5 продукти за красота, които трябва да опаковате, когато отивате към къмпинг

Girls & # x2014; и, момичешки момичета & # x2014; обикновенокажете, че къмпингът не е нещо ". И аз няма да се лъжа ... преди миналата година, това също не беше моето нещо. Казваме ни на открито, защото не можем да си представим раздялата с нашите най-ценни продукти за красота.

И това е вярно. Това е трудно.

Обаче, само защото го обработваме на открито, не означава, че нашият режим на красота трябва да бъде! След два пъти това лято, сега съм официално опитен пътешественик. (° С'мон, Кейт Мос! Трябва да знаете, че палатката няма да издържи на буря.) Добре, може би все още мога'- започнете огън от купчина клонки, но аз имам измисли най-красивите продукти за красота, които да донесете, за да избегнете сериозни неприятности на красотата. Избрах тези специфични екстри, защото на моето първо пътуване до къмпинг, осъзнах какви неща отчаяно се нуждаех ... и тогава беше изключително доволен, когато ги имах на второто пътуване.

За разлика от собствената си баня и спалня, която може да побере колкото се може повече продукти, когато се опаковате за къмпинг, пространството е в максимален минимум. Дори не можете да донесете тези сладки тоалетни торбички, които виси на кука, когато отивате на празен път, за да кажем навсякъде, където не е в палатка.

По тази причина това е крайното правило: КАЧЕСТВО, НЕ КОЛИЧЕСТВО. Кажи го с мен, приятели.

Сега, с това като моята мантра, тук са моите топ пет...

1. Водоустойчива спирала

Независимо дали сте на плажа или просто навън, когато е толкова горещо, че го прави външност както сте били във водата (oysh!), твърда водоустойчива спирала работи чудеса. Аз ще проповядвам това до края на времето или докато не ми бъде показано по-добро:

Моля, пренебрегвайте факта, че:

А) маскарата не се рекламира като водоустойчива ... А НЕ Е. Кълна се!

B) има вдъхновена от Хелоуин черна / оранжева опаковка.

Не печелиш да гледаш много огледало, тъй като всъщност не са наоколо, затова ти се нуждаеш от спирала, която ще има гърба ти! Тя не може да бъде напълно размазана и зацапана. Влязох и излязох от плажната вода цял ден, а 24-часовата LashBlast остана като проклета татуировка! Брилянтно. (Купете го тук за $ 10.99 от Well.ca безплатна доставка и няма минимална поръчка в Канада!)

Въпросът е, че когато отидете на къмпинг, не можете да влачите по целия си режим грим за очи с вас и мисля, че спиралата е единственият продукт, който може да ме накара да се почувствам, сякаш съм сложил повече грим, отколкото всъщност имам.

2. Двойно хидратиращ хидратант със SPF

Тъй като вие сте изключително ограничени за пространство, когато отидете към къмпинг, няма място за тези масивни, фантастични, невероятно мирисващи овлажнители. Бих познал трудностите, които причинява това, защото имам един милион от тях. (Всеки аромат и дори когато си мислех, че имам достатъчно, аз просто отивам напред и получавам повече!)

Има много по-важни НЕОБХОДИМОСТИ за къмпинг, но момичетата трябва да имат меки крака, амирит?

Ето вашият отговор: Овлажнявайте с вашия слънцезащитен крем.

Използвах Ombrelle Complete Extreme Lotion SPF 30. (Доставя се тук от Well.ca.) ​​Тъй като това е овлажняващ блок, когато дърпате, за да се предпазите от слънцето, вие също така поддържате кожата си приятна и мека. Това, приятелите ми, е ДВОЙНО.

Pro Camper Tip: Този слънцезащитен крем е също без аромат. Защо това е важно, питате !? Тъй като свежите аромати канят комарите да празнуват на кожата ви! Така че, освен ако не'имунни или ги обичате ('k, никой не), трябва да избереш нещо неприятно. Вие ще бъдете щастлив пътешественик ... буквално!

3. Сладки, мини сухи шампоани!

