Започваме ли? Признаци, които всъщност сте запознанствали с някой

Срещате ли се или просто се закачвате? Погледнете знаците по-долу, за да разберете дали той просто ви иска за разговорите за богове и за закъснялата нощ, или ако всъщност е в теб.

Започваме ли? Признаци, които всъщност сте запознанствали с някой

Той те приема на дати

Той не ви призовава само в шест часа, за да ви каже, че идва - той ви кани на вечеря, ще ви отведе на кино и ще виси на публично място. С други думи, той ви извежда за дати, защото той обича да прекарва време с вас извън спалнята.

Започваме ли? Признаци, които всъщност сте запознанствали с някой

Той прекарва нощта

След като се топли и тежки с теб, той просто не излиза и си тръгва - той прекарва нощта с теб или те оставя да останеш нощта на негово място. Той дори може да ви накара да закусите или да ви изнесат за закуска на следващата сутрин. О, и той е пухкав. Изцяло сладко.

Той ви запознава с приятелите си

Той не просто прекарва време с вас, той кани приятелите си да прекарват времето си и с вас. Това е ясен знак, който ви показва, освен ако не сте приятели с обезщетения, защото тогава, добре, тогава вие сте просто приятел ...

PDA

Публичните изяви на обич (PDA) са естествени за вас двамата. Не само целувате и държите ръцете зад затворените врати, но и когато сте навън. Ако се сблъскате с приятели, когато излезе, той не изведнъж се отдръпва от вас и започва да се държи странно: той ви държи здраво толкова близо, колкото когато бяхте сами.

Започваме ли? Признаци, които всъщност сте запознанствали с някой

текстове

Той не ви казва само, когато е включен - той ви текстове, за да кажете добро утро, лека нощ и всякакви разкошни неща между тях. Той е сладък. И не може да спре да говори с теб. Сигурен знак, че е във вас.

Той споделя чувствата си

Той споделя чувствата си с вас, когато нещо се случва в живота му. Той ви призовава само да ви каже, че се е справил добре с нещо, или ви призовава да получите подкрепата си, когато е имал ден за смях. Той не е само в това за секса - той е в него и за емоциите.

Той говори за бъдещето

Ако случайно започва да говори за ваканции, които можете да продължите, или този коледен пазар трябва да посетите два месеца за сега ... ами, той ви вижда ясно като част от живота си! И също така е ясно, че той иска да прекара известно време с вас и да споделя преживяванията с вас.

Той е сладък

Той постоянно ли ви комплиментира? Да ви купя малки подаръци или да ви оставя сладки бележки? Иска ли да ви прегръща, а не да си ляга? Ако той става все по-сладък, за разлика от сексуалните, шансовете са, че той има чувства към теб. Което означава, че иска да те запознае, дори и да не е точно сега. Освен ако, разбира се, животът му не е в някакъв поток и той не иска да присъства някой в ​​момента, чувства или чувства.

Той плаща сметката

За да бъдем откровени, повечето хора над определена възраст (на възраст, когато започват да правят достатъчно достойни пари) заплащат сметката, но те са по-склонни да предложат да я платят, ако това е дата, за разлика от приятелски среща.

Той е джентълмен

Дали държи вратата за теб? Оферта за носене на чантите си? Издърпайте стола за вас? След това най-вероятно той се опитва да ви впечатли. И ако вече сте се закачили, няма нужда да ви впечатлява, за да ви легне в леглото, което означава, че той ви впечатлява по някаква друга причина. Разбира се, някои мъже са точно така, точно както някои хора дават стотина комплимента на всеки наоколо на дневна база, което не означава нищо с него. Въпреки това, ако той е джентълмен, това вероятно е още един знак, че той би искал да те запознае с вас или вече си мисли, че ти е с вас.

Той не вижда някой друг

Ако той е спрял да използва Tinder и Match, той не отива на други дати и той не изглежда да търси други дати, тогава той може би просто си мисли, че ти е с вас! Единствено и само.

