Избор на редактора: Couture Brow, новата овлажняваща маска от YSL

Започна с Benefit'Джим Браун, а след това и Мейбъллайн'Браун Драма. Сега, за есента, изглежда, че дузина повече марки са следвали примера с техните собствени версии на вежди за изграждане на маскара.

Този, който заслужава най-много вашето внимание? Определено Couture Brow от Ив Сен Лоран.

(Е, Clinique'новата "Просто сърфиране", тук е инсталирана почти колкото е страхотно, но очевидно не е толкова фантазия. И аз не'не го има в правото сянка за мен все още, така че може't говорете с цвета.)

Но YSL Couture Brow, то я изхвърля от парка на няколко фронта: цвят, задръж, възможност за създаване на вежди и ултра луксозна опаковка. Виждам, че го замествам с Gimme Brow със сигурност.

Couture Brow е по-голяма от повечето вещи от вежди, със същите размери като обикновена револверна маскара:

Разликата, разбира се, че е четката е много по-малка и работи върху веждите, вместо да ги оформя, да ги усилва и да ги държи на място.

Това е по-лекият от двата цвята, 2 Ash Blonde (другият е 1 Glazed Brown).

Това, което ми харесва, е, че: а) то'е достатъчно лека за мен, тъй като може да изглежда малко страшно, когато веждите са пълни и тъмно и б) то'не е прекалено топло, нито прекалено готино. 

Там'всъщност е намек за злато, което уравновесява обичайните песъчинки. От всички вежди маскара'видях, мисля, че 2 Ash Blonde е най-доброто, най-естественото изглеждащо сянка за блондинките.

На веждите обичам да използвам този продукт, за да изградя моите вътрешни "фенове" и да ги държа на място. Бих казал, че това, което Couture Brow прави е най-близо до Gimme Brow, но с повече задържане и много по-малко clumpiness (yay!). мисля, че'защото това'е оцветена гел маскара, а не действителни влакна, но дори и още, гелът създава впечатляваща дебелина.

Аз също четка Couture Brow през останалата част от веждите ми в една посока да се подреждат, оцветяване и укротяване на дължини, и ефекта е доста драматичен. 

Бихте могли дори да го използвате по същия начин, както аз предложих за "Брад Драма", в "чистачките" техника напред и назад през веждите, ако искате да изградите още повече пълнота. Той спечели'Не дърпайте веждите си толкова силно, но не't суха твърда и хрупкава като брадата Drama може; вашите вежди ще се чувстват много меки.

Тук са моите голи, пепеляво / миеви вежди преди и след Couture Brow:

заключение

Преди това използвах комбинация от Gimme Brow и Brow Drama, за да получа веждите си така, както аз ги исках, а понякога дори Givenchy Mister Eyebrow за задържане. 

С YSL Couture Brow, процесът е много по-бърз, защото ако веждите не са много закъснели за оформяне на среща, мога да се измъкна само с един продукт. Ура! 

Ако ти'отново в челото ти като мен, мисля, че ти'ще откриете, че този продукт струва чакането.

Къде да купя

Nordstrom & # x2022; Sephora & # x2022; Neiman Marcus & lt; RTI ID = 0.0 & gt; Saks Fifth Avenue & # x20; Selfridges

Какво'е любимото ви вежди спирала?
Опитали ли сте това?

Leave A Comment

3 + 6 =