13 Съвети за добра снимка

Ах, профилната снимка. Как може такъв малък квадрат да предизвика такава тревожност? Дали това е така'на Facebook, Instagram или вашия профил Match.com, вашият потребителски профил прави непосредствено първото впечатление. Той не само показва на вашите приятели (или бъдещи дати) това, което изглеждате, но също така мигновено отправя съвети за вашата личност, настроение и самовъзприемане.

Като фотограф и художник на грим, то'е моята работа да помагам на хората да изглеждат най-добре във фотографиите. В тази серия от три части, аз'ще споделя някои от тайните ми зад не само удобни, но уверени пред камерата. аз'Ще ви покажем както DOS, така и DON'Ts на позира, осветление и грим, и неудобно себе си за ваша полза в този процес. (Вие'добре дошли.)

днес'и се фокусира специално върху поставянето и как да преместите лицето и тялото си, така че да изглеждате и да се чувствате чудесно на камерата.

Ако мислите за любимите си снимки в миналото, шансовете са, че те са били взети от професионалист, който може да ви насочи към естественото ви излъчване или да бъде изрязан от снимка на вас, която се забавлява с хора, които обичате. Прав ли съм?

И в двата случая най-вероятно сте били спокойни и щастливи и изглеждахте като най-добрата версия на себе си. Но понякога имаме нужда от нова снимка на профил, stat, а ние не'нямате професионална помощ в готовност. В такъв случай просто...

Като следвате няколко насоки за поставяне, вие'ще имате чудесна нова снимка за нула време! Както обещах, аз пожертвах собственото си достойнство, като отправих всяка поява на грешка, за да ви покажа съветите си. Празни очите си върху цялата неловко слава (и много необходимо боя работа) по-долу! Позволявам'да се гмурнем направо в него, ще го направим?

1. Няма празни погледи.

Един празен поглед просто изглежда, добре, празен. Ангажирайте се с камерата и внесете енергия в очите си. Вие'Ще изглеждам по-привлекателно и по-скоро като собствения си глупак.

2. Дон'не действай изненадан.

Разширяването на очите ви маниакално ще ви накара да изглеждате малко луди. Отпуснете лицето си и наистина се усмихнете. (Редактор'Забележка: Намерението също така наистина помага, ако примазвате малко очите си, изглежда, че им помага да останат вместо да се отварят толкова широко!)

3. Бъдете очарователни, не объркани.

Позволявам'да бъдете истински тук: ако изглеждате объркани и / или укоряващи, то'е безопасно да кажа, че спечелихте'Т изглежда много удобно. Обърни се, че се усмихваш!

4. Бъдете напред, не нагоре или надолу.

Много хора, които са самосъзнателни за областта на брадичката си, ще изрежат брадичката си нагоре в снимките (вижте по-горе). За съжаление, това само обръща повече внимание на областта на брадичката ви и никога не изглежда съвсем естествено. Ако ти'че се притеснявате за брадичката си, по-добрата възможност е да се обърнете директно към камерата, да придържате брадичката директно напред на няколко сантиметра, а след това да направите ъгъла на лицето си надолу много леко, подобно на това:

Натискайки брадичката си напред, тя стяга кожата на шията си нежно и създава повече определена сянка под брадичката ви. Като бонус, тънкият ъгъл на вашето лице разширява очите ви, правейки ги по-големи и по-светли.

От друга страна, опитайте да не наклонявате брадичката си твърде много (вижте примера по-долу), тъй като може да изглежда малко страховито. Запомнете, брадичката напред и (все така леко) надолу.

5. Кажете толкова дълго, за да гледате настрани.

Отдръпването от камерата и гледането назад само с очите нарушава лицето и изглежда малко подозрително и неприятелско. Ако отмените лицето си от фотоапарата, оставете го под ъгъл от 45 градуса.

6. Избягвайте "чайника".

Много жени се радват да направят "чайника" с една ръка на тазобедрената става, тъй като тя има отслабващ ефект върху ръцете. Тъй като толкова много хора са го приели, обаче'стана почти позиращо клише и изглежда малко сирене. Вместо това, дръпнете раменете си назад, поставете ръцете си върху горната част на бедрата си, с лактите, прибрани назад, и наклонете тежестта си на задния си крак. Той има същия ефект, но изглежда много по-малко измислен. Тук'е бърз пример:

7. Просто не кажете "не" на себе си.

Аз го разбирам. Понякога костюм, коса и грим се събират толкова перфектно, че създават красота и стил чудо, а вие'никога не изглеждаше по-добре. Можеш'Не устоявате на желанието да си направите снимка на себе си в този магически момент.

Но следващия път, когато почувствате, че сте достигнали ръката си за себе си, просто протягайте ръката си малко по-надалеч, докоснете приятел на рамото и го помолете да направи бърз изстрел. Това има две непосредствени предимства: спечелихте'не е човекът, който да вземе самия себе си, а лицето и тялото ви ще бъдат в естествено съотношение, вместо да се изкривят от широкия ъгъл на самоопределена снимка. Ако ти'отново е мъртъв, че е единственият, който да заснемете себе си, да се запознаете с бутона за самоснимачка на вашия фотоапарат или да инвестирате в дистанционно за камера.

8. Извадете кафето.

След като изразът е спечелил няколко записа в Urban Dictionary, той'вероятно най-добре да го избегнете. Duckface, или някакъв вид закачен устна наистина, просто изглежда глупаво. Ако ти'мъртъв сте настроен да не се усмихвате, отпуснете устните си, леко ги разделете и вместо това се усмихнете с очите си. Просто не'Не разбирайте устните си във всякакви форми на кръг или клюн, обещавайте?

9. Дон'Не понасяй толкова много, че боли.

Освен ако не'модела и се изисква да поддържате странни поза, ако се окажете, че се стеснявате или дърпате мускулите, когато се занимавате с снимки, вие'вероятно се оказва твърде трудно. На подобна бележка, ако трябва да се обърнете значително, за да влезете в "картинката си поза", може би ще се отпуснете малко? Всяко от следните неща само крещи: "Аз'М POSING !!! "

Страничната чайник, наклонена глава, гледаща през рамо:

Лицето се вдигна надолу, без да се усмихне:

Извинявам се, че дори включих тази следваща поза, но това'е нещо:

Или тази:

10. Дон'Не е прекалено секси.

Така че там'е секси, а после и там's WERKING наистина ли трудно да бъде секси. Ако усетите, че очите ви са болезнени заради вас'толкова толкова зает, че ги тлее, свали го. Можете да направите същата като брадичка поза, но да отпуснете лицето си така:

11. Извадете ръцете си от корема си.

Защото толкова удобно, колкото може да се чувства, то винаги ще създаде впечатлението, че вие'бременна.

12. Направете косата си назад.

Свиването на косата на една страна, както е показано по-горе, или зад едно ухо, както е показано по-долу, отваря лицето ви и показва добре врата ви. Тя също изглежда по-спокойна. Като бонус, ако имате овална или продълговата форма на лицето, тя помага да добавите и ширина към лицето си.

13. Оставете вашата истинска усмивка да блести.

Ако се чувствате неловко усмихнати на удара, помислете за човек, когото обичате, или нещо забавно или забавно, което се случи наскоро. То'ще донесе малко блясък на очите ви и веднага ще ви отпусне.

Кажи ми:

Чувствате ли се, че сте направили някоя от тези, които представят не'TS?

Или има ли някои, които мислите, че сте'т толкова лошо?

Какво'е твоята тайна да вземеш страхотна снимка?

Leave A Comment

− 2 = 8