Изненада! Магазинът за тяло прави матови устни и бузи сега

Време е за някои # realtalk. Когато става въпрос за грим, по-специално устните и бузите prodz, и дори по-конкретно, матова устните и бузите prodz, I'Ще се обзаложите, че The Body Shop е едно от последните места, които трябва да дойдете на ум.

И все пак те'просто излезе с нещо, което ти'никога не очаквайте да видите от страната на душ гел и масло от тялото....

Запознайте се с новите пръчици за устни и буза:

ЗНАМ. 

Когато за пръв път чух за тях, красотата се появи върху мен и аз наистина се развълнувах. Никога не мога да се съпротивлявам на един многофункционален, особено бюджетно-приятелски (това са $ 15 на поп). И тъй като Target се е разделил в Канада, отчаяно се нуждая от замяна на любимата ми Соня Кашук Dewy Luxe.

Тези момчета са малко по-различни, защото те'пръчки, не петна. И те'всъщност е по-тъп и по-тъп от обикновения ви пастел.

Както името би означавало, можете да използвате 'на устните и бузите, които са толкова удобни - те'd да бъде перфектен пощенски продукт или офис бюро скривалище скривалище. 

И повтарям, финалът е матиран. (Все още мога'не вярвам The Body Shop се прави матиран.) Е, с изключение на един от тях, който е блестящ, но не лъскав. Въпреки матовата текстура, те продължават да са много гладки, изобщо не изсушават, а цветната печалба е наистина прилична.

Ето шестте нюанса:

Тук'как изглеждат на устните:

10 гола

Тази сянка, 10 гола, е просто страхотно матов гол. То'не е прекалено светла или кремообразна и има ласкателен тон, който би трябвало да отговаря на много тен. Аз всъщност предпочитам това на бузите ми като гол руж ... на мен не го направи'не ми се струва достатъчно различно, за да го направя толкова различно. 

20 Пинк

Обичам 20 Пинк; то'втората ми любима сянка в този ред. Цветът е, че това игриво средно бонбон розово, че'беше толкова трудно да се намери през последните няколко години. То'определено е по-хладен, затова дава интересен контраст като червило на топла или неутрална кожа, без да е толкова силна, колкото фуксия. Трябва да бъде забавно за лятото! На бузите ми се чете малко по-меко.

30 Бронз

Бих описал 30 Бронз като "NARS Orgasm" на този ред. То'има точно една и съща праскова-розова основа с доста блясък. Поради тази текстура, то'може би най-малкото ми любимо за устните и бузите "Аз избягвам блещукане като чума", въпреки че цветът е със сигурност универсално ласкателен.

35 Корал

С име, като 35 Coral, очаквах много повече удар. Вместо това, това, което получавате е много "устните ви, само по-добре" сянка ... Подозирам, защото това позволява повече от естествения ви тон на устните ви да се взирате. То'все още е хубаво като оцветен, заглушен вид, просто не това, което очаквах. Вероятно предпочитам това на бузите за по-смело изявление, тъй като ви дава невероятно външно флъш. 

40 Червен

Най-добрият сянка в цялата тази съставка е 40 червени. То'е перфектно! Обожавам цвета, леко червеникаво червено и кадифеното покритие. То'е твърде смела за мен на бузите, но като заместител на червеното червило, аз'влюбен в любовта.

И се оказва, Катрина също! Ние имаме красота ESP един с друг, и двамата се влюбиха в този сянка в същото време. Тук'това, което тя трябва да каже за 40 Red:

- Това е най-близкото'който някога сте намерили за любимата ми Lobello Cherry Lipbalm. На устните ми'перфектното равновесие между червено и розово - малко повече ягоди, отколкото череша. Кадифената матонена текстура изглежда толкова естествена, колкото аз'бях закуска на плодове (или по-вероятно, розови popsicles). ОБСЕБЕН!"

Universal Shade

Universal Shade изглежда черна в епруветката, но на устните ви е един от онези трансформирани цветове, които се превръщат в уникален нюанс в зависимост от вашата кожа'нивото на рН. На мен става дълбоко оцветяване на зрънце с леко пурпурен нюанс. Намерих, че изглежда по-тънки по бузите, но ако ти'отново в тенденцията на новите лилави устни, това би било чудесен начин да го изпробвате.

Къде да купя

Намерете Магазин за тяло Улт и пръчици за устни и бузи:

Кажете вашето мнение

Проверили ли сте тези пръчки за устни и бузи още? Коя сянка е любимата ви? 

Leave A Comment

76 + = 83