Везни в любовта

d9802ec719bdcff495f7fd89a30418ca

Можете да го намерите, наслаждавайки се на очарователен балет в най-високия театър в центъра на театъра, или може да го намерите да се храните на най-скъпото място в града. Човекът на Везни е този, който жадува за елегантност и изтънченост и се наслаждава на по-хубавите неща в живота, но неговата нерешителност може да направи своя ход да е труден избор. Либранът е очаровател по всякакъв начин и хората са склонни да привличат към своето справедливо отношение и интелигентен разговор. Той е просто човек, който изглежда, че намира доброто в хората около него, и неговата справедлива и балансирана природа го кара да не попадне в никакви аргументи. Той просто иска мир, щастие и скъп коктейл на масата му - това не е много, за да попитам, нали?

9ab69ddf0af30406d7493b5780b8e3ef

Видът женски везни има нужда

Както казахме по-рано, човекът на Везни е човек, който иска по-хубавите неща в живота, независимо дали това е най-хубавата къща, перфектната работа или най-красивият спътник. Това не означава, че човекът на Везни е останал настрана. Той наистина се нуждае от красива, елегантна жена, която знае как да се справя в ситуации от висок клас, с които той толкова често се намира.

Освен красотата и мозъците, Либран търси дама, която може да бъде благодарна за любовта, която трябва да предложи, и се интересува от дългосрочни отношения. Той не иска жена, която е разочарована или често се ядосва. Неговият знак го прави невероятен мирен човек и много по-скоро ще говори по-спокойно за нещата, после ще вдигне гласове и ще забие вратите. Поради тази причина той се нуждае от спокойна дама, която ще може да обсъжда не само интересни неща, за да проследи интереса си, но и проблеми, които тя може да има.

  a0639bc645ea1e69e91ae9b843ff85ce

Везни във връзка

Чували сте термина "гадняр за любов" преди, нали? Това описва перфектно човека на Везни. Той наистина е глупав за любовта и се оказва, че се влюбва лесно в партньорите си. Изглежда, че носи сърцето си и на двата ръкава, не само за да запази равновесие в отношенията си, но и затова може лесно да предаде сърцето си на моменти. Този бърз любовен подход може да напусне мъжа на Везни често, но също така му дава шанс да покаже колко обича редовно своята дама.

Либран е отличен човек, когато става дума за запознанства. Жените ще отбележат, че либранът е сензационен човек, който обича да вино и да обядва на своята дама, като я третира по всяко време на екзотични и фантастични места. Той е сто процента, посветен на връзката по всяко време и иска да се увери, че жена му е щастлива и доволна, вътре и извън спалнята.

Освен страстта и романтичните си жестове, друга велика причина за везните е, че той е невероятно спокоен, очарователен и спокоен. Очарователното му отношение ще ви привлече, докато интелектуалните му разговори ще ви забавляват часове в края. И когато в отношенията възниква някакъв проблем, няма да откриете човек, който е Везни, бързо да прецени или да се обърка. Всъщност, Либранът ще остане спокоен дори и в най-напрегнатите ситуации и ще намери начини да се справи с него по мирен начин, като винаги се въздържа от гадни думи или коментари, които биха наранили жена му.

ee237cd34d28343cec84b75e79ecdd15

Везни в леглото

Ако все още не сте стигнали донякъде, човекът на Везни обича всичко, което в живота му, да бъде балансирано. Затова в леглото любовният любовник обича да бъде доволен, колкото му харесва жена си. Този баланс означава за интензивна нощ между чаршафите, където и двамата сте сигурни, че сте напълно доволни до края на нощта - Везни ще се погрижат за това.

Освен че са балансирани любовници, Librans също са много страстни и чувствени любовници. Те обичат секси и фини неща - дори в спалнята. Ще забележите, че мъжете на Либран са любители на копринено бельо, розови листенца на леглото и чувствени топли бани с приятелката си. Това е казано, един лесен начин начин да се превърне в един Везни човек е да се облече нещо секси или пуснати някои любов вземане на музика със свещи да настроите настроение. Опитайте се и се въздържайте от крясъците - Librans иска да го държи на класа по всяко време.

  a483d0b5fcfd1666bfd50191746a1236

Отрицателна страна на човек на везни

Ние го казахме няколко пъти преди: Везни хора обичат по-хубавите неща в живота, което може да ги накара да изглеждат повърхностни. Те са склонни да привличат към красота, особено когато става дума за други хора, и те може да не могат да видят красотата отдолу. Тази повърхностна нагласа може със сигурност да бъде изключена за много жени, които ще го възприемат като играч, който се грижи само за най-атрактивните жени.

Иска ли да отиде на вечеря на малкото френско бистро, или иска ли да отиде до фантастичния мексикански ресторант от другата страна на града? Иска ли той да заеме високо платената работа на главен изпълнителен директор, или иска ли да следва сънищата си, за да стане художник? Той не знае и това ни води до друг от отрицателните черти на Либранс: неговата нерешителност, което очевидно е сериозно раздразнение в 99% от хората. Най-добрият начин да се справите с това? Вземете решение за него или му помогнете да прецени какво би било най-добре.

Съвместимост

Везни и Близнаци: Това е може би най-добрият мач за мъж на Везни. Двамата от вас ще имат невероятно забавно време заедно, докато и двамата обичате по-хубавите неща в живота и обичате едно приключение. И двамата си велики любовници, които търсят дългосрочни инвестиции и се наслаждават на стимулиращ разговор.

Везни и Лео: Несъмнено един от най-силните мачове, Везни и Лео изяждат брилянтно един от друг, Двамата са невероятно синхронни и ще се наслаждават заедно, от основен разговор в центъра на града до очарователни приключения Светът. Наистина няма да разказваш какво ще дойдат с вас, но със сигурност ще бъде много увлекателно време.

Везни и Стрелец: Това е чудесен мач, който може да доведе до дългосрочни отношения, т.е. ако двамата се научите да се справяте с отрицателните си белези. Има обаче място за много забавление и социализация в рамките на връзката!

Везният човек в накратко

По принцип човекът на Везни е много очарователен човек, който обича да посещава социални ситуации от висок клас и да се озовава в средата на огромна тълпа. Той винаги търси най-красивите неща в живота и това включва и любовниците му. Той се нуждае от великолепна, интелигентна и елегантна жена, която се радва на по-хубавите неща в живота. Той не обича да спори (винаги) и следователно изисква дама, която може да я охлади дори и в най-трудните ситуации. Като човек, който обича да обича, той се влюбва бързо и не иска да играе игри. Когато той влиза в една връзка, той е в него за дългите разстояния и ще даде всичко, за да се увери, че има усмивка на лицето на жената му.

Leave A Comment

73 − 72 =