Комплектът Cushion Compact на Holika Holika е различен от всяка фондация, която сте опитвали | progressivenewsdaily.info

Комплектът Cushion Compact на Holika Holika е различен от всяка фондация, която сте опитвали

Чували ли сте бръмчата за компактните възглавници?

Те'като крем от следващо поколение BB и бавно се преместват в Северна Америка през Корея (същото място, където първоначално са създадени първоначалните BB). Някои хора дори ги предсказват'Ще спечеля същото крайно ниво на популярност ... което казва нещо!

Така че какво'е възглавница компактен? Всъщност това е'е крем BB в компактна форма, с изключение на самия продукт, който се отделя през еластична, наситена гъба. Вместо да го слагате с пръсти, използвайте специална пресована струя. Така че е малко по-лесно да приложите (и след това да натрупате) покритието си, което благодарение на леката формула никога не изглежда крехка.

Всичко ми звучеше страхотно, така че не можех'Не чакайте да си взема ръцете на Холика Holika Face 2 Промяна на Бяла възглавница BB. Мислех, че е целесъобразно, че Холика Холика е моето първото компактно преживяване на възглавницата, тъй като те'Южна Корея'е номер едно знаменитост-одобрени марка красота, и наскоро отвори два магазина (плюс онлайн пазаруване!) в Канада. 

Тук's външната опаковка:

Както обикновено с тези корейски продукти за красота, може да е трудно да разберете кой е продуктът и какво всъщност прави. За щастие там'повече информация на техния уебсайт. Тази възглавница е компактен'пригодена за всеки специфичен тип кожа, въпреки че е безопасна за чувствителната кожа и твърди, че абсорбира маслото и дава матово покритие. 

Както може да предположите от "бялото" в името на продукта, то'е предназначен да има леко избелване / изяскване. Формулата съдържа ниацинамид, който е чудесна съставка за кожата, както и успокояващ екстракт от чаено дърво, охлаждащ ментол и SPF 50. (Имайте предвид, че ниацинамидът има отличителен мирис, който вие'ще забележите тук. То'не е лошо, но това'е необичайно.)

Тук'Какво се случва, когато отворите компактния компас:

аз'честно никога не сте виждали нещо подобно преди. Напълно ми напомня за мастилена подложка.

След първата ми мисъл (която беше "уау!"), Втората ми мисъл беше "това'ще бъде твърде тъмно за мен. " 

Но това не беше така'в случая. То'всъщност много по-лек, когато извадите продукта от гъбата:

Имайте предвид, че има два нюанса, 21 светло бежово (което е това, което тествах) и 23 естествени бежови. 

(Чувствам се като 22 липсва и вероятно ще бъде идеална за моя тон на кожата ми. Ами, може би, ако летите в Корея, те имат още по-широк избор.)

Самата текстура е лека, но още по-кремообразна и по-пигментирана от обикновените кремове за БВ. Мисля, че другият фактор тук е, че тя вика по-плътно, тъй като вие'като го прилагате с натискания всмукване. Лично аз оценявам удобството на пуфтата, но аз'm по-удобно с финала използвам традиционна течна основа и четка за основа.

Тук'е моята "преди" не-грим изстрел (с изключение на спирала и Lil' очна козметика):

И тук'моето "след":

Мисля, че свърши страхотна работа, за да прикрие зачервеняването ми ... но аз'm все още не 100% продадени. 

Първо, приличам на орелче. Формулата изглеждаше като дясната сянка, когато я събрах, но на лицето ми'малко светлина. Което е лудост за BB, както аз'm вече много честно. Всъщност, след като аз'но не на моите клепачи - трябваше да избягам от моя доверен Pixi Correction Concentrate, за да отстраня цветовото несъответствие между двете. Това беше забележимо. Така че'не е точно мигновено удобство, където можете просто да поставите това и да отидете... 

Освен лекотата, аз също почувствах, че цветът има леко сивкав глас, което не е'не се показва в снимките, но е един общ проблем с корейските формули BB. Вероятно бих могъл да се махна с него още през зимата, тъй като все още имам остатъците от моята лятна къща тен в момента.

Последното нещо, което трябва да знаете, е, че то'EXTRA-хидратация. Цитирам от уеб сайта: "Той съдържа въздух-лек прах, който абсорбира себум и има освежаващо матово покритие." Според моето преживяване нищо не е вярно. Намерих, че тя изглеждаше много орасна "гранична мазнина" на моята комбинирана кожа и това е преди тя дори да има шанс да произвежда свое собствено масло. Определено ще трябва да го настроя добре с прах, който е'не моето гърло ... но вероятно ще бъде идеално за някой със суха кожа. 

аз'Ще му дам още една вихрушка през зимата и ще разбера как върви, но засега аз'm все още на стремежа да намеря най-добрата ми компактна възглавница. Нагоре: 3LAB!

Къде да купя

Намерете "Holika Holika Face 2 Change White Cushion BB" на следните търговци на дребно:

Кажете вашето мнение

Опитали ли сте още една компактна възглавница? Какво мислите за това??

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map