Какво да направите, ако имате смаже на шефа си

Дори ако шефът ви прилича на Брад Пит или Зак Ефрон, това, което му харесва, вероятно не е най-горещото нещо в света. Повечето от нас по-скоро биха плували в лед, отколкото да направят нашият шеф. Освен ако не принадлежите на малкото късметлии, които работят по проекти, които приключват в рамките на няколко месеца и никога не трябва да се занимавате с този човек, работата с романи може да бъде трудна. Това каза, че много романи, които започват на работното място, се оказват дълготрайни. Просто трябва да бъдете изключително внимателни и да изясните ситуацията, преди да излезе от ръката.

любов on your boss

Какво да обмисляме законно

Флиртуването по време на работа може да се счита за сексуален тормоз и можете да получите съда, независимо дали сте мъж или жена. Някои фирми също имат наредби срещу междуфирмените романи. Докато изглежда странно да се опитате да регулирате любовта, трябва да разберете политиката отпред.

Знайте Вашите опции

Желаете ли да загубите работата си, ако изберете дата на шефа си? Трябва сериозно да си зададете този въпрос. Трудно е да се види реалността на розови облаци, но това е въпрос, на който трябва да се отговори. Колкото и луд да изглежда сега, може и двамата да бъдат уволнени, той може да ви изстреля, или може би никога няма да искате да видите този човек отново, ако връзката изчезне.

Объркайте внимателно

Помните ли хората, които срещнахте, които бяха чудесни през първите два месеца и след това се обърнаха към вас? Или когото внезапно разбрахте, имаше някои големи недостатъци, които не излязоха, докато не се случи нещо конкретно? Шефът ви, макар и потенциално велик, има страни, които вероятно не сте виждали. Той може да се закълне, че му харесва, че е страхотен човек, но наистина трябва да го опознаете, преди да разберете дали това е вярно или не.

Често, когато сме влюбени, не можем да видим недостатъци в даден човек. Ако наистина искате да опознаете шефа си, започнете като приятели. Не бързайте да имате сексуална връзка с него. По-скоро нека хормоните ви да се успокоят малко. Не забравяйте, че има огромна разлика между страстта и любовта. Можете да бъдете привлечени към почти всеки, когото имате някакво ниво на химия - умствено, физическо или емоционално. Любовта, от друга страна, е, че някой е там чрез доброто и лошото. Нека човекът се окаже себе си, преди да скочи в леглото с него.

Тествайте чувствата си

Не само, че трябва да се разхождате внимателно с този човек, но също така трябва да сте сигурни, че имате пълноценен живот, за да знаете, че не просто запълвате празно пространство, като фантазирате за шефа си. Решете сега е времето да започнете да упражнявате, да правите хобита, които винаги сте искали да правите, да се присъедините към сайтове за запознанства онлайн, да прекарвате времето си с приятелите си, както и да правите нови. Щом сте доволни от живота си, вие сте по-подходящи да определите истинските си чувства за някой друг. В противен случай е твърде лесно да се развълнуваш от поглед, от допир или от разговор с някого, когото обичаш, независимо дали те са наистина добри за теб или не.

Друга причина за това е, че ако в края на краищата изберете романтиката, трябва да сте готови да промените работните места или най-лошия сценарий: бъдете помолени да напуснете работата си. Ако романтиката е кисела, може дори да искате да напуснете работата си. Тогава е от съществено значение да имаш страхотни приятели, а също и една чудесна мрежа, за да можеш да намериш нова работа. Освен това, може би работата в мрежа ще доведе до по-добра работа, независимо дали трябва да напуснете сегашната си или не. Затова започнете да работите в мрежа, преди да започнете да се запознаете.

Ако изберете Романтика

Ако решите, че наистина искате да изпитате чувствата си за шефа си, тогава трябва да го опознаете. Офисът на клюките не е страхотен, така че да се запознаете с него в офиса трябва да бъде приятелски, не флиртуващ. И вие искате, както споменахме, да го задържите бавно.

Разбира се, трябва да насърчавате простото флиртуване, като да се срещнете с окото му в стаята, за да сигнализирате, че се интересувате от първото място, но ако започнете да се срещате, оставете го възможно най-далече от офиса. Също така имайте предвид, че дори и така, хората рано или късно са склонни да разберат, дори ако пътувате от другата страна на планетата, може да се срещнете с колега или приятел на колега. Светът е малък.

Каквото и да правите, не изпращайте имейли за работа, където флиртувате. Те ще бъдат запазени на сървъра на офиса. Пазете флиртуването на лични телефони и имейли, които не се отварят на работното място.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2от Мария Монтгомъри - Мария е писател, режисьор и социален предприемач на свободна практика. Тя също е говорител на Общинският център "Малките ангели" и запален блогър. Можете да я намерите някъде между Кейптаун, Лондон и Л.А., където най-вероятно ще я намерите в хълмовете, гледайки към града, който обича. @OhMyMontgomery

Leave A Comment

31 − 23 =