Правилото за липса на контакт и как работи

NC1

Знаеш обичайния модел на разпадане, плачеш, му писаш, го молиш да се върне и да му кажеш чувствата си отново и отново. Просто знаете, че щом той види колко много го обичате, той ще дойде. Ако той осъзнае вашата отдаденост, той отново е ваш? Грешен. Жените, правим разделянето на танца неправилно. Ние всички сме направили молитва в един момент, но това е най-лошото нещо, което можете да направите в ситуацията. Ако се надявате да получите вашия бивш обратно, имате по - голям шанс с правило без контакт. Правилото без контакт работи много по-добре и в края на краищата ви изглежда по-добре, независимо от резултата.

Какво представлява правилото за липса на контакт?

Правилото без контакт е точно както звучи. Няма контакт за поне 30 дни. Това означава, че няма текстове, няма имейли, няма повиквания, няма "случайни" операции, нищо. Няма изключения от това правило. Ако нарушите правилото и изпратите бързо поздравително текстово съобщение, сте нарушили правилото без контакт и то става недействително. За най-добрия шанс за получаване на бившия си обратно, не трябва абсолютно никакъв контакт! Това включва проверка на профилите му в социалните медии. Само защото всъщност не говорите с него, не означава, че постоянната проверка на него не е опасно за вас психически. Изтрийте го или го блокирайте, ако не можете да помогнете, но погледнете сайтовете му.

Понякога правилото без контакт просто не е възможно. Има ситуации, в които има exes, което изисква контакт. Ако това е невъзможно, защото работите заедно, имате деца или по някаква друга причина, трябва да ограничите контакта до абсолютно необходимото и нищо друго. Говорете за децата само ако това е така. Говорете по време на работа ЗА РАБОТА само ако това е така. Каквато и да е ситуацията, говорете за нищо друго, освен за нужния предмет. Не питайте дори как се справят, за да бъдат учтиви. Не ти пука. Вие сте се преместили надясно?

NC2

Преследването

В началото на връзката си, и двамата трябваше да работите, за да се впечатлите един друг. Той ви е преследвал и вероятно сте го направили също така. Някъде по пътя в повечето отношения преследването спира. Забавлението свършва. Хората спират да се опитват да се впечатляват един друг и комфортът се задава. Комфортът не е непременно лошо нещо, но нещата стават твърде удобни. Когато нито една партия не се опитва повече, връзката изчезва много бързо. Дали хората ще го признаят, те обичат преследването. Ето защо редът без контакти е брилянтен. Тя отново създава сценария за преследване. Мъжете осъзнават, че не ги преследвате и се чудите защо. Сега те трябва да те преследват. Повярвай ми, 9 пъти от 10, те отново ще започнат да гонят, ако покажете, че по никакъв начин не ги преследвате.

 

Искаме това, което не можем да имаме

Всеки човек има малко вътре в себе си. Всички искаме това, което не можем да имаме. Ако непрекъснато се свързвате с него, той знае, че може да ви усети в сърцето. Накарайте го да мисли по друг начин. Ако не се свържете с него, ще го накарате да мисли, че не може да те има. Тогава той те иска повече. Разбирам, че това изглежда като голяма игра. Не е. Това е естественият начин, по който взаимоотношенията работят. Да бъдеш твърде достъпна е огромен завой за всеки, мъже или жени. Той отвръща на отчаяние и никой не иска отчаяно значим друг. Трябва да го накарате да мисли, че не сте на разположение на него всяка минута от всеки ден. Имате живот и той може или не може да бъде в него. Накарай го да се чуди защо вече не може да те има. Накарай го да се нуждае от теб, тъй като изглежда, че вече не може

По време на "Без контакт"

След една връзка, в която Ви е било позволено винаги да се свързвате с любовта си, е трудно да се стигне до абсолютно никакъв контакт, особено ако сърцето Ви боли. В една връзка сте повече или по-малко пристрастени към контакта, докосването и любовта. След раздялата, преминавате през някакъв вид изтегляне. Трябва да намерите нещо, за да завладеете ума си, вместо да оставяте теглените от вас да ви ядат живи. Опитайте тези неща по време на безсъвестен ред, за да осигурите по-добър успех;

1. По-добре себе си

Присъединете се към фитнес зала, организирайте няколко урока, отидете на пазаруване, работете върху отказването от лоши навици и т.н. Вземете ново хоби или научете нов талант. Каквото и да правите, просто по-добре себе си по някакъв начин. Ако бившият ви знае, че се самоусъвършенствате, той ще се чуди защо не умирате в депресия над него. - Може би тя не беше толкова влюбена в мен, както си мислех? Той ще се опита да те накара да паднеш отново за него.

