15 απλά και καλύτερα αναζητούν σκουλαρίκια για παιδιά Στυλ στη ζωή

Τα μωρά και τα μικρά κορίτσια έχουν πολύ εύθραυστα μέρη του σώματος. Η ηλικία των μικρών παιδιών μέχρι τον έφηβο είναι μια εποχή διασκέδασης και αθλητισμού. Η ανάγκη για τη μέγιστη δυνατή φροντίδα των σκουλαρικιών και του τύπου των σκουλαρικιών είναι απαραίτητη γι 'αυτούς. Αν και μετά την εφηβεία είναι επίσης σπορ, αλλά μεγαλώνουν αρκετά για να φροντίσουν τον εαυτό τους.

απλά-και-καλύτερο-σκουλαρίκια-για-παιδιά

Οι γιατροί λένε ότι τα βρέφη θα πρέπει να τρυπηθούν μόνο μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία. Αν και οι γονείς αγαπούν να τρυπήσει το μικρό τους άγγελο όταν δεν είναι ακόμα αρκετό για να καταλάβει τον πόνο. Αλλά για τους μικρούς αγγέλους πρέπει να επιλέξετε ειδικές επιλογές σκουλαρίκια που δεν βλάπτουν τα αυτιά και επίσης στο μέλλον βοηθά τα παιδιά να φορούν εύκολα.

Διαφορετικοί τύποι μωρών σκουλαρίκια Ινδικό κοσμήματα:

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων κάνει τα παιδιά σκουλαρίκια σχέδια που προσελκύουν μικρά κορίτσια και φαίνονται όμορφα πάρα πολύ. Μπορείτε να πάρετε μια ποικιλία τύπων σκουλαρίκια όχι μόνο σε χρυσό, λευκό χρυσό ή ασήμι, αλλά σε άλλα τεχνητά μέταλλα και ουσίες. Ο κόσμος του κοσμήματος αποτελείται από μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Εδώ φέρουμε τα πιο όμορφα σκουλαρίκια για τα μωρά που τα δώσουν.

1. Σκουλαρίκια στο χρυσό κορίτσι μωρών:

χρυσά σκουλαρίκια για μικρά μωρά1

Τα μικρά μωρά δεν είναι σε θέση να μεταφέρουν τα σκουλαρίκια τους μόνοι τους. Είναι καλύτερο να επιλέξετε λεία σκουλαρίκια επιφάνεια για τους, έτσι ώστε δεν υπάρχει καμία απειλή να ριχτάρια ρούχα με τις αιχμηρές άκρες των σκουλαρικιών. Τα σκουλαρίκια μωρών έχουν επίσης ειδικό σύστημα βιδών στο πίσω μέρος, έτσι ώστε τα ανοιχτά άκρα να μην βλάπτουν το δέρμα των μωρών.

Τα σκουλαρίκια από σκουλαρίκια χρυσού προτιμούνται καλύτερα για κούκλες για βρέφη. Μπορούμε επίσης να βρούμε άλλα σχήματα όπως καρδιά και λουλούδια κλπ για μικρά μωρά που δεν τους βλάπτουν. Τα μωρά πρέπει να είναι πρώτα κατασκευασμένα με χρυσά σκουλαρίκια μόνο επειδή άλλα μέταλλα μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα και να προκαλέσουν λοιμώξεις.

2. Σκουλαρίκια διαμαντιών για τα μωρά:

διαμάντι-σκουλαρίκια-για-παιδιά2

Διαμαντένια σκουλαρίκια είναι επίσης μια από τις καλύτερες επιλογές για μικρά κορίτσια. Η σπίθα του διαμαντιού ταιριάζει καλύτερα με τη λάμψη των αφρώδους κοριτσιών. Τα διαμάντια είναι ένα δώρο ζωής για κάθε κυρία. Και για τις κόρες είναι ένα ιδιαίτερο δώρο από έναν πατέρα. Η εκθαμβωτική λάμψη ενός σκουλαρίκι με διαμάντια που κόβει την πριγκίπισσα είναι σίγουρα φτιαγμένη για τις μικρές πριγκίπισσες.

3. Μικρό μέγεθος χαριτωμένα σκουλαρίκια για βρέφη:

μικρά μεγέθη-χαριτωμένα-σκουλαρίκια-για-βρέφη3

Τα μωρά πρέπει να φορούν σκουλαρίκια μικρού μεγέθους, έτσι ώστε να είναι εύκολο να τα φτιάχνουν τα πανιά τους. Σκουλαρίκια μικρού μεγέθους κατασκευάζονται για τα μικρότερα. Μικρά λουλούδια ή μπάλες, ή μικρά emoticons φαίνονται φοβερό για τα κορίτσια μωρών. Τα μικρά σκουλαρίκια με διαμάντια, μικρά σμάλτα σε σκουλαρίκια φαίνονται επίσης φοβερά στα αυτιά του μωρού.

