Прегледано: Родиал е нов Glamstick Tinted мляко за устни

Знаеш колко трудно е да намериш добър тониран балсам за устни?

Разбира се, че. Има много от тях, но както знаете, те обикновено имат поне един от два възможни въпроса: а) те'лоши овлажнители за устни в най-добрия случай, или б) "оцветената" част е слаба ... много слаба.

аз'съм щастлив да съобщя, че аз'ти открих линия от цветни балсами от Родиал, която всъщност надхвърля очакванията ми. Може да сте запознати с Родиал, тъй като сте го виждали в Shoppers Drug Mart; то'голямата сестра марка на Nip + Fab и е всичко за преодоляване на разликата между науката и природата. Те'добре познати за продуктите си за грижа за кожата и самобръсначките, но току-що направиха навлизането в цветна козметика с новите Glamstick Tinted Butters.

И те са:

Има общо девет тона, а вие'гледайки седем от тях. Както можете да видите, те'отново стъпка от типичната си аптека Бебешки устни.

Ето и съставките:

Така че там'има някои добри неща там, включително масло от рициново масло, масло от какаово семе, хиалуронова киселина и витамин Е плюс защита SPF 15 благодарение на титанов диоксид. То'с très важно е да си спомняме слънцезащитниците през лятото ... ние го залепваме по лицата и телата си, така че те лесно да запомнят устата!

Тук'това, колко чудесно изглежда балсамите:

Красива, нали? Толкова много ярки цветове "Не мога'Т чакайте да ги използвате! Когато ги сложите, те се чувстват невероятно; супер-маслени, но не и лепкави на всички. Те са сред най-овлажняващите продукти за устни I'които някога сте опитвали, с ръце. И споменах, че миришат като вкусен кокос? Мммм...

Тук'Сравнение на цветовете:

И сега нека'да погледнете всеки (подсказано) сянка. Имайте предвид, че колко ще се появи всеки цвят ще зависи от основната пигментация на устните ви; моите са доста розови вече. О, и ако забележите малко орелска ситуация тук, то'тъй като тествах и BB крем'малко на пастообразната страна...

мокър

Wet е мека праскова, която "NARS Orgasm" ще е подходяща за всеки'оцветяване. Наистина ми харесва този за слаб ключ, лесен неутрален сянка.

отмъщение

Отмъщението изглежда наистина ярко в епруветката; веднъж на устните, то'е страхотно средно розово, което ласкае, без да изпреварва грима.

удар

Мислех, че Blow е наистина уникален; то'е бледо розово, което е на хладка страна. Харесва ми това за справедливи, приятни нюанси и добавя фини '80s vibe.

трясък

Бандата е прозрачна, светло розова. То'Подобно на мокро, освен по-студено тонизирано от топло. Отново, тя прави лесен за деня ден неутрален.

психо

Психо (колко страхотно е това име?!) Е най-яркото и най-смелите от куп: то'е уникално съчетание от розови, червени и коралови тонове, които обичам. Това наистина събужда цялото ви лице и издава цвят на очите.

любов

Crush е бледа, кафява тонизирана гола. Както можете да видите, то'не за оцветяване "'което ме кара да изглеждам малко зелен, но това'Да бъде страхотно на по-топлата кожа.

трепет

Thrill е толкова интересно. Подобно на YSL Baby Doll Kiss & Blush в 10 Nude Insolent (разгледано тук), то'това е златисто кафяво, което аз'д никога достигам за собствените си. Но всъщност не съм'Не го мислете, когато го видя, за малко '90-те години. От Кат Денингс знаем, че кафяви устни са се върнали! Мисля, че ще изглежда по-добре на по-топлата кожа от моята.

Другите два цвята, които не притежавате'да видите тук са Lust, бледо лилава и Bite, бледо кафеникаво розово.

Моята присъда? Въпреки че някои от нюансите изглеждат твърде близки заедно, аз'd определено проверете тези, ако вие'търсят повече влага от теб'd с традиционното червило. Те'малко по-чист, но в зависимост от цвета все още можете да получите голямо въздействие. Моите топ снимки са Psycho, Revenge и Wet.

Къде да купя

Намерете Rodial Glamsticks на следните търговци на дребно:

Кажете вашето мнение

Още ли сте проверили Rodial Glamsticks??

Кои цветове ви харесват най-добре?

Би ли някога носете този кафеникав?

Leave A Comment

60 + = 65