Ангелина Джоли Диета и тренировка

Анджелина Джоли (родена в Ангелина Джоли Войт) започва да работи на седемгодишна възраст и сега три десетилетия по-късно, а на тридесет и осем години е истинска актриса, режисьор, сценарист, продуцент, годеница на Брад Пит (много ревнив ли е?) и майка на шест. Нейните постижения са безспорни и в резултат тя става най-платената актриса в Холивуд. В нейното време (което е далеч от това, което мога да добавя), звездата получи наградата "Оскар", две награди "Screen Actors Guild Awards" и три "Златни глобуса", всеки от които е истински свидетелство за нейните умения и талант.

Освен впечатляващата си автобиография, Анджелина Джоли също е известна с невероятния си външен вид. Тя е в перфектна форма и дори е била наречена от различни медии като най-красивата жена в света - сега това е постижение! Въпреки че са родили три деца (другите три са приети), Анджелина Джоли изглежда невероятно, както винаги. Тя има усмивка на убиец, горещо тяло и набор, позволяващ дори на супермодел да завижда. С толкова зает живот, как на Земята А листър успява да остане толкова невероятно добър? Е, това не е без много усилена работа, мога да ви уверя.

кикбокс

e422066507bff5b84c416e956c32895a

Анджелина Джоли прави много тренировки по бойни изкуства и кикбокс, за да й помогне да остане лъскав, силен и тънък. Ако някога сте виждали Tomb Raider или Salt, ще я видите да хвърли удар или удар, а това е само дегустатор на това, което звездата наистина може да направи. Благодарение на кикбокс, тя е невероятно здрава и здрава. Упражнението също така помага да се повиши издръжливостта й, да я поддържа гъвкава и също така да изгаря много калории на сесия. Нищо чудно, че тя изглежда толкова добре с всички предимства, които обичайната кикбокс предлага!

Тя практикува йога

05a3c7e8de6fffb372effead331ea77f

Американската актриса се стреми да запази тялото си в чудесна, ако не и перфектна форма. За да направите това, тя обича да практикува йога, особено движенията, които насърчават мускулното тонизиране и разтягане. Това гарантира, че звездата поддържа елегантна и елегантна фигура, известна по целия свят. Това също е чудесен начин за Анджелина Джоли да се разпусне след дълъг ден на работа, в общественото око или просто след натоварен ден с шестте си деца. Това е страхотно, за да й помогнете да се отдръпне, като разсъждава за забързания си живот.

Тя обича усукани линзи

34411c066b9b6ea14648e64a2c23af2b

Ангелина Джоли има фантастичен задник, който тя постига и сега поддържа, като практикува това, което се нарича усукана удари. Ако ви харесва един задник, ви предлагам да следвате оловото й. Изкривеният обяд бе разработен от личния треньор Гунар Питърсън и е широко използван от знаменитости навсякъде.

Обучението по съпротива е ключът

c0eb4141f73a9237e10d309ec5f677c9

Анджелина Джоли също обича да добавя известна съпротива към тренировките си. За най-доброто упражнение за изгаряне на мазнини, тя обича да съчетава аеробика с резистентност за страхотни резултати. Поради забързания си график, тя винаги променя какви упражнения прави, в зависимост от това, в което има време, но някои от любимите й са лениви, бици, къдрици, раменни преси, стъпки, издърпвания, натискане, клякане и дъски.

Дневният план на Анджелина Джоли

e278bdb330b3f182d04203e1562df917

Както можете да си представите, Анджелина Джоли има строг режим на диета, който помага да поддържа тялото си и фигура в върха върха състояние. По време на заснемането на "Томб Райдър" (което изискваше тя да бъде невероятно подходяща и да изглежда и ролята), тя започна да тренира, за да стане по-мотивирана и по-спортна и в резултат на това тя започна да се фокусира върху хранителните си навици също. За да се изгради много чиста мускулатура, тя започна да яде много високо протеинова диета, която е с ниско съдържание на въглехидрати. Това е нещо, което е продължила дори след като филмът е приключил и сега, както много от нейните колеги холивудски знаменитости, все още яде много протеини. Тя също е голям почитател на плодовете и задушени зеленчуци. Водата също е ключов елемент в диетата си. Комплексните въглехидрати са нещо, от което тя много яде, всъщност тя яде само достатъчно, за да напълни енергийните си ресурси и повече. Други неща, които Ангелина Джоли е склонна да избегне, са червените меса, както и храни на пшеница. За да напълни това, което яде и да направи ястията си по-значителни, тя яде много салата, както като страна на основната си, така и като лека закуска сама. Като цяло звездата яде невероятно здравословно, макар и много стриктно. Изключително рядко е тя да си позволи да се наслаждава на нещо сладко и винаги да наблюдава калориите.

Така че има го, планът на Ангелина Джоли за диетата и тренировката. Макар че може да е обширна, тя не е толкова строга, колкото много от най-добрите актриси и модели там. С живота си толкова зает, колкото и нейният, който е изключително разбираем. С шест деца, за които се грижи, съм учудена, че има време дори да направи един клякам! Тя наистина е чудна жена!

(всички изображения се намират чрез pinterest.com)

Leave A Comment

27 − 21 =