Запознанства Швейцарски мъже

Може би сте били изхвърлени от краката си по време на посещение в Алпите, където сте срещнали един швейцарец. В края на краищата това е доста романтично с планински върхове, сняг и греяно вино. После, може би това се дължи на някои след ски партия, че сте попаднали на вашия човек. Или може би сте срещнали един швейцарец, който е дошъл в Америка. И въпреки че някой, който вече живее в Америка, би могъл да вземе няколко американски традиции за запознанства, културата, в която сте били отгледани, обикновено все още се движи доста дълбоко във вените ви. И така, каква е истинската връзка с швейцарците? Прочетете, за да разберете.

Запознанства не е наистина Запознанства

запознанства Swiss men

Америка има силна традиция, когато става дума за запознанства. От идеята, че мъжете държат вратите на идеята, че сексът се случва около третата дата, има определени насоки. Странно, че напоследък четях изследвания, които чакат четири седмици, за да скочи в чувала с някого, значително подобрява шансовете за трайна връзка. Но аз се отклонявам, а именно, че в Швейцария е много по-разпространено просто да се разхождате с някого. Опознайте ги. Може да се срещнете в групи приятели, да ходите на разходка или да си поръчате кафе. Важното е да прекарвате време заедно, за разлика от събирането на дати заедно.

Въвеждането на приятелите на някого е нормално, а не като "той ме харесва, защото се срещам с тях."

Изключителността

Сега, аз не съм дарил сами швейцарци, но от това, което чувам, е сходно с останалата част от Европа - излизате няколко седмици и ако започнете секс, станете двойка. Това не означава, че сте луд в любовта или възнамерявате да се омъжите, това означава, че тествате водите. В Америка е по-вероятно да продължите да се срещате с различни хора, докато не получите "изключителен", което е доста сериозно.

Така че, ако не желаете сделка за изключителност, трябва да сте отворени за това, за да отидете, защото по всяка вероятност човекът очаква това.

Ако от друга страна, започна с среща в клуб и се прибираме заедно, това не означава, че сте изключителни. Ако започнете да излизате след това, може да сте няколко седмици все пак.

точност

В някои култури е нормално да закъсняваме. Това не е така в Швейцария. Швейцарите са, в края на краищата, тези, които са известни с производството на часовници. Добри часовници. Това означава, че повечето от тях приемат доста точна точност. Така че, ако се появиш късно, човекът, с когото срещаш, вероятно ще бъде обиден. Ето по-добре да бъдете петнадесет минути рано, за разлика от петнадесет минути късно.

Сирене

В Швейцария сиренето fondues и разтопено raclette сирене е популярен, така че говорим за вашата диета може да бъде малко на изключване. Швейцарите обикновено са много активни и здрави, така че не виждат малко сирене като голяма работа.

Навън

Швейцарците са заобиколени от великолепни алпийски планини и долини, а през пролетта тече реки от прясна вода. С други думи: те са разглезени от прекрасна природа. И те са склонни да прекарват времето си в него.

Ако се запознаете с швейцарски човек, се подгответе за походи в планината, както и за ски през зимата. Вие ще искате да останете в състояние да се придържате към вашия човек. Не на последно място, защото, както се случва, те правят много красив шоколад в Швейцария. Това, заедно със сиренето, прави пешеходни преходи и ски с перфектни дейности за балансиране на всичко.

Поздравления

Когато за пръв път срещате човек на парти или друго обществено събрание, той вероятно ще ви разтърси. Ако го опознаете, това са трите целувки, които се прилагат. Бях ги научих от моите баби и дядо, които прекараха много време във Франция. По принцип дайте на човек дясната си буза (до дясната му буза), лявата буза (до лявата му буза), дясната буза и целунете въздуха до бузата му.

Плащане за дати

В Америка е обичайно момчетата да предлагат да платят за дати. В Швейцария това е различно. Има много повече манталитет на споделянето. От това е честно да плащате за себе си.

Разбира се, както и при всичко друго, това е индивидуално. Някои хора могат да предложат сметката, други няма. За учтивост, винаги трябва да предлагате да платите своя дял.

приятелско отношение

Швейцарците, които срещнете, може би отначало не се разкриват като много отворени. Приятелството е голяма работа в Швейцария. Ако станете приятел на някого, това наистина означава, че сте негов приятел. Слабостта на Америка е далеч от швейцарския начин на живот. Въпреки това, на един американец леко запазеният швейцарец може на пръв поглед да се окаже грубо. Те не са. Те просто не общуват с никого и всички и ако се отварят към някого, обикновено означава, че всъщност искат да бъдат приятели с тях.

По същия начин, те могат да се срещнат като запазени при първото си запознанство. Разбира се, някои са по-излизащи от други, просто не очаквайте те да са типичният американец, който ви идва на парти и ви предлага едно питие и започнете да чатите.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2от Мария Монтгомъри - Мария е писател, режисьор и социален предприемач на свободна практика. Тя също е говорител на Общинският център "Малките ангели" и запален блогър. Можете да я намерите някъде между Кейптаун, Лондон и Л.А., където най-вероятно ще я намерите в хълмовете, гледайки към града, който обича. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

92 − 82 =