В: Кой грим трябва да нося с чашите си?

Имам нещо за очила. (Особено, както ме поздравява всеки, който ме познава.) За жените те могат да бъдат еднакво очарователни, но като самият очител знам твърде добре предизвикателствата на красотата, когато се опитвам да ги "обличам" нагоре ", когато искате да носите нещо друго освен пижама и балсам за устни. И тогава има незначителен факт, който не сте в състояние действително да видите, което допълнително усложнява въпроса за грим приложението.

Читателят Мелиса знае точно какво'аз говоря за това. Тя пише:

Когато имам контакти за живота е страхотно грим-мъдър, но какво да правя с грима ми, когато имам очилата си? Те просто изглеждат като отвличане на вниманието от очите ми и огромно неравност към лицето ми като цяло с пропорции ... Не'наистина знам какво да правя с лицето си - всъщност пропускам да правя всичко с очите си изцяло, когато очите ми са включени.

Сега знам, че изкушението да хвърлиш кърпата за красота е страхотно, но с помощта на Ан Хатауей и няколко други знаменитости аз'съм събрал някои очила насоки за колегите си четири очи:

ПО-МАЛКО (MAKEUP) Е ПОВЕЧЕ

Наистина е.

Знам, че изкушението е да се компенсират прекомерно очилата, като се набират нагоре с грима, но моето лично мнение е, че'е прекалено много. Някои предписания, да, могат да накарат очите ви да изглеждат по-малки и има начини за справяне с това ... но очилата просто не вървят с драматични опушени очи ... или тонове цвят по целия път до клепача.

То'като например носенето на големи обици и голямо огърлица. Дори ако можете да извадите тонове грим с контактните си лещи, някак си хвърляйки този допълнителен аксесоар в сместа, може да ви накара да изглеждате клоунски. Вместо...

Фокусирайте върху голяма кожа

Можеш ли да повярваш, че това е Меган Фокс?

Кожата й изглежда удивително тук и е завещание на тази публикация за това как да направите минимален грим, докато все още изглеждате полирани. (Защото вярвайте ми, въпреки че този външен вид е с нисък клас, това отнема известна финес с грунд, фундамент, осветител и руж, за да получите кожата изглежда тази лъчиста.) Тази част ще измине дълъг път, за да направите носенето на очилата да изглежда ДЪЛБОЧИ ... не като че ли просто ги хвърлихте, защото не сте'нямате време да се приготвите (дори ако това е така's true).

А НУДИНА ЛИП НИКОГА НЯМА ГРЕШКА

Както Мегън, така и Дженифър Анистън знаят това:

Може да сте свикнали да носите болезнени нюанси на устните (и можете да ги носите с очила, но повече за това в секунда). А прост гол или розов или прасковен блясък, обаче, е не-мозък. Особено ако ти'ново на очила, очила с тъмна или тежка рамка и / или не са много гримьор. Когато държите устните си фини, те'няма да се бориш с това'върви нагоре. Лесна работа.

О, и направете блясък, вместо балсам, когато няма цвят, полюсът на блясъка го прави по-красив.

ОЗНАЧАВАЙТЕ ЛИШНАТА ЛИНИЯ - НЕ ВАШИТЕ ЛИЦЕ

И това ме довежда до възхитителната Ан Хатауей, чието изпълнение на моята точка тук не можеше't бъде по-добре:

Така че аз вече казах, че всички драматични на капаци, за да компенсира очила, не't препоръчително.

Това означава ли, че не трябва'не носят никакви очи грим? По дяволите не. Това, което искате да направите, вместо това е да се съсредоточите върху линиите на миглите и миглите колкото е възможно по човешки. Така че: направете тонове черна омекотяваща спирала както на горните, така и на долните мигли. (Никой от този кафяв бизнес. Всеки изглежда добре в черна маскара.) След това, както Ан е направила, линия по целия път около окото с кафяв или сив молив или молив. (Не черен, макар и твърде груб.) I'd правете вътрешните джанти; вижте тук съвети за водонепроницаеми линии, които продължават. Ако трябва да носите сянка, се придържайте към нещо наистина меко, като бежово или праскова. (P.S. Говорейки за праскова, че прасковата руж и мат праскова устни са изключителни!)

Можете да отидете малко по-тежко с очите, ако сте'носещи очила без рамки, като Alicia Keys тук:

О, и тъй като някои лещи могат да ви дадат тъмни кръгове, уверете се, че следвате моите любими идеи за прикриване на очите, за да направите очите ви да изглеждат будни и добре отпочинали.

Отидете напред и направете ясна лампа

Можеш! Наистина ли. Докато очилата ви са черни или кафяви (не оцветени). И не забравяйте да го направите с рамки, които са доста значителни, защото те се нуждаят от късчетата, за да ги балансират. Леона Луис ни показва как'е направено:

Забележете колко мек е гримът за очите? Това е моят любим начин да нося светъл устна, въпреки това само с маскарака и най-малкия намек за очна линия, но основно'е още по-важно с очила.

Chloë Sevigny отива за класически червен:

Отново всички елементи са там: странна, по-тежка рамка (най-малко в горната част) плюс голяма устна, плюс минимално око. Обичам тези дълги мигли!

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ЦВЯТНАТА СТРАНА НА ВАШИЯ РОК

Ярките на очите могат да бъдат рисковани с очила или без ", но ако вие'ще го изпробвате, моля вижте очилата на суперзвездата Alicia Keys (отново) за вдъхновение:

Забавни, нали? Има няколко причини, поради които това работи толкова добре:

а) Това'са фокусирани около линията на белезите.

б) Това's "заземен" с кафяво / черно очна линия.

в) Рамките са черни, буци и модерни, така че те "съвпадат" (цветните рамки ще бъдат катастрофални!).

г) Устните са меки и гланцирани.

д) Останалата част от екипа не го прави'не въвеждайте други цветове.

Сега ми кажи:

Носиш ли очила?

Как носиш грима си 'ем? Смятате ли, че това е предизвикателство?

Кои личности мислиш, че най-добре очила очилата си?

Leave A Comment

93 − 92 =