Олсенските масла създават мазнини за парфюме и сега наистина са страхотни

Като се има предвид изборът, винаги ще избирам аромат на базата на мазнини върху спрей с алкохол. 

Не че този вариант се появява много често, имайте предвид. Но предпочитам по-мекия, по-дълготраен ефект на масло, което изглежда потъва по-добре в кожата ви и остава близо през деня. Алкохолните спрейове имат по-добра дифузия, но те могат да бъдат малко по-захранващи (#rude) и поне на мен, износване по-бързо.

За съжаление, аз'аз имам само няколко масла в моята колекция (като например неподражаемите Деца хора СТЪПКА ме поздравява ме питам дали аз'm я носи). Затова бях развълнувана да опитам новите парфюмни масла Nirvana от Елизабет и Джеймс.

добре, горе-долу възбуден. Елизабет и Джеймс са модна линия, създадена от Ашли и Мери-Кейт Олсен, така че аз'Аз винаги съм малко предпазлив, когато са включени знаменитости. Но те'много хубави момичета, и поне тяхната марка не'те несъзнателно имат имената им в него. 

И аз наистина харесвам техния дългогодишен колорит, Марк Таунсенд (I'm в средата на транскрипция на друго интервю с него, така че останете настроени!). Всъщност той просто ми казваше колко много обичат маслата за косата си. Така че те са напълно смислени'd да маслени версии на техните парфюми (което аз не't опита преди това).

Nirvana Black е по-интензивен, предполагам "вечер":

Бях сигурен, че не е така'ще бъде за мен, при първото му прилагане. Бележките са виолетови, сандалово дърво и ванилия. Твърде богат, твърде тежък, помислих си аз. аз'повече от бляскаво, чисто, плодово-ванилово момиче.

Но не. Много ми харесва това. Просто му дадете около 20 минути да изсъхне и вие'ще свършим с най-красивия, леко секси, топъл аромат, който остава близо до кожата ви. Аз не'Не знам дали това се отнася и за алкохолната версия, но ми се струва, че петролът я прави по-добре. Това наистина се слива с теб и не е'нямате никакво усилие. Просто искам да миришат китките ми, с вкусната, зимна ванилия, която е перфектният баланс между мъжките и женските.

Другото е Нирвана Уайт:

Сега виждате, помислих си аз'Още повече го обичам, защото'е съвсем женствена и светлина върху началния бръчки. Бележките са божур, могует (момина сълза) и мускус и си помислих, че те ще бъдат повече "аз".

Харесва ми, но изненадващо, че ми харесва повече Nirvana Black. Какво'Странното е, че белият завършва като най-силният от двата, с много ярка флорална нота, която просто стои на върха на кожата ми и остава като теб'не вярвам. Мисля, че просто не'Съгласен съм с моето тяло и излиза малко по-силен / зрял в сравнение с това, как ми харесва да миришат (секси, сладки).

По отношение на размера, тези момчета се поберат в дланта на ръката ви (толкова чудесно, че можете да се пръснете в чантата си):

И там'малко капкомерче в капачката (само една капка се нуждае от износване):

аз'Да кажем, дай 'и двете да отидете да видите коя предпочитате, но не забравяйте да оцените след добър период на изсъхване от 30 минути, защото наистина трябва да потънат, преди да вземете решението си.

Най-хубавата част е, те'само по $ 42 ($ 35 в САЩ), така че в парфюми, доста сладка сделка!

Къде да купя

Намерете Elizabeth и James Nirvana Black и Nirvana White Perfume Oil в Sephora.

Кажете вашето мнение

Опитали ли сте Нирвана Черен или Нирвана Уайт? Кое ви харесва по-добре? Предпочитате ли парфюмните масла или спрейове?

Leave A Comment

92 − 90 =