2. Забавлявайте се!

Отидете на всяко парти, на което сте поканени. Прекарайте известно време в клуба (но не пийте текст, докато има!). Разговаряйте с приятели, които сте пренебрегнали по време на връзката си. Може би дори отивам на почивка. Имате колкото е възможно по-забавно и публикувате тези снимки навсякъде, за да покажете на бившия си колко забавно си единствен. Не само ще се чуди, когато сте започнали да се забавлявате без него, но той също ще копнее да има толкова забавно, колкото и ти. Накрая ще се чуди защо никога не е виждал тази забавна страна от теб.

3. Дата

Има много експерти, които казват, че датирането твърде рано е рецепта за унищожаване. Ние не сме съгласни. Не казваме, че трябва да се влюбиш и да се преместиш с нов човек седмица след разпадането си, но отиди на някои леки дати. Шансовете са, че вашият бивш ще чуе за това и ще се чуди как сте се движили толкова бързо. Това се връща към преследването и то удря състезателната кост, която всички мъже притежават.

4. Погледнете най-доброто

Очевидно искаш да излезеш в пижамата си и да се впиеш в тъгата си през целия ден, без да правиш душ. Разрушаването е много трудно. Това е разбираемо. Не го правете. Дори ако имате намерение да останете в къщи цял ден, станете, изчакайте и изглеждайте най-добре. Това ще ви накара да се почувствате много по-добре за себе си, независимо дали някой ви вижда или не.

5. Продължавайте да работите

Попълнете календара си толкова зает, че няма да има време да се свържете с бившия си, дори ако искате. Независимо дали вземате повече часове на работа или поемате втора работа, просто намерете нещо, за да ви заети. Един зает ум не е блуждаещ ум. Не позволявайте на ума си да се разхожда, за да се свърже с него. Предчуйте се, че сте твърде зает, за да намерите времето през деня, за да говорите с него. В края на краищата сте много потребни.

 

Пропуснати по пътя

 Никой от нас не е съвършен и е добре, ако се качите. В идеалния случай не искате да се провалите в това за най-добри резултати, но всичко не се губи, ако нарушите правилото за липса на контакт. Единственият проблем е, че трябва да започнете отначало, за да работи правилно. Трябва да имате поне 30 дни без контакт, за да работи така, както би трябвало. Когато се свържете с него, му показвате, че вече няма нужда да го преследва. Той те улови лесно, нали? Започнете от първия ден и той ще се чуди какво се е случило. Може би за миг си мислеше, че те върна обратно, но после го обърка, като отново си тръгна.

nc4

Умът се промени

Много пъти с правилото без контакт, една жена ще разбере, че в края на краищата тя не го иска. С 30 дни далеч, яснотата идва. Розовите очила излизат и внезапно нещата не изглеждат толкова добри, колкото някога. Това е страхотно! Не мислете за това като лошо нещо изобщо. Вие сте различен човек, отколкото сте били по време на връзката и периода на раздяла. Придвижете се напред и продължете, както правите по време на безконтактното време. Не забравяйте да му кажете как се чувствате, за да не го връзвате, когато нямате намерение да се върнете при него. Също така, при следващите си взаимоотношения се опитайте да не направите същите грешки, които сте направили в тази и да използвате правилото за 30 дни без контакт, когато се случи раздяла.

NC3

Какво, ако не работи?

 В зависимост от взаимоотношенията, участващите страни и защо се е случило разпадането, правилото за липса на контакт може да не работи. След като всичко е казано и направено, може би един или и двамата осъзнавате, че връзката не е добра. Приемете, че не е имало намерение да бъде и да се движите заедно. Продължете с без контакт, стига да имате нужда да се движите напълно със сърцето си. Връзките свършват и започват нови. С новите си умения, ново себе си и ново доверие, не би трябвало да е дълго, докато не се появи нова връзка. Междувременно се наслаждавайте на свободата си! Забавлявайте се и бъдете егоистични. Направете това, което искате да направите, когато искате да го направите, и с кого искате да го направите.

Каквото и да правите, не се втурвайте в сериозна връзка само защото вече не искате да сте сами. Това никога не работи по начина, по който мислите, че ще го направи. Това е сигурен начин да бъдете отново в същата, разстроена позиция. Вместо това, невинно датират различни момчета. Дръжте го светлина. Ще получите по-голяма яснота за това, което наистина търсите в даден човек и какво ви е необходимо от една връзка. Също така, поддържайте увереността и независимостта си. Никой човек не иска връзка, в която момичето му зависи само от него.

Leave A Comment

− 1 = 3