Какво означава да мечтаете за човек, когото никога не сте срещнали?

Различните хора ще имат различни идеи, когато става дума за мечти. Има някои хора, които вярват, че мечтите са само начина, по който умът ви кара да мислите за нещо, да си спомните нещо или да ви кажа нещо. Скрит и таен език, който умът ви разбира, но останалата част от вас не го прави.

Какво Does It Mean to Dream About a Guy You’ve Never Met 1

Други хора вярват, че мечтите са точно това - една мечта. Нещо, което съзнанието събира, докато спиш. Възможно ли е бъг? Обикновено нищо не обръща много внимание.

Сънищата (и сънят като цяло) са изследвани доста широко от учените, които искат да научат какво става не само с тялото, но и с ума, когато затваряте очите си. Изглежда, че тези проучвания предлагат теория, според която не можете да "направите" изцяло чисто нов човек в главата си, така че човекът, за когото мечтаете, ТРЯБВА да бъде човек, който сте виждали или срещнал поне веднъж преди това. Това не означава, че може би сте имали разговор с тях, или дори сте си взаимодействали с тях, но просто че сте ги виждали някъде, по някое време и те сега се намират във вашите мечти - вашето подсъзнание. Може би сте се блъскали покрай тях в търговския център или може би дори сте били на същия автобус като него един ден. Какъвто и да е случаят, ако вярвате на тези експерти, винаги ще мечтаете за някой, на когото вече сте се сблъскали.

Какво означава да мечтаете за човек, когото никога не сте срещали?

Преди да разгледате интерпретационното значение на сънуването на човек, когото никога не сте срещали, първо трябва да погледнете по-отблизо какво всъщност се случва в съня.

Ако флиртувате с човек, когото никога не сте срещали в съня си, това би означавало, че ви липсва някаква форма на обич или интимност в живота си. Някои експерти по мечта дори вярват, че в близко бъдеще може да се впуснете в чисто нови взаимоотношения, сякаш мечтата ви предвиждаше бъдещето за вас. Това обаче не означава, че ще влезете в отношения с въпросното лице (човекът в съня).

Ако вече сте в отношения с някой друг и мечтаете за човек, когото ви харесва, но никога не сте се срещали, това би могло да бъде знак, че в текущата ви връзка липсва нещо, вероятно обич, интимност, флирт, който сте изпитали, когато сте започнали запознанства и че го търсите някъде другаде.

Какво Does It Mean to Dream About a Guy You’ve Never Met 2

Придържайки се към темата за това, че сте в една връзка, ако сънувате, че сте сингъли (и човекът, когото срещнете, е в съня), това не означава, че трябва да си единствен. Това не е начинът ти на ума да ти каже да се разделиш с текущия си BAE и да прескочиш кораба на новия човек (който никога не си срещал), но това означава, че отново липсва нещо за теб. В този сценарий, вместо да пропускате интимността или обичта, може да се почувствате преуморени - да изгубите силата си. Може би не сте се изправили за себе си в ситуация, в която трябва?

Ако мечтаете за човек, когото никога не сте срещнали и той се материализира в "таен поклонник", има шанс, че вашето подсъзнание ви казва, че ви липсва нещо, още веднъж, но този път, пропускате нещо, което се случва около вас. Може да е, че човекът, когото никога не сте срещали, ви харесва, но все още не сте се вслушали в тези сигнали. В същото време това може да означава, че нещо друго се случва около вас - не е свързано с любовния ви живот - за което все още не сте се захванали. Трябва да се събудите и да отворите очите си към околността. Това е начинът ти на главата да ти каже, че трябва да обръщаш внимание на нещо.

В заключение:

Въпреки че може да е много приятно да мислите, че мечтаете за любовта на живота си в съня си, има много по-голям шанс, че вашите мечти ви казват, че ви липсва нещо в себе си. Вашето подсъзнание ви кара да знаете, че сте лишени от интимност или обич, или че не получавате нещо, от което се нуждаете от текущата си връзка или статус. Мечтата на човек, когото никога не сте срещали (и наистина го харесвате), когато сте сингъл, обикновено е знак, че сте готови досега, или може би сте пропуснали близостта, която ще почувствате, когато сте щастливо обвързани.

Какво Does It Mean to Dream About a Guy You’ve Never Met 3

Ако мечтаете за човек, когото никога не сте срещнали, когато вече имате връзка, не бъдете твърде бързи, за да прескочите кораба в това, което изглежда като по-добър вариант. Този нов човек може да изглежда като сбъдната мечта, но мечтата рядко се сбъдва в "реалния живот", а тревата не винаги е по-зелена от другата страна. Мечтанието за някой друг, когато вече сте част от двойка, е знак, че трябва да обърнете внимание на това, което се случва там, да не каните някой друг в сместа.

Leave A Comment

44 + = 46