Запознанства с разведен мъж

Така че си мислиш за запознанства с разведен човек или може би вече си. Или може би ще се срещнете с един в бъдеще и тази статия ще ви помогне да запазите открит ум, за да го опознаете. Ето някои неща, които да се подготвите за включването на потенциалните предимства и предизвикателства. Опитайте се да запазите открит ум с това, тъй като може да сте в обувките си като разведен и не искате да предположите, че не си заслужават да се запознаят само защото са разведени. Често се страхуваме, че човек няма да може да ни обича напълно, ако вече е женен.

 

Неща, които трябва да обмислите

Ако никога не сте били омъжени, може да бъде смущаваща досега някой, който вече е посветил живота си така, че някой и вероятно да има деца с тях, но нека да го гледаме реалистично и да осъзнаем, че сте се чувствали дълбока любов към някой друг и можете Не я държиш срещу някого. Първо ще искате да разберете защо връзката му се провали, колко време той е разведен и дали всъщност е напълно разведен. Всички тези неща са важни, за да се предпазите от това, да се включите с човек, който евентуално не е емоционално достъпен. Важно е да разберете защо последната му връзка се провали, за да знаете какъв багаж може да има. Ако има деца, ще трябва да сте много сигурни, за да можете да се справите с бившата му съпруга. Това означава, че не можете да си позволите да ревнувате и да говорите негативно за нея.

 

Някои добри неща

  запознанства a divorced man

Не се притеснявайте, че не е като запознанства един разведен човек само носи предизвикателства, има и някои предимства! Той ще разбере как да се справи с жената много по-добре, като вече е живял с жена. Той ще бъде по-зрял и ще общува по-добре, тъй като има известен опит в сериозна връзка. Той най-вероятно ще бъде по-малко див и не е привлечен от малки виксове, които говорят неприятности и скъпи вечери. Вероятно ще бъде по-утвърден, тъй като женените мъже обикновено се уреждат в сравнение с ергени, които са по-млади и все още играят на полето в кариерата си и в любовта. Той вероятно ще бъде по-състрадателен, особено ако има деца, които привличат хората с грижите им.

 

Стъпки, за да започнете

Не забравяйте, че разведеният човек най-вероятно ще бъде изключен от незрели поведения, тъй като те ценят ангажираността и са в сериозна връзка, затова опитайте да бъдете на най-доброто ви поведение. В зависимост от последната му последна връзка, не се притеснявайте, ако семейството и приятелите му отнеме известно време, за да се затоплят до вас, искат да го защитят и това е разбираемо. Не е нужно да излизате от пътя си, за да ги впечатлите, просто да бъдете сами.

Не разрушавайте връзката

Тъй като този човек е преживял някаква болка, вероятно (не винаги) ще иска да вземе нещата бавно. От друга страна, ако той е зависим от вас, може да се почувствате, че той бърза с нещата и се опитва да запълни празнотата на бившата си съпруга. Стойте далеч от мъже, които не са независими, които искат да прекарат всеки един буден момент с вас. Нека ви покаже, че е извънредно емоционално стабилен и ще се справи с всичко възможно най-добре. Също така е важно той да ви уважава, когато му кажете, че искате да отнемете нещата бавно. Ако той не е достатъчно търпелив, за да ви опознае и да ви натисне, тогава той не е някой, когото искате да имате във връзка.

 

Знайте какво иска

Уверете се, че той не е на отскок, защото това ще ви нарани само. Уверете се, че знаете, че сега той е блъскан от брака и не желае да се ангажира. Добре е да го попитате какво е научил от миналото си взаимоотношения и как това е променило това, което той търси сега. Не пренебрегвайте ненужно миналото му, защото би било болезнено за него и искате да погледнете към бъдещето и да се съсредоточите върху положителните неща.

 

Как да действаме, ако има деца

  запознанства a divorced man2

Много е важно да не го оставяте да ви запознае веднага с децата. Децата често се травмират от развода и ако се привържат към друго лице, което току-що напусна, това може да създаде дълготрайни проблеми за тях като тревога или гняв при раздяла. Уверете се, че вие ​​и човекът наистина се разбирате и виждате няколко сезона, преди да срещнете децата, заради тях. Спомнете си, че не е вашето място да дисциплинирате децата и наистина не е нужно да ги засмуквате. Не бъди фалшив, защото си нервен, те няма да те харесат. Просто вдишвайте и вярвайте, че каквото се предполага, че ще се случи, ще бъде и ще бъде хубаво.

