Лъв човек в любов

051eae004a55d2666d45f93364aac7d8

Той е човекът, който винаги контролира стаята. Той е почтен човек, който обича да бъде в светлината на прожекторите. Ако нещо е сигурно, хората от "Лъв" са невероятно очарователни, силни и имат възхитителни качества, които привличат други хора към него. Той не се страхува да говори на ума си и той обикновено е силен човек със строги вярвания, които не са лесно разгорещени. Той може да говори за нещо от векове и когато си постави за цел да направи нещо, той ще го направи по какъвто и да е начин. Лесно под контрола на заобикалящата го среда лео мъжете имат тенденция да провеждат шоуто където и да са, независимо дали става дума за работа, училищни проекти или взаимоотношения.

c7746cc3969686c1f84e0ccb638bd213

Видът на жената, който има нужда от лео

Когато става въпрос за намиране на съвършената жена, мъжете на Лео могат да бъдат малко придирчиви. Те искат специален тип жена, която не само отговаря на техните стандарти, но може да донесе нещо на масата. Тя трябва абсолютно да бъде уверена и независима жена, която може да се сравнява с него, когато става въпрос за умствена сила и да може да проведе разговор с него за съвсем някакъв вид. Предпочита една жена с грижовна, щедра и топла страна, тъй като това са някои от качествата, които лео човек държи в сърцето си. Той търси своята кралица - дама, която ще го измие от краката си и ще го накара да се влюби лудо в любовта - "наистина" този път.

791decfa01096723537335e0dd92a8db

Лъв във връзка

Лъвът извежда емоциите си на крайности, независимо от това - и това включва емоцията на любовта. Лео имат тенденция да се влюбват многократно, колкото е възможно по-бързо. Въпреки това, те често се отнасят до миналите си романи като фалшива любов, а не "истинско" нещо. Той лесно може да бъде занесен с жена и да влезе във взаимоотношения по прищявка, но след като е във взаимоотношенията си, той е лоялен и надежден.

За да кажа, че лео мъжете са просто забавно досега. Те винаги търсят приключения и тръпката и обичат да покажат своя партньор. Той ще ви отведе във всичките си диви ескапапета и ще бъде изключително игрив партньор, който ще ви даде по всяко време възможно най-ярка усмивка на лицето си. Не се изненадвайте, ако лео любовникът е малко overprotective, също. Този знак е естествен роден лидер и защитник и той винаги ще се опита да защити своята дама любов - просто мисля за него като си рицар в блестяща броня.

Що се отнася до романтичните жестове, Лъв наистина не е типът човек, който да излезе и да направи нещо прекалено драматично, за да спечели любовта ви. Той много по-скоро ще ви покаже на най-яките петна или да ви усмивка на лицето с глупави вицове, отколкото да направи нещо прекалено чувствено или романтично. Неговата игрива природа го спира да направи нещо прекалено романтично, но неговата емоционална страна ще гарантира, че сте наясно с неговата дълбока любов към вас с други средства.

Лео в леглото

Този тип човек е горещо в спалнята. Всъщност любовта му е толкова страстна и съблазнителна, че го съсипва. От изключително атрактивното си самочувствие до очарователното си отношение, доминиращата му личност към нуждата му от чисто удоволствие, всичко изглежда в такт с един човек от Лъв. Жените са просто привлечени от неговата физика, личност и отношение, и те са много доволни, когато влязат в спалнята с този чудесно ентусиазиран любовник.

Лъвът е много даващ човек - особено когато става дума за сексуални взаимодействия. Той обича да задоволява най-пълно своята жена и винаги е готов да опита нови неща. Въпреки това, той не дава изцяло и очаква нещо в замяна. Този знак жадува за удоволствие в живота и счита, че животът е безсмислен без него - затова просто бъдете готови да върнете благосклонността и щедростта на своя партньор на Лео преди да свършите нощта.

65bbb2c76c631d3cd3d91eab190ca160

Отрицателна страна на един човек

Лъвците са изключително упорити. Веднъж след като са помислили нещо или са решили нещо, те няма да променят мнението си. Всъщност те ще се ядосват, ако някой се опита да промени мисловните си модели. Те са много твърди в собствените си вярвания и няма да се променят за никого - което би могло да причини потенциални проблеми в една връзка.

Като силно уверени в себе си и обичат да бъдат център на вниманието, хората на Лео често са пълни със себе си и доста арогантни. Те понякога стават толкова заловени в себе си, че забравят да обърнат внимание на хората около себе си или да кажат нещо болезнено, без това да означава непременно това. Това може да е проблем, когато една жена се окаже, че липсва в отдела за внимание.

Егото върви ръка за ръка с екстремно самочувствие и това е друга отрицателна черта на един човек от Лъв: невероятно високо его, което всъщност може да бъде наранено много лесно. Това може да ви донесе малко изненада за вас, а Лъвът се явява като силен лъв, който отговаря за свирепата джунгла около себе си, но Лео чувстват, че чувствата им се нараниха доста лесно, когато някой е отрицателен към тях. Най-добрият начин да се справите с това е да го оставите лесно, за да не влагате в неговия его.

Съвместимост

Лъв и Овен: Вие двамата сте еднакви по много начини, но вашите различия са това, което наистина съчетава перфектно отношенията. Ако можете да намерите позитивност в различията, ще имате много страстна връзка, която може да продължи много дълго време.

Лъв и Лео: Вие двамата сте доминиращи личности с големи егоси, за да се срещнете. Това прави една много интересна комбинация, донякъде "битка на разум", която може да създаде много страстна и забавна връзка. Двамата сте емоционални и вълнуващи и този мач може лесно да се превърне в дългогодишна връзка.

Лео и Везни: Докато и двамата сте емоционални личности, които обичат да бъдат в светлината на прожекторите, вие също имате много различия, които всъщност ще ви съберат по един много огнени и силни начини. Това определено е най-добрият мач за Лео!

4b7ba64134797eb77113f7f91e67db3d

Лео Човек в накълнят

Лъвът е кралят на джунглата. Той лесно е претендент за номер 1 за всичко, за което си мисли, и е решителен и емоционален човек, който обича да завладява всичко около себе си. Неговият чар е неустоим и способността му да общува с всички около него го прави магнит - както за приятелство, така и за взаимоотношения. Той е вълнуващ човек и любовник, винаги се опитва да направи своята дама усмивка по всякакви възможни начини. Той обича да бъде човекът, който отговаря и обича да предпазва жена си от опасностите около нея. Научете се да се справите с неговите прекалено емоционални, арогантни и упорити начини и ще извлечете ползите от това, да имате в живота си силен, щедър и грижовен човек.

Leave A Comment

20 − = 12