Най-добрите продукти за изграждане на обем за фина коса

Помнете дните на полунощ '90-те и рано '00s? За тези от нас, родени с фини, прави коси, това беше нашият разцвет. Определено след "Рейчъл", но преди появата на това, което наричам "Холивудска коса", ароматни, пластични вълни (известни още като прическа, която отказва да умре). Както и да е, имаше период от около две години между SOOPER, SOOPER, SOOPER, коса, прилепнала към главата ти, всъщност беше в стил. Всички останали излязоха и получиха плоско желязо, но не'не е нужно. Каролин Бесет-Кенеди беше нашата героиня и животът беше добър.

За съжаление, аз не'Не мисля, че тези дни се връщат ... Ева. Което означава, че ние, обжалваните с обем, трябва да приемем това'просто ще трябва да положат някаква работа. Това означава, че трябва да излезете от измиването 'n носете поне от време на време в полза на подходящ стил AveC една или повече от болезненото оцветяващо косъмче там.

Сега има две неща, които трябва да осъзнаете: 1) Повечето от тях са посредствени, с няколко редки изключения, които ще ви кажа за само един момент. И 2) Може да не ги прилагате правилно за желаните резултати. Така! Днес аз'аз ще ви помогна, като разкриете най-тайните ми, най-великият си вариант (защото ако има такива'една продуктова категория I'тествани стриктно, то'това е така), както и как да го използвате 'ем. Възбуден? Ти би трябвало да.

НАЙ-ДОБРИТЕ ОПАКОВКИ ШАМПО: TRESemmé 24 Hour Body

Край. Не чакайте Току-що започнах тази публикация, не't I? Всички ...'тествах повече от моя дял от шампоани за обемно производство и този'все още е на върха. Причината е, защото съдържа, като нула хидратиращи съставки (от това, което мога да кажа), така че там'никой от този бизнес за претегляне на вашата коса. И то'е глупаво евтин и широко достъпен в аптеките. (Или поръчка онлайн за $ 7.15 от безплатна доставка Well.ca и без минимална поръчка!)

Моята теория за това защо 99% от висококачествените шампоани, които са смучещи, са, защото могат'не си помагаме с добавяне на луксозни, скъпи овлажняващи съставки, които ние не'т искат и които победят цялата цел на етикета. Сега аз'Аз няма да лъжа, спечелихте'не искам да го използвам ежедневно, особено ако оцветите косата си, защото може да е малко сушене. Но за тези специални дни, когато вие'полагайки усилия? Май оуи.

Уверете се, че го използвате с много лек кондиционер, само за вашите цели, така че да не го направите'Не отменяйте добрата си работа. Съответният балсам е добре:

(Купете го за 7,15 долара в Well.ca.) ​​Или ако си коса'е в доста добра форма, можете просто да пропуснете кондиционер напълно и може би използвайте лек detangler да гребе.

Почитателно се споменава Kiehl'Унищожителният шампоан:

Този'($ 25.50) и всъщност са предназначени за изтъняване на косата. (О, дължините, на които ще отида!)

НАЙ-ДОБРА МУЗЕ И ВСИЧКИ ПУБЛИКУВАНИЯ: Phyto Pro Intense Volume Mousse

Добре, така че трябва да имаме малко повече от този момент. Преди малко ми беше изпратена прес-проба и както обикновено не съм'да се надявам нагоре с обемни продукти (вж. параграф 3), аз го разчупих доста отчайващо, докато се приготвях една вечер.

Тогава направих двойно поемане, защото изглеждаше, че има магически сгъстяващи сили, които досега не съм виждал в други мусове. Използвах го отново; същите резултати. Така че, след това помолих майка ми да опита, защото тя'това е още по-голямо настроение от мен. Нейната присъда? Amazeballs (добре, тя не'наистина казвам това). Но тя ме накара да отида да си купя трите бутилки.

Така че какво'казвам, че това кученце'е победител. Вие'ще искате да приложите около размера на яйцата, колкото е възможно по-близо до корените, и останалите битове да се движат по дължината на косата, така че да се сгъстяват и когато изсъхвате (повече за изсушаване след секунда за секунда ).

То'е около $ 30 и малко трудно да се намери, тъй като'не се продават навсякъде, където е редовната линия Phyto. (Предлагам да направите търсене на местоположенията тук, но се обадете напред, за да сте сигурни, че го имат.) В Торонто, имам нашата в Sudis Salon & Spa в Hazelton Lanes.

Най-добрият розов лайф: Кехел's Super Thick Volumizer

Това е стар фаворит на моята (и майка ми's), поради простата причина, че апликаторът ви позволява да достигнете до скалпа за максимална мощност на вдигане на корена. Получава се, когато много мусове и други продукти, повишаващи обема, се провалят. дума.

