Избор на редактор: Екзо Бела е кремообразна, пигментирана, с естествени червила

Преди няколко месеца ви разказах за голямата гама от органични червила от Nūdus Австралия.

Веднага след това Ecco Bella протегна ръка да види дали аз'исках да им дам също и тест-шофиране на цветните си цветове. 

И сега аз'съм щастлив да съобщя, че аз'сте открили ДРУГА чудесна изцяло естествена червило!

Всъщност бях много по-изненадан, че ми харесаха Ecco Bella lippies. Те'отново марка I'Виждали се през годините в магазините за здравословни храни и в сравнение с лъскавите шикозни бели опаковки Nūdus, техните са доста скучни:

Аз също спечелих'Тъжно е, че тези червила ще бъдат типичния кошмар за здравословна храна с прекалено кафяви тонове, странни блясъци и неприятни текстури. Знаете ли, вида на грима, който изключва хората от естествения грим съвсем!

За щастие, това изобщо не е така.

Опитах пет от 17-те нюанса и всички те са толкова приятни! Много модерни цветове, както и с прекрасно балсамово усещане. 

Преди да ги покажа на теб, нека'С бързият поглед към съставките:

Растително масло, изопропил палмитат (от кокосов орех), канелилов восък, 100 Ю витамин Е, органично невен масло, органично масло от лайка, органично масло от жожоба, оксиди с покритие от цветни восъци. Розовите цветове съдържат кармин.

Приятен и кратък, точно както ми харесва! Трябва да се отбележи, че тези червила са без аромати, глутен, FD & C боя и нефт. Повечето от тях също са вегани.

Позволявам'погледнете цветовете!

палисандрово дърво

Rosewood е много мътно кафяво-розово червено. Никога не бих го взел сам, но боже, много ми харесва! Това би било ласкателно върху всеки тон на кожата и е идеално за онези дни, когато искате малко нещо'-нещо' на устните си, но не'Нуждаете се от пълно разцъфване и червено. Текстурата е просто перфектна.

Праскова Фрост

Прасковата Frost е мека, ласкателна праскова-гола. Няма измръзване, затова не'Не се тревожи! Обичам моите прасковени червила, така че това е цветът, за който бях най-развълнуван и не го разочарова. Структурата на този е малко по-дебела, което го прави достатъчно непрозрачно, за да се появи върху вашия естествен цвят на устните. Единственото нещо е, че има малко "миризма", така че мисля, че трябва'ве получи по-стара извадка. (Никой от останалите нямаше откриваем аромат изобщо). Компанията обеща да ми изпрати нов заместител, но никога не дойде...

Мерло

Мерлото е дълбоко виолетово. Определено най-драматичният от групата тук! Въпреки това, тъй като текстурата е доста чиста, тя дава на устните ви почти оцветен, "само ухапан" ефект, вместо да изглежда тежък и устните. аз'да носят това за вечер ... то'това е една от най-хубавите, най-носещите се моливи'видях.

REDvelation

REDvelation е класическа, истинска червена, която ще работи върху всеки тен. Този пакет съдържа много пигмент и може би не е толкова чист, колкото някои от другите; текстурата е прекрасно кремообразна. Ако ви харесва червените, вие'Ще го обичам! Забележка: Този сянка не е веган.

Розова роза

Розовата роза е светло-средно розово с жълти нюанси. Както винаги казвам, жълто-базирани розови са много трудно да дойде, дори и с основните марки грим ", така че за да има естествено предлагане е доста вълнуващо! Този сянка просто ме прави щастлив; тя дава на лицето си забавно поп цвят, но все още не е't супер ярко. Забележка: Това също не е веган.

заключение

За около $ 20 всяка, това са доста грандиозно находка. Ако търсите естествени съставки, модерен избор на цвят и леки, комфортни, балсами за устни, вие ще бъдете наистина впечатлени!

Намерете ги на адрес:

Опитали ли сте тези червила?
Коя сянка е любимата ви?

Leave A Comment

+ 28 = 35