Водолей Човекът влюбен

Ако някога сте се сблъскали с един Водолей човек, вие веднага ще забележите едно нещо: умът му е в постоянно движение, докато той се катери през многото си мрежи от идеи и планове. Той е мислител на сърце и винаги се опитва да измисли невероятни нови неща, които да постигне. Той наистина е водач на пакта и отказва да бъде последовател под каквато и да е форма. Той винаги ще се придържа към оръжията си и обича да живее животът на ръба малко, като нормалните житейски стъпки напредват. Това приключенско и забавно отношение определено се превръща в много жени, т.е. ако те са в състояние да се примирят с малко упоритото си отношение.

  голям

Видът на жената Водолей има нужда

Един Водолей е несъмнено флиртуващ човек, но той все още има око на определена жена в частност. Чрез повторното си опияняващо поведение, Водолей търси дама, която е толкова авантюристична, колкото е и винаги е готова да опита нови неща и да го придружава при вълнуващите си пътувания. Той обича да може да има достоен разговор със своята дама, така че някой, който няма същия интерес като него, най-вероятно ще получи обувката.

Той се опитва да се отклони от жена, която изглежда зависима или нуждаеща се. Това е огромно прекъсване за Водолея, тъй като той е независим човек, който се радва на мисии сам. Това е казано, този човек обикновено е нащрек за силни и независими жени, които не са срамежливи или нуждаещи се в най-малката. Една жена със стабилна кариера, натоварен график и прилична глава на раменете й са някои от основните качества, които всеки Водолей търси в любовника си.

голям-2

Водолей във връзката

Някога се е натъкнал на човек, който като че ли непрекъснато флиртува с всички? Вероятно той е бил Водолей, който вижда отношения от игрив аспект и ще флиртува с почти всички - разбира се, за забавление. И докато някои може да видят своята игрива и флиртуална нагласа като недостатък, смятайки го за "играч", това е точно обратното.

Виждате ли, един Водолей човек е доста искрен и страстен. Но неговият игрив подход е различен, след като влезе в моногамна връзка. Той няма да ви убеди с типичните любовни действия, например кутия шоколади или красива карта. Тези типични романтични жестове са скучни за очите на Водолея - той много повече би проявил любовта си към теб в съвсем извън кутията и магически начини, нещо, което НИКОГА няма да видите. Помислете по начина, по който напишете името си в небето с хеликоптер или ще ви отведе на екстравагантно приключение с гмуркане по бреговете на залива.

Има две важни неща, които всяка жена трябва да си спомни, преди да влезе в отношения с мъж на Водолея. На първо място, любовникът на Водолея има много трудно време да каже думите "Обичам те". Това просто не е дума, която Водачът изхвърля редовно. Съсредоточете се повече върху неговите действия, отколкото върху думите му, тъй като този тип човек по-скоро ще докаже любовта си към вас с невъобразими жестове. От друга страна, не забравяйте да дадете на този човек достатъчно лично пространство. Той не обича да бъде вързан напълно и се радва на независимостта си. Не забравяйте да му дадете достатъчно време сам и не бъдете прекалено нуждаещи се или обсебващи - най-вероятно той ще се кандидатира за хълмовете.

голям

Водолей в леглото

От всички зодиакални знаци се казва, че Водолеят е най-приятното в леглото. Защо? Защото този щит не прибягва до нормалността на любовта. Тъй като той е приключенски и обича да експериментира във всички други аспекти на живота си, той носи същия манталитет, когато става въпрос за сексуални срещи. Той винаги е готов да опита нови неща и се радва на проучване дори и най-луди каскади в спалнята. Водолеят човек обича да се дразни и да играе секси ума игри с любовника си, всички водещи до взрив събитие, което може да продължи часове.

Мисля, че е очевидно да кажем, че жената, която е отегчена от мисионерската позиция на бръмбаря и барабана, ще се радва на една нощ с Водолей - това е, ако тя е готова да опита някои от интензивните и провокативни предложения на Водолея. (Помислете секси кльощави кървячи в басейна или опитайте сексуални срещи на открито, надявайки се да не бъдат уловени!)

Отрицателна страна на Водолея

Един от най-големите недостатъци на Водолея е несъответствието им. Тъй като винаги търсят приключения и не обичат да бъдат на едно и също място твърде дълго, те лесно могат да се отегчават и следователно да не са в съответствие с ежедневния си живот. Повечето жени смятат, че това е лошо качество, тъй като повечето хора търсят човек, който е последователен, винаги пристига, когато казва, че ще пожелае и е там, където казва, че отива. Водолеят обаче отива там, където вятърът го удря и един ден никога не е като следващия. Ако можете да се примирите с това непоследователно поведение, може би той ще ви отведе за пътуването?

Водолеите се отегчават лесно, което може да срещне трудности при намирането на партньор. Водолеят не се страхува да го покаже и след като отегчиш този човек, той ще тича за хълмовете колкото може по-бързо. Някои жени биха могли да мислят, че трябва да впечатлят Водолея, за да го привлекат вниманието му, и те може да са донякъде правилни - особено ако първоначално нямате взаимни интереси и интереси.

Накрая Водолеят е малко флирт. Това очевидно може да причини проблеми в една връзка, особено ако жената ревнува лесно. Водолеят наистина е просто забавно-любящ човек и не означава нищо от него. И ако в края на деня той се върне обратно в ръцете ви, вероятно нямате какво да ви притеснява.

Съвместимост

Водолей и Близнаци: Това е просто невероятна комбинация. Двамата споделяте необходимостта от интелигентен разговор и постигане на цели в живота. Ще можете да хвърляте великолепни коментари и идеи навътре и навътре безкрайно, което на свой ред създава великолепно време, което ще запази и двамата ви заинтересовани в дългосрочен план.

Водолей и Везни: Обичате и двете да бъдете социални и да се забавлявате, така че да се сплотите заедно, да очаквате наистина вълнуващи приключения, изпълнени с много добри времена.

Водолей и Водолей: Много добър мач, като се има предвид, че и двамата сте интелигентни хора със същите цели. И двамата обичате да сте социални и активни, така че определено има приключения във вашето бъдеще. Обаче, двамата имате проблем, показващ любовта в минималната форма, така че топлината и любовта могат да бъдат трудни за постигане.

Водолей Човек накратко

Водолеят човек е мислител, който винаги търси страхотно време. Той обича да флиртува с жените около него, но когато намери перфектната дама, вероятно ще се установи. Той не е нищо друго освен див звяр в спалнята и изисква силна, интелигентна и смела жена, която да го придружи през живота.

Ключови думи: Вала, Кристи, Джесика Милър.

Leave A Comment

78 − = 77