Кои красота тенденции са най-много отблъскващ човек?

Значи знаеш как'носете някакъв ослепително ярък лак за нокти напоследък? (Както бе споменато миналата седмица'е красив редактор's Избира видео, то'е розовото сянка "Ден-Гло", наречена "It Girl" от Сали Хансен'Изключителни салонни ефекти на истински пили за нокти на Полша.) Е, открих две неща този уикенд: 1) Жените обичат. И 2) Мъжете мразят това.

Широки обобщения? Може би. Но веднага щом моят (стилен, красив) приятел се залюля, за да ме вземе в петък вечер, първите думи от устата й след "Здравей!" бяха "обичам ноктите ви!" и "Какъв сянка е това?!" (Разбира се, името "It Girl" е чудесно подходящо за лак за нокти, защото аз'че за известно време ноктите са новият аксесоар "Той" вместо чантите.)

Както и да е, след като стигнахме до избраната от нас дестинация, няколко напитки и извадки от членовете на мъжкото население разкриха, че те всъщност са се разпалили. Наистина, наистина го мразеше.

Ясно е, че между двата пола има голямо разделение. Така че, с кимване към самата мис Ман Ренър, която също е писала по този въпрос, нека'които говорят за кои тенденции в красотата са най-силно мъжествени и дали наистина се интересуваме.

NAILS

Какво "отблъсква": Въпреки че творческите лакобояджийски цветове и шарки (и дори фигурите на ноктите) представляват най-вълнуващото нещо, което се случва в красотата на AGES, мисля, че повечето мъже ще се радват да затворят тази шиз. Както казах, флуоресцентното нещо почти не е стартер, дори и да е'е розово. Фуксията все още е гранична. Все още си спомням реакцията на едно стар приятел към педикюрата, който имах преди години и години. Бях толкова развълнуван с моите горещи розови нокти на ноктите и никога след милион години не бих сънувал, че някой може да го намери. (Излишно е да казвам, че връзката не е'T последно.) Разбира се, разбира се, че там'е дълъг списък от неконвенционални нокти, които мъжете просто не'т "разбират": тъмните, готически нюанси (черно, бордо, флот), жълъди, тауп и светлини (портокали, жълти, зелени).

Какво "привлича": Бледо розово, от друга страна, е общоприето. И вие можете'Т наистина се обърка с основното червено (въпреки че аз'съм чувал някои да казват, че това е "твърде много". Шейх.) О, и ако се чудите, мъжете са причината, поради която френският маникюр (и още по-лошо, Педикур) отказва да умре:

Защо е сезонът след сезона, повечето от участниците в състезанието Ергенът имате нокти като това? Там'има ясна корелация тук, така че трябва да заключа, че момчетата го копаят.

Косъм

Какво "отблъсква": Нищо не е по-отблъскващо от хората, всъщност, от върха на възел. Жените мислят'а през лятото няма по-добра прическа за поддържане на хладно, но има обратна връзка между размера и положението на топките и относителната ви топлота според мъжете. Колкото по-високо е'(т.е. колкото повече прилича на борец на "Сумо" вместо балерина), толкова повече, че размерът на споменатия възел достига размера на главата ви (вижте: Whitney Port), толкова по-рисковано е. (Макар че дори и аз трябва да се съглася с последната. Уитни'Изпълнението му е грешно.) Други прически са по-ударени и пропуснати. Имах приятел, който обичаше кони, но аз'също имаше момчета, които ми казаха, че изглеждам "много по-добре с косата ми надолу". (Ум, благодаря? Звучи като наблюдение по същите линии като Ye Olde "Уморена ли си, изглеждате уморена?")

Какво "привлича": Има причина да го наричат ​​"коса в спалнята". Ако привлекателността на противоположния пол е вашата цел, прическата ви трябва да е дълга, свободна, леко махвана и обемна. Точка.

ОЧИТЕ И ОЧИТЕ

Какво "отблъсква": Мъжете плащат ли толкова много внимание на очите на очите и на очната линия? Освен ако не'е оранжево, жълто, ярко синьо или зелено. Аз не'Не знам дали носенето на един шокиращ сянка, в стил на Рейчъл Макадамс, по-горе, е сделка breakbreaker. Но със сигурност, ако вие'да вършиш нещо като очите на дъгата от чести очни грим-експериментатор Дерек Лам circa S / S '10, може да искате да го запишете за вашите приятелки.

Какво "привлича": Мисля, че мъжете обичат да вярват, че ние, дамите, имат естествено големи, ярки очи и тъмни, дебели, пълни мигли. Всичко, което могат'наистина разкриваш "черна маскара", изтънчена тънка тъкан и лайнер "спечели'не получавам оплаквания, въпреки че не'Мисля, че много от мъжете са твърде противници на по-пушачите, колкото и да са'се прави с вкус в неутрални нюанси.

ЛИПСТИКА И ЛИП СТЪКЛА

Какво "отблъсква": Няма изненади тук. Точно както мъжете мразят лак за нокти, който е) твърде тъмен, б) прекалено ярък или в) в необичаен цвят, същото важи и за червилото. Ако се стремите да се харесате, се отклонявайте от вампийските бургунди и пурпури, ярките портокали и горещите розове. По принцип всичко забавно, наистина. О, и това синьо червило микро-тенденция аз'видях Кеша и около някои части на града?

Да, не.

Какво "привлича": Точно както в ноктите, тук има само два варианта. Класически червен, въпреки че'не е универсален победител. Или бледо розово червило или блясък. (Яун.) Но говорейки за блясък, независимо какво мислят мъжете, аз'd определено се опитват да избегнат гуляй, лепкави (съжалявам, M.A.C Lipglass и Lancôme Juicy тръби, I'гледам те). аз'm Огромен, огромен фен на новите хибридни балсами за гланц, които ви придават един и същ блясък, но се чувстват като овлажняващ балсам за устни. аз'm, който в момента използва Givenchy's, което е невероятно (повече за това скоро), но можете да прочетете тук по нов от CoverGirl.

Така че в заключение? Всичко това може да се обобщи в три думи: Мъжете са скучни.

Кажи ми:

Дали някой някога е излъгал един от вашите красиви решения?

Интересувате ли какво мисли мъжката популация за ноктите / косата / червилото и т.н..?

Кои тенденции за красота смятате, че хората най-много мразят? (И ако сте човек, който чете това, ние'обичам да чуя повече от източника ...)

Leave A Comment

+ 53 = 56