Това каза, че трябва да се обърне внимание на това как вие'отново изсушавате косата си. дон'не очаквайте някой от тези prodz да работят магията си, ако просто оставите косата си надолу да изсуши на въздух, например. Трябва да обърнете главата си с главата надолу и да го изсушите * напълно суха * по този начин ИЛИ да повдигнете всяка секция с пръсти или кръгла четка, така че корените да изсъхнат далеч от скалпа. Capish? В един щипка, можете също да обърнете косата си нагоре в колба и да го остави да изсъхне по този начин, но това'не е наистина идеален. И това отнема завинаги!

Само FYI, MOP прави версия на този продукт, наречена MOP Lemongrass Lift:

аз мога'не знам разликата. А в аптеката един отличен заместител би бил доста стар TRESemmé 24-часова подхранваща спрей за тяло:

(Направете го за $ 5.65 от Well.ca.)

НАЙ-ГОЛЯМ МЪЖКА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ: Бръмбар и пулверизиращ спрей

Това не е така'Наистина гъста мъгла, разбира се. То'е спрей за плаж, което означава'които са предназначени да ви дадат секси, соленоводни, вятъроподобни външности, които можете да получите на почивка. Някои пичове го използват за насърчаване на къдрене, но тъй като аз'аз приех, че къдриците са # nevahgonnahappen с моята пръчка направо брави, аз го използвам малко по-различно като текстуриране, сгъстяване спрей вместо това. Напръскана върху влажна или дори суха коса, тя ви дава точно необходимото количество песъчинки (или "червата", както Сали Hershberger обича да казва), които след това можете да изчеткате след като сте изсъхнали ... Кълна се косата ви ще се чувства по-дебела.

Аз не'Т да го използвате в корените, все пак, така че, ако искате един, че multitasks за двата корена и дължини, аз препоръчвам Сали Хършбъргър се изсипва:

Говорих за това в петък'издател'и избира'не е сравнима с Phyto Pro в чист "Това наистина ли е моята коса?" чудо, това'е добър продукт с нулева смазка.

НАЙ-ДОБЪР КРЕМА ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ: Крем за пълно изгаряне

Ако ви харесва крем продукт вместо мъгла, това е страхотна възможност, особено ако косата ви е на по-суха страна. Смятам, че това е прекалено трудно да се приложи правилно към корените, така че използвам корен-повдигач там и след това това за дължини. (Когато аз'аз не пея любовни песни на моя Phyto Pro Mousse, това е.)

НАЙ-ДОБЪР ВТОРИ ДЕН НАПРЕЖЕНИЕ НА ПРАХ ЗА КОСА: Тук има малко вратовръзка, аз'Страхувам се. Ако сте блондинка, ще ви насоча леко към вас Чист сух шампоан.

През миналата година помислих за това и все още сърцето на тези неща, макар и не, то'не е безцветен. Въпреки това. Точно както обичам онези коренно повдигащи прод за апликаторите, обичам това за острият връх. Най-големият проблем с праховете за коса / сухи шампоани е, че трябва да се доближите до корените и да скриете всички признаци на бял прах, като го поставите стратегически в под-слоевете на косата си. Това го прави мъртъв лесно. аз'малко се притеснявам да призная, че го използвах през уикенда и не'Измийте косата си от петък вечер до тази сутрин. Yowza! Но кълна се, че не'Изглеждаше мъжествен и беше удължен и с дебелина.

Ако косата ви е по-тъмна, обаче, препоръчвам безцветен прах за коса като Кевин Мърфи:

Също така страхотно, въпреки че това не'не ви се струва същият като на чист сух шампоан. Основно я поръсете с корените си, повдигнете колкото се може повече части, а след това го разтривайте, където се превръща в безцветен обемен продукт. Ако косата ви се нуждае от известно обезмасляване, комбинирайте с нещо като Джон Фрида Луксозен обем по всяко време Обем опресняване:

Разгледайте този видеоклип, за да научите за моя блестящ преглед. (И ако ти'готов за покупка, преминете към Well.ca, където е'само $ 10.49.)

БОНУС СТИЛЕН ТИП: Имате ли някога backcomb? Е, може би трябва. Аз правя това само веднъж на синя луна, но когато искам много голяма коса, аз'Ще напръскам моите сухи корени, разрез по секция, с L'Ореал Париж Елнет, преди да ги обратно в три кратки удара с четка Mason Pearson. Тогава можете да поставите косата си в горещи валци или в стил, колкото искате ... но връщането ще ви даде сериозно впечатляващо издигане. Просто се уверете, че го правите само в долната част на косата си, тъй като искате горната част да изглежда копринено гладка.

Опитвате ли се да прибавите обем към фината коса?

От какво се кълнеш??

Опитвали ли сте някога обратното, или имате друга техника в чантата си от трикове?

Leave A Comment

48 − = 47