Единствената причина това да не е така, ако той е прекалено зает и не иска да дойде. Той просто иска приятел с предимства, или иска да се закачи, когато се чувства така, за разлика от това да вижда някой редовно. В този случай, дори ако сте единственият, това не е знак, който иска да ви запознае.

Започваме ли? Признаци, които всъщност сте запознанствали с някой

Той ви вижда много

Той не ви вижда само веднъж седмично за секс, той планира да се срещне с вас предварително и вие усещате, че прекарвате почти всяка вечер с него.

Той ви запознава със семейството си

Ако той ви накара да се запознаете със семейството му и да ви запознае с неговата дата ... добре, тогава той ви вижда като дата!

Той те води на романтичен уикенд

Той не просто ви отведе в хотел за секс, той планира уикенд, който знае, че ще обичате. Сигурен огнен знак, че се грижи за теб.

Той разкрива най-вътрешните му мисли

Той споделя с вас неща, които трудно може да сподели; неща, които обикновено близък приятел обикновено биха могли да чуят от него. Обикновено не седнете и говорете за дълбоки, интимни предмети с някого, с когото просто се захващате.

Така че, ако той свърши късно вечер разговори с вас, където разкрива най-вътрешните си тайни, добре, имаш предвид повече за него, отколкото обикновена връзка. Освен ако, разбира се, това не е веднъж след бутилка вино ...

Той е ревнив

Когато излизате заедно, той предотвратява приближаването на други хора. И ако някой се опитва, той му изглажда перата и той се превръща леко зелен от ревността.

През нощта, когато му казвате, че се разхождате с момичетата или се разхождате с други момчета, той е малко по-любопитен от това, което ще направите или от какво сте се справили. Може дори да се опита да ви убеди да дойдете на негово място след това, само за да сте сигурни, че това е мястото, където свършвате нощта ...

Той ви показва

Ако той започне да ви прониква нагоре-надолу по улицата, като че ли е най-горният паунов наоколо, тогава вие знаете, че той иска да бъде виден с вас до него. Като дата. Обикновено не показвате хора, с които сте се свързвали случайно.

Той подкрепя

Той иска да знае как сте се справили с тази задача на работа и ви изпраща окуражителни послания преди някакво изпитание или друго, с което трябва да се справите. Може дори да се появи, за да бъде до вас. Сега това е сериозно приятелство или сериозно смачкване.

Той не се замисля за нещата, които се смесват

Имате бутилка шампоан на мястото му и някои гардеробни предмети. Той е поискал чекмедже вместо теб, за да остави някои от дрехите му, когато той спре от непланирано. С външния вид на нещата, които практически живеете на други места.

Той ви призовава за други неща, отколкото за закачалки

Той имаше груб ден и иска да те види, но не иска секс.

Той ви призовава да говорите за новия си шеф, вместо да правите разговор с плячка.

Той се приближава до вашето място, за да гледа Netflix и се прегръща, но не е в настроение за секс.

Или сте приятели с обезщетения, или той е в теб по повече от един начин.

Твоите емоции не го издавайте

Човек, който не иска да се занимава емоционално, обикновено не харесва излагането на емоции, било то през лошия ви ден на работа или вашите проблеми с вашето семейство. Той ще изрод на знак за емоции, защото не иска да ги притежавате за него.

Ако, от друга страна, той е напълно готино, като сте всички емоционални за нещата, шансовете е той ще бъде напълно готино за вас, които също имат емоции за него.

Ако можеш да му покажеш колко ти е грижа за него, обади му се да говори за всичко и да се захване с него само защото има шанс да се запознаеш, не само да се закачаш.

Той казва неприятни неща

Ако сте излезли от ума си, когато става въпрос за нещо, и той ви потапя, за да говорите за това по подкрепящ начин, знаейки напълно добре, че може да се окажете с пера и да не ви харесват много, защото го е грижа , Той се грижи, защото е готов да направи нещо неудобно, за да ви накара да видите причина.

Leave A Comment

22 − = 14