Коса след четири дни на къмпинг ... #girlproblems

IIIII знам, че не се събуждам четири дни в къмпинг с коса, която изглежда и мирише свежа ... но никой друг не трябва да знае това! Сухият шампоан беше най-добре пазената ми тайна. (Е, вече не, предполагам, но заради красотата ...)

Сухият шампоан изглежда е един от по-новите удари, които съм забелязал в света на красотата. Не съм сигурен дали това е така, защото всички сме твърде мързеливи за душ или просто сме прекалено заети във всеки друг аспект на живота си. Независимо от това, преди няколко месеца прескочих на борда на сухия шампоан влак (* choo choo *) със спрей за шампоан Oscar Blandi. Тя мирише на удивителен лимонов пай (не оценявайте това описание, само му вярвайте).

Опаковката беше твърде голяма, за да донесе по време на къмпинг, но открих тази супер сладка, дребна версия на Suave Professionals Dry Shampoo. Действителният контейнер за пръскане е по-малък от моята длан!

Колко сладко?! И като се има предвид, че това е един огромен един долар (и около $ 3,00 за бутилката с пълна големина), тя работи чудеса.

Много от къмпингите нямат душове, а тези, които правят, понякога са толкова мръсни, че мисля, че се чувствам по-малко чиста, оставяща ги. Тази тинена бутилка сух шампоан беше само трик, от който се нуждаех, за да избегна пълно унищожаване на косата.

Pro Camper Tip: Вие не искате да бъдете че момиче, което претрупва и изглежда добре поддържано, когато сте предполагаем да го "грубо", така че мини продуктите са идеалният начин да се промъкнем в повече.

4. Челюсти със зъби

Позволете ми да изясня. Не тези ленти, които носете в трета степен със супер интензивни зъби на акула, които правеха предната част на косата ви парче и странно. Е в.

Още като тези по-долу!

Този избор е доста ясен. Не може да се объркате с обикновена черна лента за глава. Те са сладък начин да изтласкате малки костеливи бебешки косъмчета от лицето си, особено когато не донесете никакъв серум за контролиране на изпичането! Никой не каза, че не можете да бъдете модерни в средата на гората! Тези по-горе са Goody headbands, които можете да преместите нагоре във всяка местна аптека.

5. Балсам за устни с SPF

Факт: Много хора мислят, че устните не горят като останалата част от кожата ... но те го правят! Научих, че по трудния начин, помни?

Когато за първи път заминах за къмпинг през юли, аз бях ритник, че нямам балсам със SPF. Лично аз имам три любими балсама, които използвам в зависимост от това как настроението удари...

Nivea Sun грижа за устни съдържа SPF 30 и плъзга на ясни:

Вярвам най-много, за да се уверя, че устните ми не изгарят от слънцето. (Купете го тук от Well.ca само за $ 2.29!)

Медицински балсам за бульекс с лечебна лепкава смес с SPF 15 мирише напомняте,!

Има малко по-малко защита от слънце. (Но'също е по-евтино "'s на разположение за $ 1.99 от Well.ca.)

За блясък на цвят ми харесва бебето на Maybelline в Ню Йорк.

Имам Pink Punch (второ от дясно) и както подсказва името, добавя сладък розов удар. Освен това има SPF 20 за зареждане! Тези са $ 4.99 на поп в Well.ca.

Така че там го имаш. Следващия път Вие отидете на къмпинг, надявам се да се върнете тук, за да сте сигурни, че ще донесете всички добри екстри. Повярвай ми, дами. Изстъргването му на открито няма да бъде толкова грубо с тези пет продукта.

Рики Чимински е студент в университета "Рйърсън" в Торонто. Следвайте я в Twitter: @rikki_see.

Кажи ни:

Били ли сте някога на къмпинг? (И ние не'т означава "просмукване".)

Какви са най-важните неща за красотата ви, когато сте?'отново в голямото открито пространство?

Опитвали ли сте някога тези продукти??

Leave A Comment

70 − 68 =