Пчелите на Бърт просто направиха естествените устни за устни, които всички чакахме

И накрая, там'е опция за пастели за устни за тези от нас в продукти с по-естествена красота!

И нека ти кажа тези начинаещи от Бърт'Пчелите са толкова добри, ти'вероятно ще се влюбите в тях, дори и да'не си красив хипи като мен. Те'кремообразна и полуматочна с богат непрозрачен пигмент, прекрасни цветове и глупаво евтина цена в аптеката (по 10 долара).

По принцип моите мисли бяха: "Къде са били те всички ми живот?" (Отговорът: Те'току-що сте пристигнали в Канада тази пролет и сте излезли в САЩ още малко.) 

Има общо шест нюанса и проверете тази опаковка! На шапката има шарка от медена пита ... така се възхищава.

Сенките също са много готини, и за разлика от всичко, което аз'Виждал съм се в други колекции на устните. Измежду перфектното златно-бежово голо и смело червено плодове, те ми напомнят за цветовете на теб'виждам в природата. Което мисля, че е от значение, тъй като те'всички имени за обекти в САЩ, известни със своята природна красота, като Napa Valley и Hawaii.

И това'това, което ги прави универсално ласкателно. Тъй като те'вдъхновени от природата, там'нищо неестествено готино, нито топло, така че всички те трябва да работят без значение коя е тона на вашата кожа. Гарантирано ви'Ще се влюбиш в поне един!

Също така знаете, че финалът е напълно непрозрачен, а не чист, така че те ще отстранят по-голямата част от вашия естествен цвят на устните ви "ефектът, който мисля, че повечето от нас искат в пастел,?

Разбира се, 100-те процента натурални съставки са важна точка за продажба. Тук'какво'в тях:

Състав / съставки: масло от рициново масло (ricinus communis), каприлово / каприно триглицерид, масло от семмонджийски чинин (jojoba), канелила цера (восък на еуфория), цера алба (пчелен восък,'(маслиново масло), олиа европая (маслиново) плодово масло, масло от хеританус аннус (слънчоглед), розмарин (розмарин), розмарин (екстракт от листа), токоферол, лецитин, силициев диоксид, глицин соя (соево) масло. +/- (може да съдържа / Peut contenir): CI 77891 (титанов диоксид), CI 77019 (мика), CI 75470 (кармин), CI 77491, CI 77492, CI 77499

Тъй като тези са в матирана страна, препоръчвам да приложите матов балсам за устни отдолу, за да подсилите първите си устни. (Харесва ми L'Occitane Shea Butter.) В противен случай, пигментът се събира в устните линии след известно време, и може да акцентира на люспи и сухота. Но не исках'те казват те'сушене, особено в сравнение с най-матите I'опитах. 

Тук'Сравнение на цветовете:

И тук'погледнете по-отблизо всеки оттенък:

Седона Сандс

Sedona Sands е гола с розови нюанси, а моята доброта винаги е голяма гола! (Знаеш колко трудно са те да намерят.) Това ще бъде новото ми излизане, когато имам нужда от мека устна, за да се сдържи с по-смело око. Обичам, че скрива естествения ми цвят на устните ми, което е по-тъмно и то'имам достатъчно розово в нея, за да се уверя'не се измива.

Каролина бряг

Каролина Бряг е хладнокръвно розово'все още е доста мек, така че просто засилвайки нещата от един гол от голото, без да е твърде смел за него. Това не е така'Сянка, която виждате твърде често, и аз'аз наистина се наслаждавам на контраста на хладен устна с останалата част от моя грим топло.

Ниагара Преглед

Niagara Overlook залага на любимата ми в цялата тази серия. То'е топла, праскова-розова, и изненадващо, не'нямам нещо подобно в моята обширна колекция (мисля, че повечето оттенъци като този са твърде чисти?). Тъй като това скрива естествения си цвят на устните, получавате по-голямо въздействие, но цветът все още е доста потиснат. обичам!

Хавайският Smolder

Хавайският Smolder е по-скоро традиционен, дълбоко розов, но не съвсем горещ розов, тъй като'все още е малко заглушен и не е прекалено охладен. То'и са много по-лесни за носене, отколкото някои от онези фюсии, които ме гледат през последните няколко години.

Червената гора

Redwood Forest е друг наистина уникален нюанс, който аз'd описват като мека кафеникавочервена. Определено в семейство Марсала, но много по-фин и по-носене. То'вероятно това е аз'd достигам за най-малко често (тъй като аз съм неподходящ), но аз го намирам много хубаво в модерен '90s начин.

Напа Винярд

Напа Винярд е най-жизнерадостната част на купата, красива богата червена боровинка. Защото то'толкова пигментирани, това е'също така е най-неприятното да се прилага с мъхестата молив ... може би бихте могли да използвате четка за устни и да получите по-точен резултат от това. Както можете да видите, то'също е досадно кървене на горната ми устна, което се кълна, че никога не е станало с друг цвят на устните! Така че, не сте сигурни какво'е около. аз'd трябва да носят този с невидим устна облицовка. 

Долния ред

За $ 10, какво повече бихте могли да поискате? Да не бъдете фаворит, но вие имате нужда от повече от един сянка тук. аз'аз имах поне един в чантата си през цялото време през последните няколко седмици. Толкова много любов към тях!

Къде да купя

Намери Бърт's Пчелите Пръчици за устни онлайн на адрес:

Кажете вашето мнение

Проверихте ли още тези устни? Кой сянка е вашият любим? Какви други украси за устни обичаш?

Leave A Comment

+ 64 = 68