Най-добрите грим съвети за червената коса

аз'сте били обсебени от Ейми Адамс напоследък и моята философия на Кристина Хендрикс се връща назад. Но сега, може ли да споделя най-новите новини? То'Току-що бе обявено, че Ейми ще играе Лоис Лейн в предстоящия свръхчовек римейк. Харесва ми това отнемане много по-добре от, да речем, Тери Хатчър ... но аз'аз няма да лъжа, това мнение е 100 процента на базата на цвета на косата й, която отново се връщам бавно. (Въпреки че аз'вероятно ще спра на ягоди, откакто не мога'нямате оцветяване, за да го фалшифицирате правилно.)

Но ако можете да издърпате faux червено или ако сте'достатъчно късмет, за да бъдете естествен, тогава тази публикация е за вас! Докато аз'm очевидно напълно ревнив на вашия цвят на косата, определено има някои грим предизвикателства, които идват заедно с него.

Тук'q е от читателя Джесика:

"аз'м руса руса и ще обичам някои съвети за грим. Склонен съм да остана доста основен, да напълня веждите си малко, кафяв линеар, маскара, защото обичам дългите ми мигли, понякога малко червило, понякога течен линеен, ако'е специален повод. Но аз'Обичам да опитам някои различен партиен облик и обичат Мишел Уилямс' не-грим изглежда, когато очите са определени по начин, но не очевидно, със светъл кожата. Но аз'м, загрижен с червената си коса, че мога'не го издърпайте.

Всъщност? Мисля, че червените глави могат да извлекат по-голямо разнообразие от външен вид / цветове, отколкото мислите.

Това засяга философията на Джорджо Армани'Реза Займече споделя с нас в това видео, за това как мисли, че вече няма цветни правила за грим. (Вашата гримьорска база? Да, но не останалата част.) По-наскоро, цветната знаменитост Мари Робинсън ми каза, че същото нещо се отнася и за косата: можете да изберете всеки цвят, но'за намиране на тон в рамките на този диапазон, който работи за вашия конкретен тон на кожата.

Така че'е първата ми точка - бъдете смели! Просто опитайте да експериментирате с цветовете, за които се намирате.

Но, разбира се, винаги имам няколко допълнителни указания ... с полезни визуални примери не само от Ейми и Кристина, но и от Исла Фишър, Брайс Далас Хауърд и (предишната червена) Ема Стоун!

Как да подготвите кожата си за грим, ако сте'отново е червенокоса

DO: Уверете се, че сте'избрахте правилния цвят на основата и сте скрили всички области на промяна на цвета и особено зачервяване (тя ще се бори с косата ви).

ДОН'T: Опитайте се да скриете луничките си, ако ги имате. Потърсете чиста основа и я подхождайте (и вашият коректор) с действителния си тон на кожата, НЕ по-тъмния тон на луничките. В противен случай вие'Ще изглеждам глупаво и вид като обратен орел. Виж как Брайс'луничките се показват по-долу?

DO: Носете прасковен руж. Това е особено важно, ако имате кафяви очи и кожата ви е по-топла (като Isla'но дори червените очи със сини очи, с порцелан или студена тонове (като Кристина, Ейми и Ема) носят прасковите добре. Пинк е много по-трудно - както можете да видите по-горе, то'което дава на Брайс много червеникав външен вид и седи на върха на кожата й, вместо да се смесва. #BlushFail

ДОН'T: Носете бронзер. Или най-малкото отидете лесно на него. Помръдващо генерализиране тук, но за мен, то'е твърде близък до цвета на косата и мисля какво'най-хубавото за червенокосите е подчертаването на прекрасния контраст между косата и кожата.

Как да играете на очите си, ако сте'отново е червенокоса

DO: Забавлявайте се с цвета. Както се вижда от Ема и Исла, модното очна линия изглежда а-MAZ-ing, когато се използва за подреждане на долните вътрешни джанти. (Всъщност аз'аз не съм дори червенокоса и аз често възпроизвеждам този външен вид). Но меките кафяви, таупъните, бронзите и дори заглушените зелени и пурпурни цветове също ще бъдат хубави, в сенките или лайнерите.

ДОН'T: Носете черно. Просто мисля'е твърде груб за повечето червенокоси' оцветяване. Виж какво имам предвид?

DO: Носете черна маскара. Много пичове казват, че червените руни (и блондинките, в този случай) трябва да се придържат към кафяви, но аз'm твърд вярващ, че всички'миглите на мишката изглеждат по-добре в черно.

ДОН'T: Забравете да запълвате или дори да оцветявате веждите си. Въпреки това, което може би сме виждали на пистите през сезоните, вие не'не искат те да изчезнат от лицето ти. Нито искате да се сблъскат с вашия цвят, ако сте'повторно изкуствена червенокоса. Повечето салони ще затъмняват веждите ви безплатно, ако питате докато сте'за да направите своя цвят. дон'нека те да се справят перфектно, но достатъчно, за да намалят песъчинките и да се хармонизират с косата на главата ви. (Продължавайте с повишено внимание, ако не усетите собствените си вежди у дома ... то'всичко е забавно и игри, докато някой не загуби око.

DO: Бъдете внимателни със студените нюанси, както Ейми носи по-горе. (И тя'също се доказва моето мнение за черното очна линия.) Свързани с хладното розово на червилото, то'просто не хармонизирате с нейния тон на кожата.

Моят съвет: Ако охладите очите, направете по-топли бузи и устни, за да го противодействате. Тук'- Друг изстрел на Кристина, за да ти покажа какво искам да кажа.

Тя'има и сив сенки за очи, но го прави с по-топла устни.

Как да играете на устните си, ако сте'отново е червенокоса

DO: Направете мека праскова или розово устни блясък. Както изглежда, прасковите обикновено са по-лесни, но вижте колко велика изглежда Ейми, по-горе, с най-малкия поп на чист розов цвят? Устните са все още много меки, а останалата част от грима е топла, така че работи. (Също така забележите черната маскара!)

ДОН'T: Страхувайте се от червено. Ярко, дръзко, силно пигментирано червено е най-лесно да издърпате, ако сте'работейки с по-тъмен цвят от кестенява коса като Ема'тук е. Когато косата ви е по-близо до цвета на червилото, тя'е по-трудно ... но ако можете да вземете част от Кристина'това е определено може да работи...

ДОН'T: Носете пълноцветно оранжево. Че'вероятно е единственият цвят, който ви предлагам да изхвърлите от чантата си за грим, просто защото го направите'прекалено близо до цвета на косата. Вместо това отидете за топли червени с намек за злато, както Еми носи тук:

DO: Насочете се към бежовите розови нюанси вместо към фюсиите и горещите розове. Както видяхме по-горе на Ейми по-горе, толкова по-хладни цветове са по-трудни за червените глави да се отдръпнат. Да вървиш с нещо в същото розово семейство, но с намек, по-червен в него, ще подобри нещата, когато е на милиард. Провери тази устна на Кристина и на теб'ще видим какво имам предвид:

И ето един последен пример за моето момиче Ейми.

Уф! Това беше много грим. А, вероятно, достатъчно фотографска документация за Ейми и Кристина, които да продължат през следващите шест месеца. аз'ще се отърва от моите обсеси за следващото малко обещание!

Кажете вашето мнение

Понастоящем ли сте или някога сте били истински или фаулистки червенокос?

Какъв е вашият изглед на грим с червило?

Кой'е любимият си червенокоси празник?

Leave A Comment

+ 12 = 14