Какво е химия между двама души

Химията е усещане за привличане, което създава желанието да споделите живота си с някого на физическо, емоционално и психологическо ниво. Химията се казва, че идва от феромони, които са невидими химикали, които могат да бъдат споделяни между хората и по същество да ги синхронизирате. Когато двама души изпитват химия, те често усещат сърцето си, температурата на тялото може да се покачи и те могат да се почувстват нервни в присъствието на другия.

 

Химията определено е истински феномен и също е рядко явление. Всички сме чували за първа среща с хората и след това казва, че просто нямаше химия. Други хора също могат да наблюдават химия между двама души и почти усещат как в мелодия е двойката.

 

Как да разберете дали имате химия

  химия

Доброто е, че ако имате химия, няма да трябва да си зададете въпроса, просто ще знаете. Химията е опит и не може да бъде направена. Понякога само един човек чувства привличане към другото лице, но химията е когато чувството е взаимно и създава още по-силна връзка.

 

Знаеш, че имаш химия, когато забравиш къде си, когато се разхождаш с някого, защото си толкова погълнат от другия човек. Вие знаете, че имате химия, когато мислите за това лице първото нещо сутрин или през деня. Ако и двамата имате проблеми да не държите ръце на публични места, това е още един знак, че имате някаква невероятна химия.

 

Как намирате химия

Това е, с което повечето хора имат трудно време, защото вървят назад. Те смятат, че химията ще дойде, като го потърси и ще се ориентира към това колко нещастни са, защото не го имат. Химията наистина идва от това, че се познаваш толкова добре, че можеш енергично да имаш основна връзка със съвместим партньор. Когато имате силна енергия, защото положите много усилия, за да бъдете най-добрият човек, който евентуално може да бъде вътре, ще се включите в източника на химия.

 

Времето ще се случи от само себе си и не можете да го насилвате. Най-добрият ми съвет е да не се притеснявате за намирането на химия, просто знайте, че колкото повече работите върху себе си, за да бъдете положителен и здрав индивид, с равновесие, умения и състрадание, толкова по-лесно ще бъде да намерите химия с някого.

 

Хората са привлечени от физическата красота да, но истинската химия идва от една по-дълбока емоционална връзка, която изисква и хората да бъдат уязвими и напълно любящи. Красиво е да свидетелстваш или да преживееш химия, които са физиологични и емоционални.

 

Какво харесва химията??

Химията може да бъде различна в зависимост от това, което човекът, когото срещате, е бил донесен в живота ви, за да ви помогне. Химията позволява на хората да растат и понякога може да донесе интензивни емоции с нея. Хората, които не са вършили много емоционална работа по себе си, често имат химия с някой, който трябва да работи по подобни неща и те ще видят собствените си проблеми в някой друг. Това всъщност е много овладяващо и ценно нещо да се опита, защото без огледало не можем да видим как изглеждаме.

 

Химията обикновено е нещо добро, това е нещо, което кара хората да искат да продължат да се разхождат и да пренареждат графика си, за да прекарват времето си заедно. Това прави хората да искат да се обвързват помежду си и да планират живота си заедно. Съществува усещане за "единство", когато двама души имат химия и връзката е толкова близка, че започват да мислят и чувстват едни и същи неща. Комуникацията ще се почувства много открита и ще се почувствате, че познавате другия човек много дълго време много бързо. Това е така, защото резонирате с много подобни вибрации.

 

От къде идва?

Учените описват всичко като вибрации и всичко в живота е в постоянно движение, дори нашите мисли. Мислите всъщност са най-силната и най-бързата измерима дължина на вълната и когато чувстваме химия с някого, често ще открием, че имат подобни мисли с нашите. Универсалният закон на подобно привлича, както се прилага в телата ни, които са химикали. Забавната част за нас е да определим дали химията, която изпитваме, отразява нещо добро за себе си или нещо, което искаме да променим. Това е стойността на любовта и усещането на главата над петите за някого, ние започваме да работим върху себе си.

 

Винаги ли е добро нещо?

Химията обикновено позволява на двама души да се чувстват толкова щастливи, че се смеят и в крайна сметка намират много забавни преживявания заедно. Те са в състояние да споделят своите пълни себе си, недостатъци и всичко останало, без да бъдат съдени. Те се грижат един за друг и се опитват да си помагат взаимно да вземат добри решения. Понякога, когато хората все още не са емоционално зрели, химията ще донесе неща, които трябва да се справят със страх. Това, аз съм много сигурен, все още е добро нещо, защото ние трябва да се изправим пред всички наши емоции и да ги интегрираме в нашата цялост, за да бъдем напълно щастливи. Дори ако е трудно да се сблъскате или болезнено, химията винаги ще ви донесе точно това, от което се нуждаете.

 

Така че не се пазете през нощта, като се чудите кога химия ще се появи в живота ви. Просто работете върху себе си, правете всичко от себе си, за да бъдете добър човек, да вземате решения от себелюбието си и да работите върху здравословния възглед за себе си. Когато започнете да излъчвате, ще намерите химия. Не бъркайте химия за знак, с който да спрете да се обичате или да работите върху себе си, че химия ще бъде подхранвана, като останете верни на себе си. В най-добрия сценарий, вие и вашите партньори химия ще ви помогне да станете най-добрата ви себе си.


Химията ни намира, когато се предполага. Някои хора го намират по-рано в живота си и някои хора няма да го намерят по-късно. Някои хора го намират няколко пъти. Но когато и двамата се чувствате като души, знаете, че сте ги намерили. Ако искате да намерите химия с някого, представете си какво е да бъдете в бъдещите си партньори и да се почувствате напълно комфортно, да изпратите този човек любов, въпреки че не сте го срещнали и просто сте търпеливи, докато не се проявят във вашата реалност.

Leave A Comment

− 1 = 2