Запознанства с италиански

Известни като Казановите на света, италианците имат доста добра репутация, но те действително ли живеят в него? В някои аспекти, да. В други, може да ви е малко трудно да се справите, ако сте от друга култура. Прочетете нататък, за да разберете какви са те Запознанства с италиански!

Вие може да не сте единствените

Помниш ли Казанова? Е, той съобщи, че е казал: "Култивирането на всичко, което придаваше удоволствие на моите сетива, винаги беше главната работа в моя живот; Никога не съм намирал по-важна длъжност. Чувствайки се, че съм роден за секс, противоположен на моя, винаги го обичах и правех всичко, което можех, за да се чувствам обичана от него.

Ако си представите такъв човек, мислиш ли, че е привлечен към една жена и един сам? Докато един италиански човек често ви дава всичко, докато е с вас, привличането му може да продължи само докато идва другата жена. В края на краищата - това е неговата любов към жените, която го кара да те види като поезията на света.

Дори и в сериозните взаимоотношения някои мъже ще смятат, че е съвсем нормално да има любовници; това е част от живота, за разлика от престъпление, и не означава, че той не те обича. Той дори може да очаква, че ще получите любовник (и ще полудеете с ревност, ако го направите).

От другата страна на монетата, много италианци са толкова верни, колкото и верни.

Те дават всичко

Отново, като Казанова, те са склонни да дават всичко, когато са с жена. Няма никакво възпиране на романтичните и любовни декларации. Така че, ако трае само една нощ. Просто се пазете, че това, което един италиански човек би казал след една среща, може да звучи като нещо, което един американец би казал след петдесет (когато е пиян и гледал романтична комедия, която всъщност харесва в незначително промененото си състояние). Тези романтични декларации трябва да се разглеждат като нещо, което той означава в момента. Това със сигурност не означава завинаги.

Докато не сте сигурни, че имате същите ценности, бъдещи планове и намерения за връзката, вижте всичко, което един италиански човек казва като нещо в момента, а не за в бъдеще. Той те обожава. Точно сега.

Както в живота, така и в леглото

Запознанства Italian men

Шансовете са, че вашият италиански човек не само ви дава всичко в разговорите, но и в леглото. Те рядко са потискани от американците.

Те обичат да се притесняват

Има истина за историите за италиански мъже, живеещи в къщи, докато се оженят, а след това се преместват на два пресечки от майка си. Те обичат да се грижат и да се чувстват изключително специални в очите на жената, която обичат. В Италия знакът на женската любов е синоним на женска готварска грижа, която се грижи за домакинството и вика гордостта си за мъжа (или мъжете, ако тя също има и синове) в живота си. Макар че това може да звучи като сексистка пропаганда, това е просто култура и традиция. Днес жените в Италия са толкова независими, колкото повечето места, и макар да имат традиции в домовете си, това далеч не е знак, че са слаби или се подчиняват на прищевките на своите мъже. Италианските жени често са жестоки, управляват своите хора с желязна ръка, но все пак могат да готвят. Въпреки, разбира се, има много изключения от правилото.

Отидете в "Град на романтиката"

Американските мъже могат да получат пристъп на безпокойство или паника за ангажираност, ако получите всичко романтично и да подготвите нещо от пикници до горещи вани за тях. Италианците не толкова. По-скоро обратното. Шансовете са един италиански човек да оцени вашите усилия в романтичния отдел. В края на краищата, той е може би изключително романтичен, като ви комплиментира на всеки две секунди и гледа в очите ви, като че сте загубената принцеса на живота си. Така че не се плашете, за да извадите свещите - най-накрая сте намерили човек, който ще го оцени.

Нека те преследва

Никога не давайте твърде лесно на един италианец. Той ще се наслаждава на преследването, като доказва своята мъжественост в процеса. Нека ви покаже, че има характер, преди да го остави да те вземе. Бъдете зает, когато той се обажда, не се предлагайте на всяка дата, която той предлага (особено го накарайте да работи около календара ви за първия) и не отговаряйте незабавно на всичките му текстове. Вижте дали има какво е нужно, за да ви подведе правилно.

Не, обаче, играйте глупави игри, където винаги чакате да отговорите на текст, никога да не отговаряте на телефона и не можете да направите нито една дата. Нито се преструвайте, че нямате никакъв интерес - трябва да му дадете някакъв намек или той да се премести на някой друг. Всичко, което трябва да направите, е да покажете, че не се предавайте на никого - първо преценявате характера им, а след това направете своя избор. Ти флиртуваш, но не се отказвай. И това е валидна точка, независимо кой ти дариш - италиански или не италиански.

Говори с него

Ако свършиш да се срещаш с някого за известно време, трябва да поговориш с него, за да разбереш какво искаш от това. Искате ли връзка? В такъв случай какво означава това? Как виждате взаимоотношенията? Fidelity? Какво очаквате от бъдещето си? Къде искате да живеете? Това е важно във всяка връзка, но когато има културни различия, още повече. Трябва да се пазиш там ще да бъдат културни различия и това, което може да видите като неуважително, всъщност не е и обратно.

Ако обичате някого, трябва да го оставите да бъде кой е, следвайки сърцето си, както и те трябва да ви направят същото. Вие също трябва да научите къде желаете да направите компромис.

Ще има няколко недоразумения, а комуникацията е златният ключ за предотвратяването и разкриването им.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2от Мария Монтгомъри - Мария е писател, режисьор и социален предприемач на свободна практика. Тя също е говорител на Общинският център "Малките ангели" и запален блогър. Можете да я намерите някъде между Кейптаун, Лондон и Л.А., където най-вероятно ще я намерите в хълмовете, гледайки към града, който обича. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

+ 85 = 92