Диетата и тренировката на Audrina Patridge

4f721019ab938fd2c92f9fb3a69ad1ce

Audrina Patridge, американска родена звезда на хълмовете, Audrina и танцуващи със звездите, има две части готови тяло целогодишно. Двайсет и осемгодишната актриса и модел непрекъснато в най-добрата форма и никога не пропуска възможността да покаже гъвкавата си фигура. И защо би? Откакто се появи през 2006 г., идеалното й плажно тяло стана нещо за жените навсякъде, за да завиждат! Изглежда, че Одрина Патридж бързо се превръща в известна със своето перфектно тяло, което много от нас самите смъртоносни жени се чудят как и коя земя тя успява да остане да изглежда невероятно добра! Тя има великолепен стомах, фантастичен набор от крака, постно оръжие и дори голям набор от гърди - тя изглежда има всичко. Ако, подобно на мен, не можеш да не се учудиш от това, как изглежда тя, тогава ще се радваш да чуеш, че съм направил малко копаене и разбрах точно какво прави Audrina Patridge, за да изглежда толкова завидно добра. Ето как…

Борбата с тялото

44aca659153512702fd7820f31650d55

За да поддържа тялото си на бикини целогодишно, два или три пъти седмично двайсет и шест годишната доза е рутинна, която нейният личен треньор Джарет Делбейн нарича рутината на тялото. "Ние редуваме кръгове от боксови комбинации, които включват удари и ритници с вериги на телесно тегло - само сила се движи", казва той по отношение на рутината на звездата. "Това е с висока интензивност, затова изгаряте много калории, докато сте свити. И тъй като упражненията не използват никаква екипировка, Патридж може да се придържа към тях, независимо дали е на път или у дома.

Рутинните процедури започват, като се прави кутия за сянка или скачане на въже за общо три минути. След това Audrina Patridge продължава да прави по един набор от двадесет повторения от всеки един от различните ходове, за да няма почивка между тях. Понякога Audrina Patridge скача въже от кутии за сянка в продължение на една минута между всеки комплект, за да увеличи количеството калории, които изгаря. При типична тренировка тя повтаря тази тренировка два пъти. Тази тренировка е страхотна за звездата, тъй като тя не изисква оборудване - дори скок въже е по избор, тъй като тя може да имитира движенията без едно. Това означава, че тя може да тренира по всяко време, навсякъде, задължително за някой, който пътува толкова много и който има такъв зает живот.

Пет до шест тренировки на седмица

72a586a806d62550d6179e5200e80223

Audrina Patridge Body Boxes два или три пъти седмично, но тя е далеч от бездействието на предполагаемите дни "на разстояние". Тя работи пет или шест пъти седмично, а когато тя не е Body Boxing, тя или прави Пилатес, прави тренировки за телесна маса, прави тренировки за сила, или работи върху ядрото си, за да гарантира, че коремът й остава елегантен и постно. Не е чудно, че изглежда толкова добре, колкото и тя, имайки предвид размера и интензивността на тренировките, които прави. В края на краищата, аз за един казвам, че заслужава завидно тяло!

Диетата на Одрина Патридж

86319de677ae85df84dee376076a1a81

Едно от любимите неща на Одрина Патридж е ябълките. Тя казва, че е много по-скоро да яде вкусна ябълка, отколкото да си вземе чаша кафе или шоколад. Тя обича как получава толкова много витамини и минерали от тях - те са вкусни и невероятно добри за нея!

Казано, все още има любов към различни други боклуци. Тя никога не е склонна да се отклонява твърде далеч от здравословното си хранене, така че винаги е сигурна да запази желанието си под контрол. Понякога си позволява калорични третира, но винаги наблюдава часовника си и се уверява, че това е просто част от цялостната здравословна диета. Когато става дума за здравословно хранене, тя е огромен фен на здрави шейкове. Тя винаги казва, че тя препоръчва шейкове, съставени от различни плодове като манго, праскови, ананаси и плодове, но според източници тя дори се радва на зеленчукови зеленчуци. Друг от любимите неща за консумация на звезда е природното или гръцкото кисело мляко, смесено с много пресни плодове. Той прави вкусна закуска или дори може да се консумира като лека храна.

b0472e1cde4fc18053a9d70789187da4

Така че, има го, дами, диета план на Audrina Patridge и рутинна тренировка. Макар да изглежда, че работи невероятно тежък ден и ден, за да изглежда толкова фантастично, тя не е толкова силна за себе си, колкото много известни личности, нещо, за което й се възхищавам. Фактът, че тя си позволява само любимата си храна само с умереност, е нещо друго, за което трябва да й похвалим - тя не се чувства гладка, нещо, което някои известни личности като че ли са подложени на всички натиск върху тях. Ако сте се радвали на тази статия, можете наистина много повече в раздела Знаменитост на нейния интерес, плюс, ако имате искане кой бихте искали да прочетете за следващия, просто да ме уведомите!

(всички изображения се намират чрез pinterest.com)

Leave A Comment

+ 49 = 51