι:

δείτε-τώρα-βραχιόλι13

Αυτό το βραχιόλι "βλέπει τώρα τώρα" είναι γυαλισμένο με ρόδιο και επιμεταλλωμένο με πέτρες ασήμι κυβικού ζιρκονίου γίνεται σαν μοντέλο που έχει μια αδιαμφισβήτητη αληθινή εμφάνιση. Οι δωδεκάδες κυβικών πέτρων ζιρκονίου και εύρωστοι σύνδεσμοι που χρησιμοποιούνται σε αυτό το σχέδιο θα προσθέσουν ένα σημαντικό βάρος δίνοντας έτσι μια κομψή εμφάνιση.

14. Ασημί μαύρο σχέδιο βραχιόλι από δέρμα:

ασημί-μαύρο-δέρμα-βραχιόλι-design14

Το δέρμα μπορεί να είναι ευπροσάρμοστο. το πλεκτό ασημένιο βραχιόλι είναι ένα τέλειο ταίρι για τα κορίτσια και τα αγόρια με όλες τις αισθήσεις της μόδας. Σε αυτό το σχέδιο, το μαύρο δέρμα για πλέξη με ασημί και το πλεξούδα συνεχίζεται σε όλο το μήκος μέχρι να φτάσει στο ανοξείδωτο κούμπωμα και γυαλισμένο με μεταλλικό κούμπωμα.

Δείτε περισσότερα: Ανδρικά βραχιόλια χρυσού

15. Η Μανσέτα του Κυρίου:

οι-κυριαρχοι-μανικα15

Το βραχιόλι του μανσέ του κυρίου αντιπροσωπεύει τα θρησκευτικά χαρακτηριστικά των χριστιανών. Αλλά αυτό είναι ένα τέλειο δώρο για τον χριστιανό σας φίλο. Αυτό μπορεί να γίνει με ασήμι και καουτσούκ, αυτό το θρησκευτικό βραχιόλι προσφέρει την έννοια της προσευχής των Λόρδων με ένα σταυρό στο κείμενο.

Για να μπορεί κάποιος να φορέσει τα βραχιόλια μόδας είναι πραγματικά κάτι απίστευτο. Πώς θα γινόταν αντιληπτός ένας άνθρωπος στην τεχνική της αίσθησης για τον εαυτό του, διότι θα αντικατοπτρίζεται στο πώς ντυθεί ή φορούσε ορισμένα πράγματα που θα τα βλέπουν πολλοί. Έτσι, τα βραχιόλια των ανδρών είναι μεγάλες εθισμοί στο στυλ των ανδρών. Τα ασημένια βραχιόλια που γίνονται για άντρες θα είναι αυτά που συμπληρώνουν την προσωπικότητα και το ύφος κάποιου, αλλιώς δεν έχει σημασία πόσο ακριβό είναι το βραχιόλι. Ένα βραχιόλι θα σας ταιριάζει αν νιώσετε και μπορεί να σας κάνει να σας ταιριάζει.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

8 + 2 =