4. Σκουλαρίκια καρδιά δελφινιών για κορίτσι μωρών:

δελφίνι-καρδιά-σκουλαρίκια4

Τα χαριτωμένα μικρά σκουλαρίκια σχήματος καρδιάς δελφινιών φαίνονται καταπληκτικά σε μικρά κορίτσια. Τα δελφίνια είναι πασίγνωστα μικρά πλάσματα που αγαπούν τα παιδιά και οι πρεσβύτεροι. Τα όμορφα σκουλαρίκια δελφινιών φαίνονται αξιολάτρευτα όταν η μικρή κόρη τους το φοράει. Η ευτυχία των μικρών κούκλες σίγουρα θα προβληματιστούν στα πρόσωπά τους ενώ θα φορούν το μικροσκοπικό ζευγάρι σκουλαρίκια δελφινιών.

5. Χαριτωμένα λουλούδια χρυσά σκουλαρίκια για μωρά:

χαριτωμένο-λουλούδι-σκουλαρίκι-για-βρέφη5

Τα χαριτωμένα μικρά σκουλαρίκια από χρυσό λουλούδι είναι το καλύτερο κοστούμι για μικρά κορίτσια. Ο σχεδιασμός λουλουδιών φαίνεται λατρευτός όταν φοριέται από χαριτωμένα μικρά κορίτσια. Η συλλογή σε σκουλαρίκια floral design είναι επίσης πολύ μεγάλη. Τα πέταλα λουλουδιών σε διάφορες μορφές. Υπάρχουν απλά σκουλαρίκια λουλουδιών χρυσού και επίσης όμορφα χρωματισμένα σκουλαρίκια με διαμάντια και μεσεκάρι. Αλλά οι καλύτεροι είναι τα απλά χρυσά σκουλαρίκια λουλουδιών.

Δείτε περισσότερα: Τα πιο πρόσφατα σκουλαρίκια σχεδιαστή

6. Βίδα Επιστροφή Butterfly Σμάλτο Παιδικά Σκουλαρίκια:

βιδωτά-σκουλαρίκια πεταλούδας-σμάλτου6

Τα σκουλαρίκια με σπείρωμα είναι επίσης ένα από τα είδη σκουλαρίκια ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά. Το πίσω μέρος των σκουλαρικιών είναι ανοιχτό και συνήθως φοριούνται. Αλλά τα πίσω σκουλαρίκια βιδών έχουν βίδες που περικλείουν το ανοικτό άκρο του χρυσού σύρματος που είναι στυλό στο πίσω μέρος του αυτιού. Τα πίσω σκουλαρίκια είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε η ανοικτή πλάτη να μην βλάπτει το μαλακό δέρμα των παιδιών. Ενώ αυτά τα σκουλαρίκια σμάλτο πεταλούδα θα φαίνονται χαριτωμένα σε μικρά κορίτσια.

7. Τύπος κλιπ Παιδικά σκουλαρίκια:

κλιπ για σκουλαρίκια-για-παιδιά7

Το κλιπ για τα σκουλαρίκια έχει ένα καλό καλώδιο άνοιξης στο πίσω μέρος που στρέφεται στο πίσω μέρος, έτσι ώστε να μην βγαίνει εύκολα. Το κύριο κίνητρο πίσω από ένα τέτοιο σχέδιο είναι ότι τα σκουλαρίκια δεν γλιστρούν έξω από το αυτί ή δεν συνδέονται με ρούχα. Ωστόσο, η κατάσταση αντιμετωπίζεται μερικές φορές με μικρά παιδιά, ενώ αλλάζουν ρούχα.

8. Απλά σκουλαρίκια λουλουδιών μωρών με σκουλαρίκια:

λουλούδι-σκουλαρίκια-με-hoops8

Σκουλαρίκια με ένα στεφάνι για την τοποθέτηση των σκουλαρικιών είναι επίσης μια καλή επιλογή για μικρά μωρά και μικρά κορίτσια. Η ασφάλεια που δεν συνδέεται με ρούχα ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο μειώνεται στα σκουλαρίκια με στεφάνια. Η όμορφη εμφάνιση των σκουλαρικιών με τα στεφάνια είναι επίσης όμορφη.

9. Κλιπ σε σκουλαρίκια για παιδιά Σκουλαρίκια:

κλιπ-σε-στεφάνια-για-παιδιά-σκουλαρίκια9

Τα σκουλαρίκια μωρών με τις στεφάνες φαίνονται καταπληκτικά στα αυτιά του μωρού. Η ασφάλεια με τα στεφάνια είναι επίσης η υψηλότερη σε όλα τα σκουλαρίκια. Τα όμορφα διαμαντένια σκουλαρίκια με σκουλαρίκια φαίνονται φανταστικά σε χαριτωμένα μωρά και μικρά κορίτσια. Τα σκουλαρίκια Hoop προσαρμόζονται επίσης με τα αυτιά, έτσι μειώνονται και οι δυνατότητες των σκουλαρικιών που γαντζώνονται αλλού.

