Кармиди от “Какво да не носим” за това как да “Carmindize” лицето си

Кармиди, в реалния живот, всъщност не е толкова различна от Кармиди, която виждаме в телевизионното предаване Какво да не носиш. Срещнах я, когато беше в Торонто за около месец или по-назад, за да популяризира новата си линия грим (повече за това в секунда) и тя изглежда точно същото като тя по телевизията: много красива и изненадващо, не прекалено ботокс - както очаквах. (Тя също е страхотна, супер полирана в начина й на говорене и вместо да ме остави да задам моите интервю въпроси, просто стартирах в презентация във Ванна Уайт. Предполагам, че това е, което получаваш, когато си'съм правил телевизия от 2003 г. насам)

Кармиди също е единственият човек'който някога е интервюирал, който се е позовал на третото лице. Говори се много за "Кармидизирането" на лицето ви с грима. Което очевидно ние всички трябва да правим.

дон'смях се. Зад това има много мъдрост. Гледайте видео за да научите повече:

Определено съм съгласен с нея в тази работа с подчертаване и контур. През последните няколко сезона, там'много се говори за "изваяно лице", което се връща в модата, но аз просто мога'виждам, че това наистина се случва в реалния живот. Разбира се, знам, че много хора обичат своя бронзер, но не много от нас се заемат за изкусно да се опитват да ни засенчат по-тънки носове или по-строга челюстна линия. Така ли е? Поне не се надявам.

То'е много по-лесно и по-ласкателно, за да донесе светлина на лицето, вместо на тъмнината. (И мога да добавя, че аз'Вече говорихте за нещо вътрешно око? Най-добър. Бакшиш. Някога.)

Що се отнася до новата колекция грим, Сали Хансен природна красота, вдъхновена от Кармиди, то'налице сега в The Channel и включва много повече неща, отколкото показах във видеоклипа (като очна линия, маскара и блясък за устни). Тук обаче са любимите ми лични:

Грим за вашата кожа ($ 19)

Без миризма на парабена, без миризма на грим (което ми е любимо момиче) и се чувствах съвсем лека на кожата си, когато се смесвах с четка за основа. Наистина, наистина страхотно.

Бързо фиксиране на косата ($ 12)

Това изглежда розово тук, но в действителност не е просто наистина добро, смесващо се и не-cakey коректор. Един близък дух на моята любима Nvey Еко един ... уау!

Кремав цвят "Sheerest" ($ 14)

Обичам крем руж (те вървят по-добре с росата, естествена кожа, която ти казах, че е в стил точно сега) и този е приятно прозрачен и естествено изглеждащ.

Последното нещо: Докато разговаря с грунд във вакса, наистина не го правя'не харесва това, WAY, WAY прекалено много блясък, отколкото всеки може разумно да се нуждае. А очния праймер просто не работи.

Второ нещо: Дон'Не бива да се бърка, че думата "естествено" в наименованието на продукта означава, че те всъщност са естествени (органични, екологични и т.н.) продукти. Те не са. Макар че съдържат някои минерали и ботанически съставки, терминът се използва тук, за да означава по-опростен начин на приближаване към "красотата"?

Вие сте фен на Карминда?

Мислиш ли, че можеш да провериш нейната линия? Всичко на всичко'доста добре.

Подчертаваш ли? Моля те'Не ми казвай, че си контур.

Leave A Comment

11 + = 16