Топ 10 песни за измама

Когато някой ви изневерява, може да отнеме месеци или дори години, за да го преодолеете. Дори ако решите да останете във взаимоотношенията, ще ви бъде трудно да се доверите на лицето отново. Може да се чувствате предадени, ядосани или смесица от емоции. Докато преминавате през процеса на изцеление, има десет песни за измама, които ще ви помогнат по пътя.

1. Невежи от Риана

Въпреки че сега е малко по-стара, тази песен остава една от най-добрите песни за измама - ако бяхте измамник. Тази смес от чувство за вина и болка, която чувствате за предаването на любим човек, е перфектно изобразена в песента. Още по-добре, невероятните вокали на Риана и музиката наистина вдъхновяват историята. Гледайки музикалния видеоклип, се питате дали Риана е била толкова добра при представянето на измамник от личния си измамник или защото Крис Браун веднъж я е изневерявал.

2. Студено рамо от Адел

Ако току-що се разделихте и се нуждаете от добър вик, тази песен от Адел е тази, която да използвате. По принцип тя говори за някой, който е излъгал и след това третира партньора си, както е отговорна за това. Болезнено е да чуете дали сте в една и съща ситуация, но поне ще разберете, че не сте сами в това чувство. Ако имате приятел, който ви изневерява и ви отнася като ваше вино, тогава трябва да му кажете сбогом и да продължите.

3. Jolene от Доли Партън

Това със сигурност е една от по-старите песни в списъка, но заслужава да бъде в топ десет със сигурност. Песента на Доли Партън за измамата има редове като "Никога не бих могла да обичам отново" и "Той е единственият за мен". В песента тя моли "другата жена", Джолен, да не я вземе, защото не може да бъде без него. Въпреки че вероятно е по-добре да се разпаднеш с измамник, лесно ще можеш да се отнесеш към начина, по който се чувства Доли Партън.

4. Незаменимо от Бионсе

Въпреки че заглавието го кара да звучи като гадже е незаменима, смисълът е точно обратното. Бионсе пее, че приятелят й трябва да знае, че той лесно може да бъде заменен. Ако не може да разпознае прекрасна приятелка и добри взаимоотношения, когато я види, тя е напълно приятно да го превърне в бивш гадже.

5. Кажете името ми по Детето на детето

Това беше един от ключовите хитове за измама на 90-те години на миналия век. В песента "Детето на съдбата" се говори за любовник, който се държи сенчестно, е променил поведението си и е спрял да я нарича с името на домашния си любимец. Тя просто го моли да "каже името й" и слушателят предполага, че не го прави. Когато гаджето ви промени поведението си или внезапно оправдава изчезването, бъдете предпазливи.

6. Преди да изневерява от Кари Ъндърууд

Едно от многото чувства, които може да срещнете, когато той мами, е желанието да настроите колата си или да намалите гумите му. Ако това обобщи точно вашите чувства, след това нагласете в Cheats на Кари Ъндъруд. Песента обхваща гнева и гнева, които се чувстват приятелките, когато са били измамени. Тази песен за измама говори за желанието на Кари Ъндърууд да вземе "Луисвил" на двамата фарове ", така че той да мисли следващия път, преди да измами някого.

7. Момчето е мина от Брани и Моника

Понякога може да се окажете с измамник и да се биете за любовта му. Въпреки че това не описва реакцията на всеки, има няколко ситуации и двойки, където това поведение е разбираемо. Дори и с това решение, вие все още ще трябва да преодолеете някои от останалите си отрицателни чувства за измамата му. Докато преодолявате предателството, слушайте Моето момче. Тези песни говорят за това, че се бият за момче, но момичетата във видеоклипа в крайна сметка ще изритат своя любовник.

8. Там отивате по Розово

За по-овладяващо поемане на измама, нагласете се в "Там, където отивате по Розово". В песен човекът идва обратно обратно, след като осъзна, че отхвърли невероятна връзка за момент на похот. Въпреки желанието си да се върне с Пинк, тя го обръща, защото е открила, че животът й е по-добър без него.

9. Hit 'Em Up Style (Опа) от Blue Cantrell

Все още се борят да преодолеят раздялата? Тази отмъстителна песен е чудесна песен. Той говори за кражбата на паричните средства, изразходването му и връщането му към него. Въпреки че вероятно не бива да открадвате парите на бившия си приятел, вероятно може да симпатизирате на настроението.

10. Гаджето на Аврил Лавин

За да закръглим списъка, имаме последна песен, която е предназначена за измамника, вместо за измамника. В песента, Аврил казва, че тя иска да бъде неговата приятелка, защото е по-добре. Това чувство може да работи и за вас като измамник, така че всъщност може да бъде за всяка от страните.

Leave A Comment

− 2 = 8