Накрая усвоих рутинна гриматура за минималистичен грим | progressivenewsdaily.info

Накрая усвоих рутинна гриматура за минималистичен грим

Като погледна назад всички грешки, които съм направил в ежедневието ми за грим, аз се сблъсквам. Не ми правилно да смесвам фондацията си? Проверете. Носете изобилни количества бронз, въпреки че имате порцеланово-бледа кожа? Проверете. Слабо приложение за очна линия (което помислих по онова време, изглеждаше страхотно)? CHECK.

Докато лошите дни на грима не изчезнаха напълно от моя свят (ние'всички хора, нали?), те'определено по-рядко сега. Наистина вярвам и имах опит от първа ръка, че гримът може да се скрие толкова много, затова наистина е важно да се уверите, че кожата ви е най-здравословна. (Прочетохте ли за рутинната ми грижа за кожата?) Тези дни, преди да получа нещата, заключени по кожата, не бяха добри времена за гримиране. Независимо колко много се опитах да го покрия, нещата изглеждаха само по-зле.

Сега, когато контролирам кожата си, не ми прави грим'не се крие, а вместо това усилва красотата ми (и аз не съм напразна тук - всеки е красив!). Тук ще погледнете какво е необходимо, за да ме накара да изглеждам като мен!

Стъпка 1: Грунд

Винаги започвам с грунд. Както знаете, грундовете помагат да се създаде перфектното платно за вашия грим. В момента използвам Направете за някога HD Микроперфективен грунд. Това е зелено, което трябва да премахне зачервяването, което аз правя имам ... но за да бъда честен, не правя толкова много за мен на този фронт. Всъщност купувах този грунд случайно - обичайната ми е неутралната сянка, която е безцветна.

Гримирайте за някога HD Микроперфективен грунд, $ 38.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Това каза, че все още съм на лов за грунд, който работи най-добре за мен, така че ако имате някакви reco, да ме уведомите!

Стъпка 2: Concealer

Тогава то'че е време да използвам колана си, за да изравнявам всякакви петна и неравности. Имам няколко минимални тъмни кръгове под очите си (аз съм млад и се наслаждавам на дългите си нощи!), Но ги карам да изчезнат MAC Select Cover-Up.

MAC Select Cover-Up, $ 22.00; в MAC броячите и maccosmetics.com.

Прилагам и някои около носа ми и навсякъде другаде, за да шпионирам зачервяване и за редкия недостатък. Просто използвам пръстена си, за да го приложа там, където е необходимо. Сериозно не мога да си спомня последния път, когато използвах четка, за да приложа колана.

Стъпка 3: Оцветен овлажнител

аз купих NARS чист оцветен овлажнител мислейки, че това е основание, защото не четях внимателно етикета! Оказа се обаче, че това е благословение в прикриване, защото, както се оказа, аз наистина не се нуждая от основа.

NARS чист оцветен овлажнител, $ 48.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Този оцветен овлажнител помага на сухата ми кожа и ми дава достатъчно покритие, без да гледам торта (което беше проблем, когато използвах фондацията). То'също така може да се строи, което означава, че мога да продължа да кандидатствам, докато нямам достатъчно покритие. Обикновено поставям това на челото и носа си, а след това добавям само една дроб на бузите и брадичката си с помощта на четка за основа.

Стъпка 4: Прах и руж

За да настроя своя козметик и оцветен овлажнител, аз почиствам MAC минерализира кожата цялото ми лице.

MAC Mineralize Skinfinish, $ 35.00; в MAC броячите и maccosmetics.com.

Отново, това е толкова леко, но ми дава точното количество покритие, от което се нуждая. Най-накрая се гордея с кожата си, че не искам да прикривам това, което не се нуждае от покритие. Blush дойде и ми харесва НАРС' Мата Хари сянка, защото трае цял ужасен ден.

NARS Blush, $ 32.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Аз трябваше да се справя с изчезването на руж, който ми се случваше час след като я приложа, което не беше толкова забавно. Този ярък розов цвят е убиец и дори най-малкото приложение ви дава здравословен флъш.

