Какво трябва да знаете за разширенията на Lash

Моите мигли са естествено супер къси и супер прав. Ако не беше за маскировъчни и мигли, не мисля, че някога ще напусна къщата си (поне без чифт слънчеви очила).

Това означава, че целият процес на маскарака и навиване може да отнеме много повече време и усилия, отколкото си мислите, че определено повече от това, което искам да прекарам сутрин, така или иначе. #firstworldproblems, много?

Но благодарение на света на красотата и способността му да излезе с решения за всяко красноречие, ние не се нуждаем от по-малко от идеалните мигли. С увеличаването на популярността на мишките, всеки ден можете да се събудите с красиви мигли (без да им се налага да правите нищо, YAY!).

Наскоро получих някои разширения на миглите след като посетих Good Gosh Beauty (goodgoshbeauty.com) в Торонто и сега разбирам защо те стават като новата черна. С мишница, отидох от "Тилда Суинтън"...

към Мила Кунис...

Да, беше че сериозно.

Тъй като това беше първият път, когато процедурата приключи, определено имах много нови въпроси, свързани с процеса на кандидатстване и след това. Прекрасният Лорън Курц от GGB направи невероятна работа при кандидатстване и тя беше любезна да отговори. Тук'как всичко изчезва:

Разширяване на камерата 101

КАКВО СА ТЕ? Разширенията за промиване удължават дължината на вашите мигли (дюх), за да изглеждат по-дълги, по-дебели и по-пълни. В зависимост от вида, който искате, можете да имате между 30 и 80 мигли, които се прилагат (мисля, че съм имал около 45 до 50 пуснати). Всяка отделна коса се прилепва внимателно към собствените ви естествени мигли, като се използва специално лепило за залепване. (Много места използват истинска коса за миглите за миглите, но GGB използва синтетични "Лорън", че те запазват формата си по-добре и няма да причинят алергична реакция.)

КАК ДЪЛЖИМ ПРОЦЕСЪТ ВЗЕМА? Около 1,5 до 2 часа.

След това какво се случва? Отнема около 24 до 48 часа, докато лепилото се нагласи напълно, така че очите ви нямат контакт с вода за този период от време. Измиването на вашите очи / плуване / плач е огромно не-не за няколко дни и да, знам, че звучи невъзможно, но Лорън осигурява комплект за последваща грижа, който всъщност включва чифт очила, така че да можете да миете лицето си / душ / всичко че добри неща, без да ги намокрят. Кълна се, че това вероятно ще бъде най-трудната част от процеса на удължаване на миглите. След като лепилото завърши напълно, можете да направите каквото си поискате с новите си бебета (минус използването на миксер, но няма да се наложи да бъдете сериозно!).

КАК ДА ПОЛУЧАТ ПОСЛЕДНО? Мисля, че най-добрата част от разширенията на бодките е, че те продължават около четири до шест седмици в зависимост от това колко добре се грижиш за тях. Ще откриете, че те ще започнат да падат след 2,5 седмици поради естествения Ви цикъл на цикъл, но разбира се винаги можете да ги направите повторно, за да запазите миглите ви хубави и буйни. Моята продължи около четири седмици, преди да падне. Ако можете да избягвате да спите на лицето си и да изтривате или докосвате очите си често, те ще продължат малко по-дълго (имам склонност да спя от лявата страна на лицето ми, така че миглите започнаха да падат много по-бързо тази страна от другата, ха!).

НЯМА ДА БЪДЕ НЯКОИ НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ? Бях малко скептичен към разширенията на пръстите, защото не знаех дали ще има някакви странични ефекти и от странични ефекти, имам предвид, че всички ми мигли изпадат. Eeks! Можеш ли да ме обвиниш? Не искам да премина от едва ли мигли към красиви към никакви! За тези, които имат същите ирационални страхове, без притеснения, това спечели'не може да се случи, освен може би ти'Ще изпитате по-късно, когато излязат!

Все още не се продава? Ето няколко сладки алтернативи:

Latisse

Ако предпочитате естествено да развиете миглите си, опитайте да разгледате Латис. То'е актуално лекарство, което прилагате на основата на вашите мигли, точно като очна линия, за да им помогне да растат по-дълги и по-дебели. Резултатите отнемат около шест седмици, за да влязат в пълна сила, но не са постоянни (ако спрете да ги използвате, те ще се върнат към нормалното) и ще ви е необходима рецепта от Вашия лекар. [РЕДАКТОР'S ЗАБЕЛЕЖКА: Споменах ли аз'Мъдрецът Латис преобразува? УМИРАЙ ТРУДНО. Първо бях уплашен, но дермато ми ме успокои, освен ако не'повторно поставяне на нещата във вашите очи ", които спечелихте't (duh) там'не е така'ще обърна сините си очи кафяви. Въпреки, че аз имам'не забелязах никаква разлика в дебелината, направих ми миглите супер дълги. Но не по луд. Получавам комплименти за тях през цялото време!]

Peptalash

Peptalash от Indeed Labs е най-новият извънборсов сегмент на миглите на пазара и както подсказва името му, използва комбинация от три пептида за стимулиране на естествения растеж на миглите. Спечелени резултати'не е толкова драматично, колкото и с Латис, но то'все още си струва да се проверява (не съм го изпробвала сама, но ревютата са обещаващи!). Съществуват и много други опции за извънборсово плащане, разбира се. Само не забравяйте, че спазването, т.е. ежедневното прилагане, е от ключово значение!

UPDATE: Аз не'да имаш възможност да вземеш хубави преди и след снимки на миглите веднага след процедурата (Знам, знам ... Бях прекалено заета да се наслаждавам на миглите ми, нали?), но тук има няколко, които намерих на моя телефон.

Това ми приличаше миглите ми (или липсата им)

...и след:

Доста голяма разлика, а? (I'Аз не нося никакъв грим или в така, моля, пренебрегвайте чантите ми, очите!)

Жасмин Кабилинг е студент по журналистика в Торонто. Следвайте я в Twitter: @orjasmic_.

Така...

Опитали се някогашните разширения на мигли?

Ами Латис?

Имате ли някакви безплатни алтернативи, които да ви дадат бляскави мигли?

Leave A Comment

− 2 = 3