Запознайте се с Фондацията за прах, която всъщност харесвам

Моята омраза към основите на прах се връща назад. 

Аз имам'не се носеше от времето на истерията на "Бареалните минерали", което беше преди почти 10 години? Тогава не бях'че изобщо не е имало основател на фондацията, така че минералите от минерални минерали изглеждат като идеална идея. Докато разбрах, че кожата ми изглежда по-суха, порите ми изглеждат по-големи и навсякъде около мен, без да ми дават никакви благоприличия. 

Оттогава аз'бях твърдо в лагера за течности, макар че аз'аз също направих моята красота редактор due diligence и изпитани всички други прахови основи (както свободно и пресовани), които са преминали през бюрото ми през годините. Никой от тях не ме впечатли. 

Но сега там'това, което смятам за "следващо поколение" прахова основа от Guerlain, и всичко променя. 

Тук тя е, новата формула на Lingerie de Peau Nude Powder:

Вие'ще забележите, че е леко използван, защото когато пристигна от PR, си помислих: "Със сигурност няма начин'Ще ми хареса това, така че защо да се занимаваме с първо да го заснемете?

Oopsie. Харесва ми. Така че не се притеснявайте за износената зона в долния десен ъгъл.

Guerlain твърди, че тази функция действа като втора кожа, залепваща с кожата ви за оптимално разпределение на пигмента. Също така съдържа хиалуронова киселина, която помага's запазва кожата's баланс на влагата.

В моя опит с този продукт тези неща са верни. Ако го търкате между пръстите си, вие'Ще забележите и това'е много фино смляно повече от повечето прахообразни грим I'тествани. Това е наистина ключов с всеки прахообразен продукт; колкото по-фина е, толкова по-естествен е финалът на кожата и толкова по-малко шанс за този ужасен вид кекс.

Всъщност едва можете да откриете тези неща, след като го направите's на. Трябваше наистина да го изградя, за да получи тази мостра дори да се появи:

Това е сянка 01, Pale Beige, която вероятно е лека част, твърде лека за кожата ми, но не мога да се махна с нея през зимата. (Мога'но изглежда, че го намират онлайн, така че проверявайте в магазина.) Има още четири нюанса: 02 Бейк Клер, 03 Бежов Физически, 04 Бейдж Мойен и 12 Роуз Клер. За съжаление, нищо особено за по-тъмните тонове на кожата ... какво става, Гурелин? Някои казват, че се окисляват след няколко часа, но аз имам'нямаше това; цветът остава съвсем вярно за мен.

Бих описал покритието като леко до средно. То'няма да покрия напълно всичките си дефекти и аз'аз съм добре с това. Аз не'Не препоръчвам да го изграждате в твърде много слоеве, тъй като (като всеки прах), че'когато е така'ще започне да изглежда твърде тежък / валиден. Технически, ти'не би трябвало да поставяте кремове върху прахове, но аз го направих с козметика и руж и беше добре, така че....

Това, което е прекрасно, е естественият ефект, липсата на сухота и матовото покритие, което продължава няколко часа; в сравнение с течна основа, трябва да получите доста повече време без лъскава Т-зона.

Ако имате суха или люспеста кожа, все пак ще избегна това и всички прахови основи, тъй като те'винаги ще подчертаете, че няма значение какво. Но мисля, че този прах би бил идеален за някой с комбинирана мазна кожа, който иска това меко матово покритие и дълготрайни резултати. Да, дори ако обикновено давате прахообразни основи!

Къде да купя

Намерете Guerlain Lingerie де Peau Nude Powder Foundation на адрес:

Кажете вашето мнение

Вие сте фен на фондацията на прах? Още ли сте проверили тази?

Leave A Comment

+ 48 = 51