Запознанства на британците

Може би сте се влюбили в Джеймс Бонд или в Колин Фърт или Тарон Егертън Намерени онлайн филми. Може да се окаже, че случайно сте преминали британски мъж на улицата и сте чули че акцент и потиснат. Това се случва с най-доброто от нас. Повярвайте ми, аз се преместих в Лондон. Това до известна степен излекува любовта ми към британските акценти, но аз се отпуснах, когато гледах Kingsmen. Дори когато Тарон Ейгърт говореше с акцент в Източен Лондон. Потенциално, защото бях в Л.А., когато го гледах, защото колкото и да обичам британските акценти, не обичам да живея в Лондон. Нещо за дъжда.

Има неща, които трябва да знаете кога запознанства британски мъже. Едното е, че ако отидете в Лондон, за да ги намерите, шансовете не са. Защо? Всеки отива в Лондон и искам да кажа всеки. Можете да бъдете в автобус в средата на Пикадили цирк и да чуете само чуждестранни акценти. Но аз се отклонявам. Нека да разговаряме за това, което наистина е като британските мъже ...

Ако има криза

Огромни количества чай ще се консумират. Ако той се опита да те утеши, ако има проблем или просто е леко студено (често е във Великобритания), ще го чуеш да казва нещо като "Ще сложа каната тогава, нали?" че акцент.

Други проблеми ще бъдат решени с неговите приятели в бира за пиене след пинта.

Някои проблеми могат да бъдат решени и от уиски.

Неговите чорапи

Британците не се страхуват от цвят. Вземи го от мен, веднъж работех в "Хакет". Продадохме "традиционния британски комплект". Само британците носят розови чорапи с червени точки върху тях, съчетани с розова риза и зелено туидно яке с розов кариран шаблон. За да докажа моята точка, следвайте тази връзка към Hackett.

пикаят

Ако те вземат пикая, те означават, че се подиграват / правят нещо забавно. Ако те стават ядосани, те означават, че се напиват (известен също като измъчван). Ако това е ядосано, това означава, че вали. Ако той е ядосан, той е ядосан. Ако той пийне, това означава, добре, какво казва.

Но не се притеснявай. Ако тя е ядосана и вашият британски приятел е и дразнещ и наранен, и се нуждае от пикап, тогава просто използвайте бронята си (чадър), за да се движите по пътя си (т.е. превръща се в оръжие, използвано за измъкване на хората от път) през оживените улици на град Лондон. И когато се прибера вкъщи, след като издърпате вашите wellies (Wellingtons, това е) сте поставили на каната за заздравяване чаша чай, естествено.

Учтивост и псуване

запознанства British men

Бритати се кълнат. употреба Намерени онлайн филми като справка, ако не ми вярвате. От друга страна, те също са изключително учтиви (потенциално изключени от Източна Лондон). Моля ви и благодаря ви да извървите дълъг път. Усещането им за обслужване в ресторантите обаче е лошо. Някак си е любезно да чакате любезно да видите. И се извинявайте на сервитьора, ако се оплаквате. Всъщност просто се извинявайте на всички и ще бъдете винаги британски.

Това, което се опитвам да кажа е, че може би ще трябва да го предупредите да не се кълне пред майка ти и да предупреди майка ти, че ще се извинява за всичко. Освен да се кълнат.

Плащането на сметката

Повечето британски жени работят, затова, докато все още традиционният британец може да не иска да плати, ако не прави големите пари, може да го очаква.

Запознанства Култура

Ум, това наистина не съществува, докато онлайн запознанства дойде заедно. Да, ако сте двойка, можете да вземете някого на вечеря за една нощ (Валентин), но както много други в Европа, хората попадат в отношения. Приятели на приятели ще се срещнат на социални събирания и рано или късно ще има парти, където ще го получат. Или да разменят номера, да разменят текст / обаждане и на някакъв етап да се срещнат, което, след малко алкохол, би довело до целувка.

Разбира се, някои хора биха поискали от колеги или приятели да вечерят или да пият, но има шансове, че биха могли случайно да предложат напитки след работа и просто да излязат до един ден, oups, те целуват.

Така че, когато говорите с някого, е по-скоро да попаднете на връзка с някого, да изпробвате водите и да видите как става това.

И хората обичат да отговарят. През повечето време.

панталони

Ако му кажеш, че си загубил панталоните си, той си мисли, че си загубил ножа си. Т.е. вашите бикини.

Той няма да се хвали

В Америка се поставя уважение - "направих страхотно в бизнеса, моля, уважавайте ме". Ако се опитате, че във Великобритания те ще ви помислят за его-маниак с лошо самочувствие и поведенчески проблеми. Вие не се хвалите във Великобритания.

Британците са по-арогантни в г-н Дарси, тихи, но съставени по някакъв начин, където се преструват, че всичко е весело добро. Докато не получат няколко пинта в системата и ще се окажат в кръчмарския скандал.

Ако искате истински британец ...

Отидете в Оксфорд или Кеймбридж. Ще получиш акцент, видът на Дарси като помпозна арогантност (понякога това не е толкова очарователно като самия Дари) и много академици, които знаят всичко. Ще откриете и кръчмата, където е написан Властелинът на пръстените. Ако се срещнеш с човек там, това ще е среща-сладък, за да пишеш у дома. Истинско холивудско приказка. Няма намерение за сарказъм. почти.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2от Мария Монтгомъри - Мария е писател, режисьор и социален предприемач на свободна практика. Тя също е говорител на Общинският център "Малките ангели" и запален блогър. Можете да я намерите някъде между Кейптаун, Лондон и Л.А., където най-вероятно ще я намерите в хълмовете, гледайки към града, който обича. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

− 2 = 2