10. Χρυσό μωρό μωρό πίσω σκουλαρίκια με κόκκινες καρδιές:

χρυσό-κόκκινο-hearts-lever-back-earrings10

Awesome αναζητούν κόκκινη καρδιά μακριά σκουλαρίκια κοστούμι καλύτερα σε μικρά κορίτσια ηλικίας άνω των 5 ετών. Τα όμορφα σκουλαρίκια έχουν σύστημα μοχλών με το πίσω μέρος των σκουλαρικιών που δίνουν διπλή ασφάλεια στα σκουλαρίκια.

Δείτε περισσότερα: Νέα σκουλαρίκια

11. Μαγνητικά Σκουλαρίκια για Παιδιά:

μαγνητικά σκουλαρίκια-για-παιδιά11

Τα μαγνητικά σκουλαρίκια χρησιμοποιούνται πολύ λιγότερο από τους ανθρώπους. Αν και υπάρχουν φοβερά σχέδια σε μαγνητικά σκουλαρίκια. Το εξαιρετικό πράγμα για τα μαγνητικά σκουλαρίκια είναι ότι μπορούν να στερεωθούν χωρίς να τρυπηθούν μια τρύπα στα αυτιά των μωρών. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η μαγνητική δύναμη μπορεί κάπως να επηρεάσει το σύστημα του σώματος.

12. Ασημένια σκουλαρίκια με αγκινάρες για μωρά:

αγκιστρωμένα-ασημένια σκουλαρίκια12

Τα σκουλαρίκια με απλά άγκιστρα σύρματος που κρέμονται από τις οπές του αυτιού φαίνονται απλά και νηφάλια στα μικρά κορίτσια. Η μοντέρνα εμφάνιση δημιουργεί ένα ελαφρύτερο αποτέλεσμα στα παιδιά. Τα μικρά περιστέρια που φτιάχνονται στο ασημένιο φαίνεται λατρευτό. Τα παιδιά σίγουρα θα τα αγαπήσουν.

13. Σκουλαρίκια χαρακτήρα για παιδιά:

χαρακτήρα-σκουλαρίκια-για-παιδιά13

Χαρακτηριστικά σκουλαρίκια είναι καυτό αγαπημένο μεταξύ των παιδιών αυτές τις μέρες Τα μικρά κορίτσια αγαπούν να φορούν τα αγαπημένα τους σκουλαρίκια σχεδιασμού χαρακτήρα που είναι τώρα εύκολα διαθέσιμα στα καταστήματα μόδας. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ή άλλες ουσίες που είναι επίσης καλές για το δέρμα. Όμορφη και χαριτωμένη αναζητούν αυτά τα σκουλαρίκια είναι τα τελευταία σχέδια αγαπημένα από τα παιδιά.

14. Πλαστικό κλιπ για σκουλαρίκια για παιδιά:

πλαστικά κλιπ-για-σκουλαρίκια-για-παιδιά14

Τα πλαστικά σκουλαρίκια κλιπ είναι επίσης ένα από τα εύκολα φορέματα σκουλαρίκια που τα παιδιά αγαπούν να φορούν τακτικά. Το πλαστικό είναι αρκετά σκληρό για να λυγίσει. Φαίνονται αξιολάτρευτο σε μικρά χαριτωμένα κορίτσια. Τα κουνέλια με σκουλαρίκια μωρών θα ζητηθούν από κάθε μικρό κορίτσι.

Δείτε περισσότερα: Ανδρικά Σκουλαρίκια

15. Quilled Baby σκουλαρίκια με χαρτί:

σκουλαρίκια-για-παιδιά15

Η τεράστια τέχνη παίρνει σιγά-σιγά τη θέση της στο κόσμημα μόδας για τα παιδιά και τους πρεσβυτέρους. Το Quilling είναι ένα έντυπο τέχνης που γίνεται με πολύχρωμες λωρίδες που δεν έχουν τελειώσει και μεταμορφώνονται σε όμορφα σχέδια κοσμημάτων. Τα παιδιά αγαπούν όμορφη κινούμενα σχέδια και λουλουδιών σχεδιαστεί ματιών σκουλαρίκια.

Τα χαριτωμένα μωρά είναι ευαίσθητα να φορούν μεγάλα και να επιδείξουν σκουλαρίκια. Έτσι, τα καλύτερα σκουλαρίκια για βρέφη και μικρά κορίτσια είναι αυτά που έχουν σχεδιαστεί σε μέγεθος μικρού μεγέθους, με κλιπ ασφαλείας στο πίσω μέρος, όπως τα στεφάνια ή τα κλιπ. Τα μέταλλα παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην επιλογή σκουλαρικιών για τις κόρες σας. Το μαλακό και νέο δέρμα μικρών μωρών και μικρών κοριτσιών μπορεί να αντιδρά γρήγορα με μέταλλο νικελίου ή άλλα ανεπιθύμητα χημικά. Το νικέλιο και το ασήμι χαμηλής ποιότητας αντιδρούν κάπως με το δέρμα και αφήνουν πίσω τους αλλεργίες. Έτσι καλύτερα να επιλέξετε καλής ποιότητας σκουλαρίκια για τα μικρά.

Εικόνες Πηγή: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

32 − = 24