Какво да правим, когато не ви върне текста | progressivenewsdaily.info

Какво да правим, когато не ви върне текста

Момчета смучат от комуникацията. Това е нещо, което момичетата ни ще трябва да приемат, ако някога се надяваме да съжителстваме с тях. Те не са добри в това. Те не обновяват текста и това е наистина досадно. Но понякога липсата му на отговор може да има по-дълбоко значение, което не можем да пренебрегнем.

Така или иначе, това е досадно. Това оставя много от нас момичета да се взираме безумно в телефоните, които се чудят какво да правят, когато не върне текста. Ще му изпратим ли още едно съобщение? Ние го наричаме? Предполагаме, че не ни харесва и се отказва да се опита да го достигне?

Определено искате да сте сигурни, че се справяте правилно, защото ако не го направите, бихте могли да унищожите шансовете си с човек, който може би е бил зает. За да ви спестим от това да допуснете голяма грешка, ето всичко, което трябва или не трябва да направите, когато не ви върне текст.

Какво да правим, когато не ви върне текста

  1. Не изпращайте повече съобщения.

Това е най-добрият начин да се дразни някой, който не е обратно. Не знаете причината, поради която не сте отговорили, така че ако продължавате да им изпращате текст и текст, без да им давате възможност да прочетат дори първия, ще бъде наистина невъзможно за него и той дори ще се разсърди - което ще го накара да не иска да отговори дори повече.

  1. Изчакайте ден или два и изпратете небрежно, флиртуващо съобщение.

Ако той не отговори в рамките на ден-два, изпратете последващ текст по сладък и приятен начин. Нещо в духа на "Не мога да повярвам, че ще забравиш за мен толкова лесно") получава посланието, но не изглежда така, сякаш си ядосана или разстроена - две неща, които ще направят един човек уплашен да отговори.

  1. Не се оплаквайте за това онлайн.

Публикуването на пасивни агресивни съобщения за факта, че не сте получили отговор с надеждата, че той ще го види и всъщност отговаря, е лоша идея. Най-вероятно, ако види нещо такова, той автоматично ще бъде изключен, защото вече започвате драма в социалните медии и всичко, което той е направил, не е бил отговорен.

  1. Просто вземете отдушник и се отпуснете.

Няма абсолютно никаква причина да се работим точно сега. Има много причини, момчета да не отговарят веднага на текстове и трябва да му дадете шанс да отговори и дори да обясни, ако е необходимо. Може и да не го прави нарочно и дори не може да забележи, че ще отнеме толкова време. Така че просто се отпуснете.

  1. Поставете телефона и се забавлявайте.

Трябва да се изправите и да се забавлявате. Не само ще свърши времето, но ще ви отнеме напълно съзнанието. Радвайки се на време с приятели и такива също може да помогне да поставите нещата в перспектива за вас, защото ще осъзнаете колко лесно е да забравите дори да погледнете телефона си.

  1. Не седнете и гледайте как телефонът ви чака.

Не седнете по телефона и чакайте да му отговори. Не сте ли чували дори думата "гледан пот никога не кипене"? Времето ще мине наистина бавно и ще се разстроиш повече от факта, че той не се е върнал. Така че сложете телефона си далеч и се заемете с нещо друго. Отделете известно време далеч от телефона си, така че не го наблюдавате маниак за текста му.

  1. Продължете и забравете за това.

Ако той не е отговорил в продължение на три дни и сте изпратили последващ текст и че не получи отговор за няколко дни, намали загубите и продължи. Той няма да ви изпрати текст и не можете просто да седнете и да чакате завинаги. Също така не можете да продължите да изпращате произволни текстове сега и тогава, надявайки се, че той ще отговори. Шансовете са, той ви е привлякъл. Време е да приемете това и да вземете себе си и да намерите нов човек, който да ви изпрати текста.

Големи грешки, които трябва да се избягват, когато той не обръща текст

Лесно може да се стигне до определени заключения, когато човек не върне текста, но първо трябва да помните няколко неща. Вие не искате да правите грешки, които в крайна сметка ще унищожат нещо, което би било чудесно. Ето какво трябва да избягвате на всяка цена.

  1. Бомбардиране с текстове.

Ако наистина искате да се уверите, че някой никога не ви възпроизвежда текстове, изпратете текст след текст, който пита защо не отговаря. Това е супер досадно за него и той никога няма да иска да отговори. Ако той дори не може да се отдалечи от телефона си за един ден, без да го смущава, той повече няма да иска да те опознае, за да разбере колко повече можеш да направиш, когато не си щастлив.

  1. Прекомерно обаждане.

Последното нещо, което трябва да правите, когато някой не ви изпрати обратно, е да му се обадите. Честно казано, това е просто едно голямо не. Освен ако вие не говорите по телефона толкова, колкото е, обаждането ще му придаде само червени знамена. Той ще го види като начин да "държите раздели" върху него, а момчетата НЕ харесват това по никакъв начин, форма или форма. Не правете тази грешка, когато не ви върне текста.

  1. Обвинявайки го да прави каквото и да било.

Очевидно, умовете ни отиват на много лошо място, когато един човек не ни връща назад. Смятаме, че той не ни харесва и той е с друго момиче и затова не ни връща обратно. Не можете и не искам да кажа, че при никакви обстоятелства не трябва да го пишете и да го обвинявате, че сте с някой друг. Това е ирационален страх, който само ще го накара да не иска да бъде с вас. Ако имате основателни опасения, че не е верен, трябва да говорите с него лично.

Момчетата не обновяват текста по различни причини. Понякога дори не виждат нашия текст или понякога го гледат, а после просто забравят да отговорят. Ако това се случи с вас, тези съвети могат да ви помогнат да знаете какво да правите, когато той не ви върне текста.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − = 11

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map