Новите червила на Clinique са изненадващо смели (и няма да избледняват)

Що се отнася до ярки червила, Clinique вероятно не го прави'нямате представа изобщо. (#истински разговор)

Ако ти'като мен, а след това ги свързвате повече с жълт овлажнител, троен слоган и безопасен, заглушен, консервативен грим, който майките и бабите обичат.

Кой би помислил'd излезе с един от най-впечатляващите и иновативни светлини за пускане на червило на годината?

Но те го направиха, и то е. 

Тук са новите червила Clinique Pop Lip Color + Primer и вече може да сте салинизиращи колко са наситени'ще бъде:

Ако ме питате, там'Винаги има място за друго светло червило във вашата колекция (да, аз съм упълномощаващ). Но тук'което ги прави различни.

Грунд! Те'преработен с вграден от мазнини shea и murumuru, плюс гъвкава полимерна смес. Точно като хидратиращ грунд за вашето лице, това подхранва и подхранва устните, което означава, че пигментът продължава по-добре и по-гладко.

Още по-важно е, че грундът помага на цветовете да останат вярно през целия ден, без да се променят или избледняват - те казват до осем часа! 

Това е голям. Мразя го, когато червилото изглежда добре, когато го поставите за първи път, само за да се натъпка, да изчезне и / или да изсъхне малко по-късно. Тези клиники са не само мега-овлажняващи и удобни, но те изглеждат едни и същи часове (аз не'да го направите до осем, но аз им вярвам).

Също така ми е тъжно, когато цветовете изглеждат невероятно в епруветката, но след това нека прекалено много от вашия естествен устните на устните ви да се проявят, което означава, че сянката не'т се появяват върху пигментирани устни. С едно изключение, намирам, че клиниките вършат чудесна работа, за да изтрият естествения ми розов тон на устните, така че цветът в тубата е това, което получавате.

Има 16 оттенъци и ми изпратиха осем, за да опитам:

Тук'как изглеждат на устните:

1 гола поп

1 Nude Pop е описан като "нисък, перлен розов гол". Аз не'Не знам какво означава "ниската" част, но това е изключение от другите нюанси, тъй като ви позволява да надникнете от собствения си цвят на устните. Бих го нарекъл чисто бежово ... не наистина перлено. То'определено хубава и хубава основна гола, ако не't вече има.

4 бежов поп

4 бежов поп е описан като "лек, розов гол крем." бих го казал'Точно ... но това е един от двата нюанса в колекцията I'всъщност не съм в. Както можете да видите, то изтрива много повече от моя естествен тон на устните, отколкото 1 гол поп, но ефектът е доста странно около краищата, той почти прилича на несвързана устна линейка, въпреки че аз'Аз не нося никакви. (И аз просто умирам преди да носите видима украса за устни. Haha!) Но ако имате по-леки устни и сте фен на тези бледо-кремави бледо розови бели, вие'вероятно ще хареса.

6 Поп поп

6 Pop Pop е описан като "оранжево кремче в средата на тон". И о, мах, е най-доброто нещо. Лесно моя най-сянка в цялата колекция, както аз'аз обичам всичко оранжево в момента. То'но ярко, но не и типичното за него неподходящо жълто-оранжево'е достатъчно червено, за да стане много поносимо и леко заглушено. Това е и сянката на червилото, която Емили Блънт носеше в Кан!

8 Чери Поп

8 Cherry Pop е описан като "богато, синьо-червено крем". Това звучи по-плашещо, отколкото всъщност изглежда, когато's на. Обичам този матов цвят, който трябва да ласкае почти всеки. То'малко по-силно от червено, по-малко хладно-тонизирано от фуксия, но по-малко омазнено от зрънце.

10 Punch Поп

10 Punch Pop е описан като "богата, богата крем за фуксия". (Забележете двойния богат ... не съм сигурен дали това е умишлено!) Що се отнася до фучсиите, ми харесва. То'не е твърде студено срещу неутралната ми кожа и е страхотно ярко за лятото или по всяко време, когато искате забавен ярък нюанс, за да събудите кожата си.

12 Фап Поп

12 Fab Pop е описан като "светло, светло розово кремче". ние'аз говорих напоследък за това колко зле бледо розовете са склонни да изглеждат на червения килим, така че това'не получавам много любов от мен (макар че аз'определено ви се видя по-лошо на някои знаменитости ... поне този сянка не е't сушене). Както и при 4 бейдж поп, имах някои предизвикателства, за да покрия моя естествен тон на устните. Крайният резултат е за мен и балончето - Ники Минай-иш.

13 Любов Поп

Любовният поп е описан като "мелодия блестяща малина". Знам, това звучи нещо ужасно (и точно вида на цвета аз'd обикновено се свързва с Книник ... старата дама и и др.) Но искам да знам тайна? Обичам го! То'вероятно е втората ми любима, след 6 Pop Pop. Някак си, заглушеното зрънце с блясъка се чувства съвремено съвсем внезапно - всичко старо е отново ново! - и наистина се ласкае в края '80-те години на миналия век. Аз съм луд?

16 Гроздов поп

16 Гроздов поп е описан като "неутрално, синьо-лилаво кремче." аз'аз шокирах, че Книник дори е направил такъв цвят'е наистина уникално и лилавото, което е доста силно, премества границите малко. аз'Д го носят за вечер, а не всеки ден. Странно, аз се отклонявам от сините нюанси, защото те се сблъскват с кожата ми, но това беше добре. Ако ти'като се замислиш дали ще се гмурнеш в тъмнината на лилавото червило, това би било перфектното, за да започнеш.

Къде да купя

Тук'къде да намерите Clinique Поп цвят на ръце + грунд:

Кажете вашето мнение

Проверили ли сте тези червила още? Коя сянка е любимата ви?

Leave A Comment

12 + = 17