Кели Озбърн Диета и тренировка

Британската Кели Мишел Лий Озбърн е само двайсет и девет, но вече е довършена певица, текстописец, актриса, телевизионен водещ и моден дизайнер. Родена на родителите Шарън и Ози Озбърн, звездата никога не е имало вероятност да бъде болезнено цвете.

Веднъж забелязана, с наднормено тегло, от 2009 г. насам Кели Озбърн е хвърлила поне седемдесет килограма. Да, така е, седемдесет килограма! Сега, много талантливата звезда има тънка и привлекателна фигура. Тя е постла, но все пак извита, тънка и секси. Извън това, откъдето тя отиваше от мърляна до шик, мазна до абсолютно зашеметяваща! Кой знаеше, че под нейното допълнително тегло една красива жена чакаше да цъфти? Освен че е загубила тегло, звездата също е била в процес на рехабилитация, за да преодолее проблемите си с алкохола и наркотиците и сега е посланик за здравословен и здравословен живот. Да, Кели Озбърн със сигурност е плакат момиче за обръщане на живота си наоколо! Устойчивостта на звездите се отплати и сега, с новата си фигура и чист начин на живот, тя е вдъхновение за милиони хора по целия свят, мъже и жени. Докато само преди няколко години тя скри тялото си под хлабави дрехи, Кели Озбърн сега е постоянно на снимката, носейки тесни рокли, бикини и изяждайки красивите й крака. Но как го е направила, питаш? За някои от нас, които губят седем лири е предизвикателство, няма значение седемдесет! Е, вие попитахте и аз отговорих. Ето привилегированото диета план на Кели Озбърн и рутинни упражнения ...

Кели Озбърн има личен треньор

3be8bd1f130b9f1c55ecf31cfaccf67f

Първата стъпка към невероятната загуба на тегло на Кели Озбърн беше да наеме личен треньор (и да си купи комплект от пет килограма гири!). Кели Озбърн е свършила много работа с треньора си Сара, който често е свързан със синята глина основа в Лос Анджелис. Тя помогна на звездата да се справи, като я тренира и я накара да практикува Босу, Power Plate и много и много кардио.

Обучението на Кели Озбърн

3cbde32f796ba495cc29ae90fbe4e95b

Дори сега, след като е загубила толкова много тегло, Кели Озбърн все още работи и тя винаги започва тренировката си, като прави леко загряване. За да ни затопли, тя прави леки упражнения и джоги за около десет до петнадесет минути. При джогинг тя използва неблагодарна, която се противопоставя на излизането. След това Кели Озбърн преминава към различни упражнения по свой избор. Тя прави комбинация от кляками, преплитания, дъски, велосипеди за тренировки, кръстосано трениране и всичко друго, за което можеш да се сетиш. Ключът е, че тя се придържа към само няколко упражнения на сесия и ги прави толкова дълго, колкото е възможно, преди да вземе почивка от тридесет до четиридесет секунди и след това продължи. Е, аз казвам, че тя си взема почивка, тя всъщност прави ходене по планината за това време, така че тя постоянно изгаря калории. Кели Озбърн прави това за около половин час три пъти седмично в минимална степен, макар че, когато за първи път започна пътуването си загуба на тегло тя е работеше пет или шест пъти на седмица.

Други тренировки на Кели Озбърн

4b40aa8bea90c31ecc54b9d09599a9ed

В допълнение към високите си въздействия кардио тренировки, Кели Озбърн също обича да практикува йога, Пилатес, тежести и съпротива обучение. Това е голямото разнообразие от упражнения, които практикува тя, която й е помогнала да бъде толкова успешна в пътуването си.

Диетичният план на Кели Озбърн

8f9de7ac776f8ca1eb64bc5df372b199

Когато става въпрос за храната си, Кели Озбърн не е твърде строга за себе си. Тя всъщност е против диета, защото тя е добре наясно, че веднага щом се храните нормално отново ще спечелите тегло отново. За нея всичко е за ядене нормално и здравословно, без ядене перфектно. Докато се опитва да не преяжда и само да яде лоши храни, каквито обичаше, тя си позволява да яде нездравословно на моменти. Обикновено започва деня с тежка закуска, в която се занимава всичко, което тя харесва. Тя дори признава, че пие на закуска на моменти. За обяд обикновено има салата, тъй като тя обикновено е пълна със закуска, а за вечеря тя обича да има овесена каша. Нейното мислене е, че ако тя яде лошо в началото на деня, тя ще остане до края на деня, за да го направи. Тя си позволява да излъже ястия и дори да мами дни понякога, само докато се опитва да яде здравословно като цяло.

Съвети за загуба на тегло на Кели Озбърн

2230c8b2a7588a69b4d2e8ce34e3583f

Звездата проговори през май 2013 г. за загубата на тегло и беше дори достатъчно любезна, за да сподели някои страхотни съвети със света за това как тя го е направила и какво ще продължи да прави. Първото й правило е никога да не прескочите закуска - това ви причинява повече вреда, отколкото полза. На второ място, пийте поне шест до осем чаши вода на ден, за да поддържате тялото си в най-високо състояние. Трето, само ядете, когато сте гладни или в крайна сметка консумирате калории без причина. Тя също така препоръчва хората да не пазаруват, когато са гладни. Ако го правят, те са по-склонни да купуват нездравословни храни като шоколад и готови ястия. Това са всички правила, които Кейли Осбърн се придържа и съвети, които тя възхвалява за новото си тяло.

(всички изображения, идващи от pinterest)

Leave A Comment

28 + = 34