Какво означава това, когато той казва, че те иска?

Холи черно каза: "Искам теб и аз мразем да искаме неща и особено ми се иска да призная, че ги искам." По подобен начин Денис Лиъри каза: "Искам да отнемеш надеждата, защото това е онова, което ме убива."

Какво означава това, когато той казва, че те иска?

Какво означава това, когато той казва, че те иска?

Да започнем от самото начало, лесно да разчитаме неща. Той иска да те докосне. Ти си привлекателен за него и той казва, че те иска, защото го прави. Не забравяйте, че в западната култура почти всички романтични взаимоотношения започват или бързо идват да включват атракция, докосване и чувственост. Той казва, че вижда в себе си потенциала за тези неща и той иска да го проучи. Може би това е начинът му да разчупи леда, да види дали привличането се връща. "Искам те", независимо дали е казано по време на целувка, прошепна в ушите ти, или дори чрез текст може лесно да се преведе в "Имам интимност към мозъка." В този момент нашият приятелски съвет би бил да се изправим пред музиката честно казано. Ако чувствате същото, сега ще бъде страхотно време да му кажете и да видите къде отива. Ако абсолютно не връщате тези любовни чувства, ще бъде и времето да го освободите. Хо, който бръмча около тази фраза, може лесно да се възприема като отхвърляне или издърпване по него (което е гадно, че е на приемащия край). Ако чувствате същото виене, но имате резерви по каквато и да е причина, може да е време да изчистите въздуха и да обсъдите какво ви държи назад. Той беше честен за нуждите си. Върнете благоволението.

Това може да означава нещо повече от нещо физическо. Срещате ли се? Още ли сте изключителен? Дали връзката ви в пропастта на превръщането на приятелството в нещо повече? Неговата "Искам те" може да бъде признание, че нещата от своя страна са се променили, задълбочили или нараснали от последния път, когато вие сте имали мястото, където сме говорили. Може би той иска да сте негова приятелка, той иска да започнете да обмисляте дългосрочен ангажимент с него, или че той вижда цялата си личност и е изумен от нея. Интимността не е само за тялото. Много мъже искат в своите дългосрочни партньори и среща на умове и интереси. Той е привлечен към вас и той иска да знаете.

Накрая, ако никоя от тези възможности няма смисъл във вашата ситуация, това е да попитате. Ако той казва, че те иска, можеш да го проследиш с "да"? Странното нещо за сивата област е забавно за никого. Докато всички взаимоотношения имат такива, онези, които излизат здрави и достойни, са тези, в които хората говорят за своята привързаност и определят границите си с честност и уважение. Бъди като пандориан на'ви. Знайте какво означава терминът "Виждам те" и го използвайте по подходящ начин. Това може да бъде, но може да бъде повече от плячкосано обаждане. Знайте как го казват или питат. Предположението не е името на играта.

Leave A Comment

7 + 2 =