Dior ноктите Glow и устни Glow Всичко, което искам да нося точно сега

Както повечето от вас вече знаят, това не е така't вида красота блог, където вие'насърчавайте се да носите пет нюанса на зелени очи навсякъде наведнъж или да издължете лицето си със слоеве на слоеве от бронз и подсветка, всички стил на Кристина Агилера.

Не, ние определено отиваме за по-малко-е-повече подход тук. Не голи лица (защото само наивните членове на противоположния пол всъщност вярват, че естественият ни вид е естествен). По-скоро като "ти, само по-добра" красота. Това означава, че за ежедневен грим поглед, просто добавяне на малки tweaks, за да подобри това, което вие'имам, без да пресичам някоя от характеристиките.

Вие ли сте с мен по този въпрос? Надявам се, защото искам да ви покажа няколко нови prodz по тези линии, които ме правят много щастлива тази седмица.

Първият:

Dior Nail Glow ноктите подобрител, $ 24.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Ноктите Glow! Нима'че най-голямото име и идея за продукт, които вие'съм чувал в дълго време? То'чист лак за нокти, с най-малкия намек за розово, което увеличава естествения розов цвят на ноктите ви, така че да изглеждат по-"готови". (Макар че отнема 10 секунди, за да го прокарате, точно като обикновен ясен лак.) Технологията във формулата коригира жълтеникавата светлина и осветява белите нокти, за да създаде фин френски ефект на маникюр ... който, както знаете, е totes на тенденцията за пролетта на 2013 година. Вместо да отиде за пълна версия Chanel от пистата, този полски прави френски в много по-фини (да се чете: не-лепкав) начин. И голямата мазна четка е мечта да се използва.

Тук'какви са ноктите ми преди (мръсни, скучни, пожълтяващи):

И 10 секунди по-късно:

Не е зле, като се има предвид времето за инвестиране (нула) и състоянието на ноктите ми, за да започнете. (Ugh, аз винаги забравям какво един брой Shellac прави за тях ... Аз'аз се възстановявам от него в момента.) Освен тези бързосъхнещи полиращи препарати, Dior е страхотно, което трябва да имате за тези времена, когато сте'изтичайте вратата, но трябва да поправите ноктите си бързо. Както миналата нощ, аз'm го носи тук. Също така е чудесно за всеки, който търси лесен ъпгрейд на чистия си лак.

UPDATE: Тук'това, което Nail Glow изглежда външно "много лилаво"!

Сега, тук'но концепцията отново, но приложена към устните:

Dior Addict за устни за блясък с цветен ревиващ гланц, $ 32.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Всеки, който си спомня тези "интуитивни" гланцове на устните от Smashbox, които бяха наистина големи преди няколко години? Те бяха ясни, но вие'd ги поставя и те'd промяна на цвета според това, което е трябвало да съответства на вашия тен. По това време ми хареса идеята, но това беше в епохата на залитане, така че нещата раздразниха устните ми и не бяха'Всичко, което овлажнява.

Бързо напред до 2013 г. и Диор'и го направи по-добре. Този блясък има бледи, не-лепкава текстура, която ние'очаквате сега от нашите продукти за устни и наистина се трансформира от чист, ясен розов до промит, устните за укрепване на устните, когато го поставите.

Това е цветът направо от тръбата:

Устните ми преди (снимката е изрязана, защото това е, което наистина приличам, когато аз'm писане на тези публикации "без грим и носене на моите фитнес дрехи!):

Тук'как преобразява устните ми:

Спретнато, нали? То'това, което искам да нося в момента.

Кажи ми:

Вие сте фен на "красотата ви, само по-добра"?

Изпробвахте ли Dior Nail или Lip Glows?

Всякакви други продукти, променящи сянка, като тези, които бихте препоръчали?

Leave A Comment

− 3 = 5