Защо моят нов режим за прикриване на вежди вече не включва нишка (или восък)

аз'решихте, че назъбването на веждите и нанасянето на косъмчета са като акценти.

Удивително "променящо живота", дори когато ги направите за първи път. Но обикновено, тъй като месеците минават, вие постепенно завършвате с нещо, което неотворено'дори не приличат с какво започнахте.

И затова и аз'm ги отказвам.

Трябва ли да обясня?

Имам OCD за веждите.

И затова знам какво говоря.

Трябва да съм малко обсесивно-компулсивно за тях, защото аз'имам типове вежди, които не са'т непременно непокорен ... само тези, които не'Не изглеждам съвсем правилно, освен ако не ги поддържам с месечни професионални оформления. И, добре, аз'm висока поддръжка. Но вече го знаехте.

Забавен факт: Знаете ли, че косата на веждите расте в три цикъла? И това е така'Винаги около три- до шестседмичната марка, когато започне да се забърква, дори ако не'т има голямо прераждане на косата?

Така че животът без дадена вежда не е живот, който искам да живея. Искам да кажа, аз'(първоначално с восък, а след това и по-късни години, нишка) от времето, когато Линдзи Лоън беше обещаващо младо настроение, вместо предупредителна история.

С други думи: много, много дълго време.

Колкото по-редовни са ви посещенията, толкова повече косата е склонна да бъде премахната.

Така че това е широко обобщение, но все пак's цялостната тенденция I'Забелязах отново и отново.

Вие отивате на ново лице на челото и те ви дават оформянето на веждата на живота си. Вие изглеждате и се чувствате невероятно, така че вие ​​послушно се връщате всеки месец, точно по график, за една година. И тогава един ден гледаш в огледалото и осъзнаваш, че веждите ти са гранични по този начин:

И ние всички вече знаем (надявам се?), Че кльощава вежда е страшно чело.

Добре, примерът на Меган Фокс може би не е'Това е екстремното, но колкото по-тънки са веждите ви, толкова по-близо ще изглеждате като този тип момиче:

Да, не. Училището по красота на Памела Андерсън не е едно'исках да присъствам.

Така че трябва да обърнете внимание на това, което вашият естетик прави там, вместо просто да затворите очите си и да приемете, че всичко е наред.

То'не е, че човекът е лош при оформянето на веждите, защото дори силно препоръчаните естетисти ми направиха това. То'Само че ако ти'(както аз съм), тогава момичето за вежди трябва да може да се обади дали имате нужда от восък или конец там. При двата метода те премахват наведнъж цели коси от косми, защото вие'които плащат и трябва да направят нещоно силно го чувствам'не винаги е необходимо.

По принцип, моята гледна точка е: дали те използват восък и конец да си свършат работата, че простите стари пинсети биха могли да се справят по-добре?

така мисля.

Нацъфването и навиването също правят веждите ви прекрасни.

Виждали ли сте някога модели на пистата' вежди? Аз го правя през цялото време. Дафне Гроневелд's двойка е един от най-добрите в biz:

И то'не само защото са пълни, а не тънки. (Въпреки че определено искате да се наклоните към пълната страна, независимо от това какво е. Фулър се равнява на по-младите'Автоматично против стареене.)

Какво прави и Дафне'че са толкова велики, че те'не очевидно е "оформено". Те изглеждат спретнати, да, но те'не е перфектен. Те изглеждат естествени. Те изглеждат истински.

Тук'друг пример:

И още един:

Това е, към което всички ние трябва да се стремим. И затова намерих нов естетик, който просто използва пинсети.

Tweezing ви помага да постигнете чудесна форма, без да го превишавате.

аз'никога няма да забравя момента, в който бях в космическото събитие в Ню Йорк преди няколко години и те ни дадоха безплатни оформления от един град'добрите художници на веждите. (Да, тя наистина беше художник.) По онова време аз'току-що открих резба и всичко беше морално по-високо от това, но ми каза, че никой метод не би могъл да съчетае пинсети за абсолютната им точност.

Съгласих се, но след това се върнах вкъщи в Торонто и редовните си методи, главно защото просто не'Не знам каквито и да е блудните дами, които биха направили само потискане. Всеки беше навиване или накисване.

Но тази година най-накрая стигнах до точката ми на пречупване с прекомерната резба и затова изпробвах няколко нови хора, уточнявайки само ТВЕЙЧЪРС. Първият беше не, но вторият'съм бил залепен с вероятно четири или пет сесии сега. (То'рано е да ви дам името си, но аз'Ще се успокоя, когато аз'убеден съм, че имаме победител.)

И досега, толкова добре ... веждите ми са по-пълни и по-естествени от всякога. Какво'повече, аз'установявам, че не мога'Т удари тази ужасна "стена" на вежди в триседмичната точка, както преди. Мога да се махна с четири или пет седмици, дори, с този нов начин на оформяне. Луд, прав?

Трябва да го опиташ.

Просто се уверете, че акцентирате върху OCD на веждите си от началото. С всеки един сеанс сега отново повтарям страха си от кльощава, спретнато вежди, за да ми припомня моите предпочитания. Препоръчвам ви да направите същото.

Имате ли и OCD за вежди?

Забелязали ли сте едно и също нещо с постепенното прекомерно навиване и / или кола маска?

Имали ли сте някога професионален tweezing sesh?

Leave A Comment

95 − 86 =