Goody’s TangleFix е изненадващо ефективна отблъскваща четка

аз'm snob за коса. аз'Ще го призная. Винаги ще се сърдя с моя Мейсън Пиърсън, който считам за Cadillac на четки за коса и струва всяка стотинка от $ 100 +, които трябва да похарчите, в зависимост от модела. (Моята'Сега си мисля, че вече 10 години се задържат.)

аз'съм опитах да донеса други бръсначки в кошарата, само защото ми беше задължение като тестер за красота, но без никаква полза. По-евтините, дори четки Fekkai и Shu Uemura, за да бъда честен, биха изтръгнати, захапали, боли и издърпаха косата ми, така че обикновено съм останал на стария вярващ депутат, дори да го използвам, за да греша моята влажна коса от душ. (Мисля, че веднъж четях в едно списание, че за тази цел трябва да използвам гребен с широка зъбна решетка, но преди няколко години осъзнах, че като много "съвети" за списанието, не ми правят никакви благосклонности.)

Както и да е, всичко това е да кажа, че имах нулеви очаквания, когато чантата на Гуди'новите стартове преминаха бюрото ми. Първото нещо, което се опитах, беше тази кръгла четка с четина покрита с кърпа материал, защото мислех, че звучи наистина страхотно.

Изглежда, не е толкова готино. Така че времето мина, забравих да изпробвам останалата част от съдържанието на чантата и след това започнах да чувам за тези разпиляни четки.

Първо, моята снаха ми каза, че всички майки в 'качулката говори за тези нови четки, които дъщерите им всъщност биха толерирали, без да се гърчат и да просят милост.

Тогава бях в Тони'и едно от момичетата използва тази фънки четка, за да изпържи косата ми след цветовете ... И ИСКАТА ДЕЯ'НИЩЕ ВСИЧКО. И там беше. Моментът на светлината, който използваха, беше едно и също нещо и вече седеше в дома ми:

Goody TangleFix, на Amazon.com, Target и Walgreens.

Това е'не е хубаво. То'е скучен сребърен цвят, който просто изглежда сив (и също така идва в черно). Децата'версията е в лилаво и синьо, което не е'не е много честно.

Но кой го е грижа, когато това нещо струва осем долара и е най-доброто при размазването на косата ви, толкова добро, колкото и Mason Pearson, ако не е по-добре. Едва ли можех да повярвам, защото докато Гуди прави невероятно всичко друго с косата, в четки не бях най-големият им фен.

То'свръх лека, с формата на компютърна мишка и ергономично проектирана така, че да се вписва много удобно в дланта на ръката ви, като едната страна е означена като "малка" за малки ръце, а другата "средна" за средни ръце.

От долната страна има черни пластмасови влакна, които са предназначени да се огъват и да се огъват с косата си "те"'не всички са твърди като много четки.

Можете да го използвате на мокра или суха коса и то'е важно да го направите, като започнете от краищата и работите нагоре. Това не е така'- четка, с която се забиваш като депутат; то'специално за по-бавна работа. дон'не го използвайте за топлинно оформяне или със сешоар - може да се стопи!

Долната линия: Обичам този малък човек. Той спечели'т да замени моя масон Pearson, защото тази четка е направена да прави много повече неща - редовно четкане, обратно четкане, топлинно оформяне и т.н.'s направени от глигани, вместо пластмасови. Но за да разберем косата ми по-заплетена, Goody наистина прави това, което обещава.

Намерете Goody TangleFix на Amazon.com, Target и Walgreens.

Опитахте ли още тази четка?

Какво използваш, за да размажеш косата си?

Имате други кошници за коса?

Leave A Comment

34 + = 35