Clarins 3-Dot Liner прави очите ви поп, без да е очевидно за него

Винаги пожелахте да можете да направите очите си да изпъкват повече, но да мразите вида на очевидната очна линия на очите или очите?

Аз съм с вас. Това е моята точна целенасочена цел за грим, тъй като предпочитам по-леко докосване по време на дневна светлина, а формата на капака ми причинява загуба на време (освен ако не го натрупвам и никой няма да го види).

Но има решение, и то'е много, много страхотно. Clarins 3-Dot Liner, вече на разположение в Brown, създава изпъкнали очи в най-добрите, най-фините и 'не се опитвай твърде трудно' начин. Всъщност никой дори няма да може да ви каже'носете допълнително грим за очи!

Може би си спомняте да говоря за това нещо известно време назад (2012 г., за да бъдем точни, когато за първи път излезе в "Черно" и беше с ограничено издание). Сега Черното е постоянно и те'ве актуализирате формулата с допълнителни съставки, които помагат на краката да останат дълги и здрави (yay!). 

Кафявият нюанс е нов от миналия месец, но в ограничено издание, но нека'Надявам се, че те стават и постоянни, защото наистина заслужава да бъде.

Първите неща, първо, е в подписаното червено опаковане Clarins и тук са съставките (в случай, че се притеснявате за това):

Когато го извадите, изглежда като всяка друга слаба течност, докато не отворите капачката. Не един, но три зъба тук, което прави това суперспециално:

Lemme обясни защо.

Когато внимателно натискате трикратно заострения апликатор върху кожата си, тя създава три малки точки (оттам и името). Нанесете я точно в основата на миглите и то перфектно запълва пространствата между всяка миризма, за да фалшифицирате по-пълен ефект. 

Да, отнема малко повече време, за да използвате това, като работите по протежение на линията на бедрата и щамповате с лайнера, вместо просто да изчертаете линия наведнъж. Но резултатите са добре си струва. Помислете за ваши воднисти мигли, без да изглеждате като теб'носете допълнителен грим!

Разбира се, можете да го използвате и като конвенционално очна линия, ако го държите под ъгъл и да рисувате по протежение на линията на бедрата само с един от върховете. 

Самата формула е течност, но не е хрупкава или разхвърляна; то'е съвсем чист и точен за употреба. След като изсъхне, което е много бързо, то има невероятна енергия, която остава много по-добра от моите моливи'опитвали сте се преди във водните линии, които са склонни да намазят в течение на деня. 3-Dot Liner не'Трънкане.

Докато обичам черно, мисля, че Браун е по-идеален за мен през деня и е чудесен избор за тези с лека кожа.

Готово за моето преди и след това? 

Някаква лудост, каква е разликата! И аз дори носех спирала преди (новата Lancôme Grandiôse). Но'е много ясно, че имам нужда от 3-точка Liner да се даде определение ... и наистина се доставя.

Тук'е по-отблизо:

Както можете да видите, не't стесняване на водните линии въобще - този инструмент не е't за това. Ефектът е само от попълване на корените на миглите ми. Съсредоточих повечето от усилията си отгоре, а след това леко докоснах и по долните корени.

Вероятно можете да кажете, че аз'Просто съм луд за това нещо! И сега, когато имам по-мекия Браун, аз'Ще го използвате през цялото време. Опитали ли сте го?

Къде да купя

Намерете Clarins 3-Dot Liner на следните търговци на дребно:

Кажете вашето мнение

Опитали ли сте вече Clarins 3-Dot Liner? Какво мислиш за тази линейка? Имате други трикове, за да направите очи поп, без да сте очевидни?

Leave A Comment

− 3 = 3