 

Как да се справим с Ex

Ако бившата му съпруга е за теб, просто не му давай втора мисъл. Тя не е човекът, с когото сте в отношения, и можеш да съжаляваш за мъжа си, че трябва да се справиш с нея, ако е трудно. Ако тя се опитва да бъде приятел с вас, просто знаете, че тя може да се опитва (подсъзнателно) да ви отведе от бившия си. Просто поддържайте здраво разстояние и винаги е приятно и неутрално. Ако тя е груба за вас, не е нужно да се погрижите за нея, просто се изправете за себе си и зададете здравословна граница, но не се оплаквайте на вашия мъж за нея, защото то просто ще отрови връзката. Ако се чувствате като че ли се набива ненужно, не се страхувайте да го помолите да говорите с нея за зачитане на вашето пространство и взаимоотношения. Понякога, когато двама души са наистина близо, е трудно да се намери здравословен баланс между приятелството и твърде многото взаимодействие.

 

Важно е да не обмисляте прекалено много в неговия бивш или по-нататъшен анализ, защото може да ви отведе до стената. Не се сравнявайте с нея и не се притеснявайте за връзката им. Ако те все още са в комуникация поради споделените си активи или други неща просто е разбиране и любов към ситуацията и се опитайте да подкрепите вашия човек, защото това би било трудно за него. Колкото по-зрели можеш да бъдеш и мислиш за неговите чувства, толкова по-добре. Винаги използвайте приятни думи, когато трябва да обсъдите нещо, свързано с нея, така че да не намалявате себе си, като показвате несигурност. Спомнете си, че човекът ви харесва и не е необходимо да бъдете коварни или териториални. Облечете се и в нея, и осъзнайте, че е трудно за нея.

 

Обмислете двойното лечение

Ако смятате, че има някои остатъчни проблеми, които той донася на масата, преди да го ударите на бордюра, ако наистина го обичате, предлагайте двойка терапия. Може да не знае как да се справи с смесицата от емоции, които има, и просто да го разкаже, може да изглади тези извивки. Шансовете са той е разумен човек, но ако той не е готов да работи върху себе си и ви обвинява за всичко, това е вероятно защо миналото му отношения се провали, както и.

 

Бъдете готови да го подкрепите в лечебния процес, както ще научите и от него. Ако понякога има грубо време, това е добре и можеш да му окажеш подкрепа, за да го оставиш да говори.

 

Не очаквайте да бъде единственият му приоритет

Ако човек има деца, той първо ще трябва да се грижи за тях. Той ще изглежда много разсеян в сравнение с човек, който може да се фокусира само върху вас. Той ще говори много за децата си и определено ще прекарва много време с тях. Ако не обичате да поставяте краката си в мръсотията и не обичате деца, това може да не е човекът за вас. Когато човек има деца, ще трябва да бъдете много гъвкави и да знаете, че децата са непредсказуеми, защото се разболяват, променят умовете си, се разстройват и също така трябва да се насочват към непрекъснато променящия се график на дейностите. Децата ще заемат по-голямата част от времето си и може да се почувствате пренебрегнати, но да поставите нещата в перспектива и да осъзнаете колко е грижовен за тези малки човешки същества, които зависят от него.

 

Бъдете готови за детска активност

Ако има деца, няма да се наложи да се откажете напълно от идеята за романтична вечеря и когато получите такъв, ще се почувствате много по-специални. Вечерята с девиците също може да бъде много специална и да помните, че семейството им вероятно ще бъде около повече, което може да бъде забавно. Опитайте се да мислите за забавни неща, свързани с децата, като например да посетите музикално, да се разхождате или къмпинг и да се забавлявате с филмови вечери. Осъзнайте, че ако се държите като децата, не съществуват и мислите само за себе си, те са много чувствителни към вашето поведение и открито ще изразят мнението си на вашия човек, ако чувстват, че не ги интересувате. Не заблуждавайте вашите взаимоотношения като сте горчиви за децата, прегърнете ги!

 

Трябва да се чувствате оптимисти за запознанството с разведен човек, защото той може да бъде по-готов да ви лекува с уважение и да бъде велик любящ спътник. Отделете време, бъдете търпеливи и просто бъдете гъвкави за каквито и да било ситуации, защото след това всички ние сме само хора.

Leave A Comment

3 + 1 =