Стъпка 5: Брада

Това е напълно любимата ми стъпка от всичко. Обичам веждите! Нищо не е по-спиращо от красиво изваяното чело, така че запълването на веждите ми е изкуство. Имам белег на лявата ми вежда, така че трябва да го напълня, независимо. Но тогава дясната ми вежда дори не е така, че трябва да я запълня. Използвам кафява сенки за очи Риммел Лондон че взех от аптеката и от молив с черна вежда Момичето от корицата. Аз ги смесвам, за да направя веждите си по-структурирани и по-тъмни (брат ми шегува и казва, че изглеждат привлечени, но всичките ми приятелки ми казват колко завистливи са те). Аз използвам MAC 208 Ъглова браз за четка за да приложите кафявия сенки за очи.

MAC 208 Ъглова четка Brus, 24,00 щатски долара; в MAC броячите и maccosmetics.com.

Неговите къси четина позволяват определено приложение, което е задължително, когато правите веждите си.

Стъпка 6: Маскара

Обичах да правя крилати очна линия всеки ден. Мислете за Ейми Уайнхаус, но малко по-малко крайни. Отне ми известно време, за да го направя правилно и аз се опитах толкова много формули и марки очна линия. Но след това се събудих един ден и реших, че нямам нужда от толкова грим за очите за всеки ден. Предполагам, че имам доста мързеливец, опитвайки се да събера перфектното крило. Сега просто се навивам с миглите ми и нанасям няколко слоя маскара. Засега използвам Smashbox Пълна експозиция Маскара и въпреки че работи добре, все още съм на лов!

Smashbox Пълна експозиция Mascara, $ 22.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Също като моя грунд, все още не съм намерил перфектната ми маскара.

Стъпка 7: Устни петна

За устните ми обичат петна от устни. Те ми дават страхотен цвят на поп и са толкова дълготрайни, че не трябва да кандидатствам отново ... освен ако целувах сладки момчета цяла нощ! аз купих Urban Decay Устни зависят от устните на устните (по-лекият от двата си нюанса).

Urban Decay Устни зависят от устни, $ 20.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Единствената ми грип е, че гъбата четка не е идеална за изготвяне на точни линии в ъглите на устата ми, така че винаги се уверете, че има Q-върха на ръка за почистване на всички бъркотия.

Странична бележка: Винаги съм сигурен, че и моята Palmer's Cocoa Butter Formula Original овлажняващ балсам за устни преди да започна да си правя грим, така че когато стигна до устната част на моята рутина, те са достатъчно хидратирани. Устните устни не са сладки!

Стъпка 8: Настройване на спрей

Сега, когато поставих лицето си, така да се каже, е време да се измъкнеш от любимия ми продукт за красота. Това е променило моя грим към по-добро и ме кара да изглеждам страхотно дори и в най-негативните ситуации. Аз говоря за това Urban Decay De-Slick за мазна козметика с регулиращ спрей.

Urban Decay De-Slick за мазна козметика за нанасяне на спрей, $ 35.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Няколко мъгла от този продукт на чудеса и не се нуждаете от повторение или повторно прилагане поне за пет часа. Вашият грим е настроен и изглежда свеж час след час.

Това е моят всеки ден поглед и аз не са склонни да се отклоняват от него. Ще изляза малко по-тежко за грима за очите, ако изляза, но чувствам, че осемте стъпки подобряват това, което имам и ме карат да се чувствам уверен. В края на краищата, гримът трябва да направи това "вие, само по-хубаво нещо" и да изведете естествената си красота ... правилно?

Елизабет Томарас е студент по журналистика в университета "Конкордия" в Монреал.

Опитали ли сте някоя от тези продукти все още?

Какви са най-важните неща, които трябва да имате във вашата рутинна грим?

Имате рекорди за страхотен грунд или спирала?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

85 − = 78

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map